In perioada 21.12.2018-03.01.2019 va fi vacanta. Activitatea scolii se va relua pe data de 04.01.2019. Va uram "Sarbatori fericite" si multa sanatate !
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
Distribuii link-ul    Distribuiti aceasta pagina pe Facebook  Distribuiti aceasta pagina pe LinkedIn 
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
Baze de date AccessGrafica DTP Photoshop-Corel / Grafica InDesign / AutoCAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici Manageriale / Tehnici de recrutare / Evaluarea performantelor
Inspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza / Limba germana
Responsabil de mediu / Specialist managementul deseurilor
Continutul cursului este compact si cuprinzator. Partea teoretica a fost expusa excelent in exemplele practice, iar predarea si prezentarea au fost foarte expuse intr-un mod profesionist si foarte explicit. (D.R. - Curs PHP MySQL)(4403)
Sunt foarte multumita de modalitatea de desfasurare a cursului. Dl. profesor a explicat foarte bine notiunile si a fost foarte receptiv la interventiile cursantilor. A explicat foarte bine si predarea a fost foarte clara. (D.E. - Curs PHP MySQL)(4399)
Cursul este de actualitate si foarte bine explicat, usor de inteles. Partea practica este foarte folositoare pentru viitor, totul a fost foarte bine prezentat. (M.I. - Curs PHP MySQL)(4342)
Cursul este bine explicat, cu exemple foarte usor de inteles. Prezentarea foarte clara, detaliata si bine exemplificata, predare foarte eficienta. (M.P. - Curs PHP MySQL)(4257)
Cursul de PHP sste foarte complex si explicit. Partea practica foarte buna, iar domnul profesor a explicat totul foarte amanuntit. (V.M. - Curs PHP MySQL)(4226)
Au fost prezentate toate notiunile mentionate in structura cursului, prezentarea a fost excelenta iar dl profesor dispus sa ofere lamuriri suplimentare ori de cate ori a fost nevoie! (C.P. - Curs PHP MySQL)(4124)
Am urmat cursul de Web design si PHP in cadrul scolii si am fost foarte multumit. Recomand tuturor, chiar si celor fara experienta in domeniu (A.T. - Curs PHP MySQL)(4123)
Felicitari domnului profesor pentru rabdare si multumiri pentru ajutorul dat :) (R.A. - Curs PHP MySQL)(4121)
Cursul este foarte util pentru incepatori si un pas important pentru invatarea PHP si MySQL in detaliu pe viitor. Notiunile de baza au fost explicate excelent. Modalitatea de predare a fost foarte buna, iar domnul profesor cu foarte multa rabdare. (C.O. - Curs PHP MySQL)(3950)
Un curs foarte bun atat pentru cursantii entry-level, cat si ptr cei mai experimentati. Partea practica s-a axat pe metoda "learning by doing", o metoda de invatare foarte buna. (L.O. - Curs PHP MySQL)(3935)
Continutul cursului a fost foarte interesant iar domnul profesor a avut multa rabdare cu toti cursantii. (A.P. - Curs PHP MySQL)(3933)
Cursul si profu nota 10, bine predat, cu exemple; am retinut foarte usor informatiile. (B.F. - Curs PHP MySQL)(3817)
Modul de predare al cursului este excelent. Se explica cu multa rabdare pana inteleg toti cursantii se exerseaza permanent, inveti de drag (prinzi toate cunostintele necesare pentru a te angaja imediat pe un post de junior) (R.C. - Curs PHP MySQL)(211)
Notiunile sunt prezentate detaliat, in concluzie este ok. Modul de predare este mai mult decat ok, eu una nu am avut absolut nici o problema in a intelege ceva. (C.A. - Curs PHP MySQL)(79)
Cursul este explicativ, comunicarea este buna. (A.F. - Curs PHP MySQL)(78)