In perioada 21.12.2018-03.01.2019 va fi vacanta. Activitatea scolii se va relua pe data de 04.01.2019. Va uram "Sarbatori fericite" si multa sanatate !
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
Distribuii link-ul    Distribuiti aceasta pagina pe Facebook  Distribuiti aceasta pagina pe LinkedIn 
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
Baze de date AccessGrafica DTP Photoshop-Corel / Grafica InDesign / AutoCAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici Manageriale / Tehnici de recrutare / Evaluarea performantelor
Inspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza / Limba germana
Responsabil de mediu / Specialist managementul deseurilor
Cursul de evaluare a fost un curs valoros, complet, bine structurat. S-au dat exemple multiple pentru diverse job-uri alese pentru evaluare. Modalitatea de predare a fost excelenta. Trainerul a dat dovada de multa rabdare. (I.D. - Curs Manager Resurse Umane Evaluarea performantelor)(4245)
In cadrul cursului de evaluare a performantelor angajatilor s-au facut foarte multe studii de caz, s-au dat multe exemple din activitatea de zi cu zi. Cursul a fost foarte bine documentat iar trainerul a fost orientat catre cursanti. (D.P. - Curs Manager Resurse Umane Evaluarea performantelor)(4243)
Sunt extrem de multumita ca am ales cursul acesta. Mi-a placut foarte mult! (M.F. - Curs Manager Resurse Umane Evaluarea performantelor)(4241)
Cursul de evaluare este foarte complex, informatiile au fost complete si eficient prezentate. S-au discutat in detaliu foarte multe studii de caz. Trainerul a fost foarte bine pregatit iar informatia a fost prezentata clar si complet. (M.D. - Curs Manager Resurse Umane Evaluarea performantelor)(4240)
Am participat si in alta institutie la un curs de HR f.scump, la nivel inalt. Tipul si cantitatea aplicatiilor practice, raspunsuri vis-avis de probleme practice/juridice/tips&tricks au fost net superioare la Absolute School. Multumesc. (O.B. - Curs Manager Resurse Umane Evaluarea performantelor)(4019)
Curusl urmat a fost foarte practic si m-a ajutat foarte mult in desfasurarea activitatii. Toate subiectele curpinse in programa au fost tratate in detaliu, cu multe exemple utile. A fost un curs placut de urmarit, deschis, iar profesoara a fost foarte amabila si m-a ajutat in diverse situatii. ( .A. - Curs Manager Resurse Umane Evaluarea performantelor)(3992)
Cursul a fost bine structurat, usor de inteles. Au fost tot atatea exemplificari/studii de caz cati participanti, acestia fiind din domenii diferite. Apreciez metoda de predare a lectorului, acesta avand cunostinte temeinice juridice si practice. ( .N. - Curs Manager Resurse Umane Evaluarea performantelor)(3976)