Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
Distribuii link-ul    Distribuiti aceasta pagina pe Facebook  Distribuiti aceasta pagina pe LinkedIn 
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
Baze de date AccessGrafica DTP Photoshop-Corel / Grafica InDesign / AutoCAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici Manageriale / Tehnici de recrutare / Evaluarea performantelor
Inspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza / Limba germana
Responsabil de mediu / Specialist managementul deseurilor
Un prieten mi-a recomandat cursul iar acesta a fost foarte util si interesant. Recomand! (F.L. - Curs Excel avansat)(4357)
Pasiunea domnului profesor fata de domeniul din care preda este foarte mare si acest lucru se vede. (G.E. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4356)
Cursul a fost interactiv, eventualele parti teoretice au fost discutate si lamurite in cazuri concrete. Foarte multa seriozitate! (A.N. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4355)
Comunicarea la curs a fost foarte buna, deschisa cu exemple concrete. Fiecare a putut discuta despre domeniul in care activeaza. (A.C. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4354)
Domnul profesor este un pedagog foarte bun si un profesionist desavarsit. (A.D. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4353)
Domnul profesor a predat explicit pentru toti cu profesionalism. Apreciere maxima. (C.A. - Curs Contabilitate primara)(4352)
Toata materia a fost acoperita si bine explicata. Domnul profesor a venit pe tot parcursul modulului cu exemple concrete. Voi continua cu cel de contabilitate financiara. (F.M. - Curs Contabilitate primara)(4351)
Cursul este foarte bun, este adaptat cerintelor de astazi. Am sa revin si pentru alt curs. (C.A. - Curs engleza)(4350)
Continutul cursului a fost foarte bine proportionat pentru fiecare lectie. Doamna profesoara s-a facut foarte bine inteleasa. (S.O. - Curs engleza)(4349)
Prin lucrarile practice am aprofundat mai bine cunostintele teoretice. Doamna profesoara are multa rabdare si se ocupa de fiecare cursant in parte. (M.S. - Curs Excel incepator)(4348)
Am inteles tot ce mi s-a explicat si m-a ajutat in analizarea temelor.Imi va fi de mare ajutor. (I.D. - Curs Excel avansat)(4347)
Doamna profesoara a fost foarte deschisa si ne-a corectat si incurajat pe toti atunci cand incercam sa vorbim in engleza. Pe langa exercitiile din caiet doamna profesoara ne-a adus si alte materiale. (A.A. - Curs engleza)(4346)
Tot cursul a fost predat intr-un mod placut, cursul a decurs progresiv, am primit raspuns la toate intrebarile. Mi-a placut, am avut ce invata! (M.A. - Curs engleza)(4345)
d-na profesoara ne-a raspuns la toate intrebarile, s-au facut multe exercitii de gramatica, conversatii pe diferite teme, totul prezentat cu seriozitate si profesionalism (M.A. - Curs engleza)(4344)
Am apreciat exercitiile in acre am fost nevoiti sa ascultam si sa urmarim clipuri video, d-na profesoara a aratat uin interes crescut pentru fiecare elev in parte. aeliminat orice neclaritati pe care le-am avut (R.A. - Curs engleza)(4343)
Cursul este de actualitate si foarte bine explicat, usor de inteles. Partea practica este foarte folositoare pentru viitor, totul a fost foarte bine prezentat. (M.I. - Curs PHP MySQL)(4342)
Desi sunt la primul contact cu acest domeniu am reusit sa inteleg mecanismul si principiile. Profesorul este extraordinar, s-au dat exemple semnificative, discutii la obiect (A.N. - Curs Contabilitate primara)(4341)
Informatiile au fost usor de inteles, orice eventuala nelamurire a fost clarificata, iar atmosfera per ansamblua fost una profesionala, dar relaxanta in acelasi timp (V.A. - Curs Contabilitate primara)(4340)
Predarea si prezentarea informatiilor, precum si comunicarea cu dl profesor au fost deosebite si pe intelesul tuturor. (A.D. - Curs Contabilitate primara)(4339)
Un curs excelent, profesoara a fost extraordinar de explicita si rabdatoare, o doamna profesoara minunata, nota 100!! (A.L. - Curs Excel incepator)(4338)
Cursul a fost unul interesant, captivant su cu destul de multe informatii. Exemplele au fost relevante si in concordanta cu prezentarea, iar comunicarea elev-profesor a fost foarte buna,fiecare pas executat fiind explicat detaliat (I.Z. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(4337)
Sunt multumita de tot ce am invatat si nu am ramas cu lucruri nelamurite. Am apreciat foarte mult ca mi s-a raspuns la toate intrebarile, chiar daca poate nu erau neaparat in programa. (R.A. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(4336)
Aplicatiile au fost foarte elaborate si cu un nivel ridicat de dificulatte, iar informatiile au fost prezentate intr-o maniera clara si explicita. Sunt multumit de cursurile pe care le-am urmat la Absolute School (A.L. - Curs Excel avansat)(4335)
cursul este foarte bine structurat, aplicatiile sunt complexe si acopera toate notiunile teoretice predate, nota 10 d-lui profesor pentru maniera de a combina teoria cu practica si exemplele atipice din propria experienta. (R.O. - Curs AutoCAD)(4334)
Din punctul meu de vedere fiecare etapa a cursului de tehnici a fost foarte clar prezentata. Totul a fost prezentat cu profesionalism, intr-o atmosfera propice asimilarii informatiilor si intr-un ritm normal pentru toti cursantii. (D.A. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4333)
Cursul este foarte bine structurat si este foarte usor de inteles datorita domnului profesor, care se asigura ca intelege fiecare in parte. Ma bucur ca am ales acest curs si il recomand tuturor. (C.G. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(4332)
Excelenta organizare a cursului si numai superlative despre modul de prezentare. Domnul profesor este un artist al cuvantului si al profesiei in sine. Nici nu simti cum trec orele de curs, captarea atentiei este la un nivel  de top. Multumim domnule profesor! Sa aveti parte de multa sanatate. (V.I. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4331)
Toate subiectele au fost tratate complet, fara a lasa loc interpretarilor gresite. Prezentarea este interactiva si subiectele au fost detaliate in functie de cerintele cursantilor (M.I. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4330)
toate notiunile prezentate se pot folosi in task-urile zilnice de la job, comunicarea d-nei profesoare cu cursantii a fost proactiva pe toata durata cursului (B.. - Curs Excel avansat)(4329)
Personal, mi-a placut foarte mult modul de predare al d-lui profesor, cursul a fost interactiv si antrenant, am reusit sa inteleg foarte usor si m-a motivat sa studiez si sa lucrez mai mult. S-au prezentat multe exemple si exercitii care au aplicabilitate practica si ma pot ajuta pe viitor. (A.C. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(4328)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41