Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
Distribuii link-ul    Distribuiti aceasta pagina pe Facebook  Distribuiti aceasta pagina pe LinkedIn 
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
Baze de date AccessGrafica DTP Photoshop-Corel / Grafica InDesign / AutoCAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici Manageriale / Tehnici de recrutare / Evaluarea performantelor
Inspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza / Limba germana
Responsabil de mediu / Specialist managementul deseurilor
Curs amplu, cu multe informatii, foarte interactiv, cu multe exemple din practica. (L.M. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4069)
Cursul SSM este foarte bun, accesibil si interesant, interactiv si foarte bine structurat. Comunicarea cu dl. profesor a fost excelenta, materialul de curs fiind creat pentru a fi inteles, indiferent de pregatirea pe care o ai. (E.F. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4068)
Informatiile transmise la curs au fost mult mai detaliate si cuprinzatoare decat era prezentat. cursul f.f. bun si util! (A.M. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4067)
documentele prezentate in acest curs au fost fundamentate, foarte bine intocmite iar prezentarea a fost exceptionala. (R.M. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4066)
Comunicarea cu dl profesor a fost foarte buna iar informatiile au fost prezentate pe intelesul tuturor (A.P. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4065)
Nota 10 plus domnului profesor de SSM. (M.T. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4064)
Am urmat cursul in urma aprecierilor colegilor cu care lucrez. Este un curs organizat interactiv si atmnosfera destinsa, ceea ce ajuta la fixarea noilor cunostinte fara eforturi deosebite. (N.M. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4063)
Partea practica a cursului este foarte bine prezentata, m-a ajutat foarte mult in intocmirea documenteleor din societatea in care lucrez, explicatiile fiind logice si usor de inteles (L.P. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4062)
comunicare excelenta cu dl profesor, partea practica a fost bine structurata iar informatiile au fost detaliate si suplimentate cu exemple (F.E. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4061)
Elaborare promta, profesionista, argumentata pe baza legala si pe o vasta si solida experienta. Comunicare de nota 10! (D.A. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4060)
Modul de prezentare a fost foarte interesant si a facut cursul mai placut. (M.M. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4059)
Programa cursului a fost foarte bine organizata si structurata, comunicarea cu dl. profesor a fost de nota 10, este un profesor si un mentor excelent, serios (I.M. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4058)
cursul de SSM a parcurs toata programa afisata pe site cu detalii si exemple practice. Documentele prezentate au fost insotite de argumente referitoare la modul de intocmire a acestora. (C.M. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4057)
comunicarea cu dl profesor a fost foarte buna, un profesor foarte bun, il recomand celor interesati sa urmeze cursul de SSM (C.N. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4056)
combunatia perfecta intre teorie si exemple practice. Notiunile au fost explicate pe intelesul tuturor! (D.B. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4055)
Cursul este interactiv iar profesorul foarte bine pregatit. activitatea secretariatului este bine organizata. (D.C. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4054)
cursul a fost foarte bine structurat cu informatii menite sa ne capteze intreaga atentie. Un curs de nota 10. Felicitari domnului profesor! (A.P. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4053)
Continutul cursului a fost bogat in informatii, foarte bine structurat si foarte bine expus. Toate notiunile au fost tratate pe intelesul tuturor , partea practica fiind foarte bine realizata (S.B. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4052)
Am ales cursul in urma recomandarilor unor colegi si pot confirma ca este foarte bine structurat, detaliat si predat1 Trainerul este un profesionist! (L.N. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4051)
Deja am urmat 3 cursuri la scoala, personalul este foarte bine pregatiti, iar cursul de SSM este foarte detaliat, explicatiile au fost foarte clare iar modalitatea de predare foarte buna. Recomand cu incredere (O.L. - Curs Operare PC)(4050)
Continutul acestui curs este foarte bine structurat si prin parcurgerea lui se dobandesc competentele necesare pentru activitatea in domeniul SSM, predarea interactiva usureaza procesul de asimilare a informatiilor (V.G. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4049)
Notiunile cuprinse in programa au fost foarte bine prezentate,dl. profesor a oferit foarte multe exemple si raspunsuri la toate intrebarile noastre. (M.G. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4048)
Informatiile au fost prezentate detaliat, cu exemple semnificative din activitatea reala. Lectorul este foarte bine pregatit, argumentand cu exemple fiecare situatia analizata. Recomand celor interesati, mai ales pentru modul de predare si interactiune al domului profesor (V.R. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4047)
Continutul cursului este amplu, la obiect si pe intelesul tuturor, s-a explicat in detaliu fiecare document ce trebuie completat iar comunicarea cu dl. profesor a fost interactiva, dansul oferind raspunsuri detaliate fiecarei nelamuriri (A.B. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4046)
Toate informatiile prezentate au avut trimitere catre o baza legala, ceea ce este foarte important. am urmat si alte cursuri la Absolute School si am fost foarte multumita de pregatirea profesorilor din cadrul acestei scoli. (I.P. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4045)
Curs amplu, cu multe informatii, foarte interactiv cu multe exemple din practica. Informatiile prezentate au fost pe intelesul nostru (L.M. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4044)
Cursul a fost foarte interactiv, foarte bine structurat. comunicarea cu dl. profesor a fost excelenta (E.F. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4043)
Curs interactiv, excelent structurat, s-au atins problematici esentiale (R.N. - Curs Fiscalitate)(4042)
In cadrul cursului de fiscalitate s-a pus accentul pe informatiile cu adevarat importante din codul fiscal, foarte multe exemple practice. (T.F. - Curs Fiscalitate)(4041)
Cursul de fiscalitate este foarte complex si util, foarte bine structurat cu spete utile. Recomand! (N.I. - Curs Fiscalitate)(4040)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41