Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
Distribuii link-ul    Distribuiti aceasta pagina pe Facebook  Distribuiti aceasta pagina pe LinkedIn 
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
Baze de date AccessGrafica DTP Photoshop-Corel / Grafica InDesign / AutoCAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici Manageriale / Tehnici de recrutare / Evaluarea performantelor
Inspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza / Limba germana
Responsabil de mediu / Specialist managementul deseurilor
Este un curs foarte util, ofera o imagine de ansamblu asupra fiscalitatii.Toate spetele au fost insotite de aplicatii care au contribuit la o mai buna intelegere. (D.D. - Curs Fiscalitate)(4166)
Cursul a fost interactiv , s-a imbinat cu succes teoria cu practica. (M.M. - Curs Fiscalitate)(4165)
Informatiile au fost prezentate cu mult profesionalism. (M.B. - Curs Fiscalitate)(4164)
Domnul profesor este foarte bine pregatit in acest domeniu, are raspuns pentru fiecare intrebare. (M.J. - Curs Fiscalitate)(4163)
Partea legislativa a fost predata pe intelesul tuturor. Am apreciat foarte mult partea interactiva a cursului. (D.C. - Curs Fiscalitate)(4162)
Au fost multe spete ceea ce este foarte important si au fost predate pe intelesul tuturor.Am urmat mai multe cursuri la aceasta scoala si mi-a placut modul de predare. ( .N. - Curs Fiscalitate)(4161)
Am participat la multe cursuri pana acum si ma declar foarte multumit de acesta. Domnul profesor a venit cu multe exemple practice pentru ca toata lumea sa inteleaga. (C.C. - Curs Fiscalitate)(4160)
Au fost cuprinse aspecte diverse ale activitatii practice. Am avut parte de o comunicare foarte buna si deschidere spre discutarea problemelor aparute in activitatea practica a fiecaruia. (L.H. - Curs Fiscalitate)(4159)
Un curs foarte bun, nota 10 fara alte comantarii! (R.B. - Curs Operare PC)(4157)
Cursul de limba germana este bine structurat, aplicatiile si exercitiile sunt foarte utile pentru fixarea cunoastintelor. (C.B. - Curs germana)(4156)
Cursul de germana este foarte bine structurat, modalitatea de predare este foarte buna si d-na profesoara isi tot interesul in cadrul orelor. (I.D. - Curs germana)(4155)
Notiunile de baza sunt acoperite in detaliu in cadrul cursului, iar partea de vocabular este tratata cu seriozitate. (V.S. - Curs germana)(4154)
Un curs interactiv, foarte bine structurat. d-na profesoara este foarte deschosa si disponibila pentru a da explicatii suplimantare, iar cd-ul audio este foarte util pentru verificarea cuvintelor noi. excelent! (M.N. - Curs germana)(4153)
Cursul de germana este foarte bun atat din punct de vedere teoretic cat si practic. Toate notiunile noi au fost foarte bine explicate si verificate prin exercitii. (D.D. - Curs germana)(4152)
Notiunile din programa cursului au fost detaliate, notiunile au fost adecvate si utile pentru un incepator. (A.S. - Curs germana)(4151)
Cursul de limba germana este un curs foarte bun, sunt foarte multumit de modalitatea de explicare a notiunilor, tot ce a fost neclara fost lamurit de d-na profesoara. (F.M. - Curs germana)(4150)
un curs interesant, partea practica foarte interactiva sin informatiile au fost prezentate explicit. (A.C. - Curs germana)(4149)
Cursul de germana incepatori este exceptional, totul a fost perfect! Merg mai departe la nivelul 2! (M.P. - Curs germana)(4148)
cursul d egermana este foarte interactiv, participantii sunt mobilizati sa converseze intre ei, predarea este foarte buna! (C.D. - Curs germana)(4147)
Informatiile primite au fost clare, partea practica foarte buna. (A.D. - Curs germana)(4146)
Curs amplu, bine structurat, s-au dat exemple comcrete si s-a pus accent pe partile dificile (M.L. - Curs germana)(4145)
Un curs foarte bine structurat, cu multe exercitii de vorbire, citire si ascultare. S0au facut multe exercitii suplimentar fata de programa manualului si s-au dat explicatii pentru toate neclaritatile. (O.P. - Curs germana)(4144)
Seriozitate, punctualitate, promptitudine, profesionalism. Felicitari domnului profesor ! Recomand cu incredere. (R.D. - Curs Web design)(4143)
Un curs foarte interesant axat pe comunicare, partea de gramatica a fost explicata pe intelesul tuturor, iar predarea a fost foarte interesanta si interactiva. (A.C. - Curs germana)(4140)
Toate nelamuririle descoperite pe parcursul desfasurarii cursului au fost explicate pe intelesul tuturor. Recomand! (A.D. - Curs germana)(4139)
Cursul a fost foarte bine structurat si s-a axat pe notiunile cele mai importante. A fost foarte interactiv si foarte interesant datorita profesorului. (G.N. - Curs germana)(4138)
Absolut totul la superlativ: predare-ascultare-interes!!! (E.M. - Curs germana)(4137)
cursul de germana a fost foarte interesant si detaliat. am avut toate materialele necesare, care m-au ajutat sa inteleg foarte bine notiunile predate. (A.P. - Curs germana)(4136)
Un curs foarte interactiv, toti cursantii au fost implicati in activitatea clasei. Nota 10! (C.D. - Curs germana)(4135)
Toate temele au fost tratate in detaliu si explicate ori de cate ori a fost nevoie. Un curs foarte interesant si util! (D.I. - Curs germana)(4134)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41