Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
Distribuii link-ul    Distribuiti aceasta pagina pe Facebook  Distribuiti aceasta pagina pe LinkedIn 
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
Baze de date AccessGrafica DTP Photoshop-Corel / Grafica InDesign / AutoCAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici Manageriale / Tehnici de recrutare / Evaluarea performantelor
Inspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza / Limba germana
Responsabil de mediu / Specialist managementul deseurilor
Cursul a fost foarte bine structurat, s-au oferit exemple si solutii practice. dl profesor a discutat toate subiectele solicitate de participantii la curs. (A.B. - Curs Fiscalitate)(4039)
Am invatat foarte multe notiuni noi, folositoare in activitatea pe care o desfasor. Sunt de apreciat exemplele si spetele prezentate care m-au facut sa inteleg mai usor notiunile teoretice. Cursul mi-a fost recomandat de mai multe persoane si il recomand si eu la randul meu. (E.F. - Curs Fiscalitate)(4038)
Abordarea cursului a fost foarte bine structurata, logica, fluenta. Studiile de caz au fost foarte relevante si usor de inteles. (G.D. - Curs Fiscalitate)(4037)
continutul cursului de fiscalitate a fost foarte complex,excelent structurat, toate notiunile au fost tratate detaliat, pe intelesul tuturor. (D.C. - Curs Fiscalitate)(4036)
Dl. profesor este un profesionist iar comunicarea cu noi a fost de exceptie. A fost un curs foarte interesant si interactiv. (L.C. - Curs Fiscalitate)(4035)
Am apreciat dorinta domnului profesor ca fiecare cursant sa inteleaga si sa obtina un pachet de informatii in urma absolvirii acestui curs. S-au exemplificat studii de caz si spete pe care le intalnim in activitatea de contabil si nu numai. (A.V. - Curs Fiscalitate)(4034)
Asa e, Ioana, eu nu credeam ca mai exista in Romania astfel de oameni ! (V.E. - Curs Contabilitate primara)(4028)
AMAZING! Este primul cuvant pe care sunt tentata sa-l pronunt atunci cand vine vorba de acest curs. Cursul mi-a format si mi-a structurat o gandire contabila deoarece pt. fiecare situatie tratata s-a prezentat mai intai o procedura legala corecta de lucru (ceea ce nu prea se explica in manualele de conta) si s-au facut aplicatii in soft.
Informatiile pe care le-am primit sunt extrem de valoroase pentru activitatea curenta din firma.
M-a surprins extrem de placut faptul ca am primit proceduri clare de lucru inclusiv in situatii in care legislatia este ambigua sau contradictorie (cine a fost la curs stie despre ce cazuri vorbesc :)
Cursul este unic prin abordare si modul de prezentare; proful este GENIAL- foarte bun profesionist, trainer innascut si cu un simt al umorului fantastic :) ...nici nu-ti dai seama cand trece timpul, desi o sedinta de curs avea cam patru ore...ca sa dau un singur exemplu, imi amintesc ca o colega din sala a pus o intrebare si raspunsul profului a fost cam asa: „...pentru a da raspuns la aceasta intrebare, e necesar sa coroboram doua articole din Legea ...” (nu stiu care)...”mai exact, articolele X si Y” (le-a precizat exact)....” Uitati ce prevad aceste articole...” Cand am auzit asta, ma gandeam ca o sa scoata o carte, ceva, un tratat (mereu am vazut contabilii cu diverse carti/legi/tratate la ei)...de unde...proful le-a redat din memorie :) si apoi ne-a explicat ce rezulta din coroborarea articolelor...Toate gratitudinea mea pentru acest prof, ma bucur ca am avut ocazia sa urmez acest curs! Cu stima, Ioana (am urmat cursul in octombrie 2013) (I.O. - Curs Contabilitate primara)(4027)
Sunt foarte multumita de cursul absolvit!! Foare multe exemple concrete din viata reala, cu trimiteri la lege!! Asa prof rar se ma gaseste! Nota 1000!!
(C.S. - Curs Contabilitate primara)(4022)
Nu se poate infiinta un FAN-CLUB pentru dl. profesor? :) (A.N. - Curs Contabilitate primara)(4021)
Recomand cursul de Excel avansat la Absolute School, deoarece totul se bazeaza pe lucruri practice, nu teoretice si chiar inveti ceva util. Eu am fost foarte multumita.
(A.A. - Curs Excel avansat)(4020)
Am participat si in alta institutie la un curs de HR f.scump, la nivel inalt. Tipul si cantitatea aplicatiilor practice, raspunsuri vis-avis de probleme practice/juridice/tips&tricks au fost net superioare la Absolute School. Multumesc. (O.B. - Curs Manager Resurse Umane Evaluarea performantelor)(4019)
Continutul acestui curs este exceptional, deoarece acopera intreaga arie a contabilitatii primare si ofera argumente pentru multe situatii care se regasesc in domeniul afacerilor referitor la tranzactii.
Modul de predare: PERFECT.
Am ales sa urmez acest curs la sugestia unei prietene care este contabila.
(A.S. - Curs Contabilitate primara)(4018)
Nu ma asteptam sa fie un curs atat de placut. Doamna profesoara este intr-adevar dedicata si felul in care a predat materia a fost deosebit. (R.D. - Curs Inspector resurse umane)(4016)
Un curs complex, util, actualizat la modificarile legislative. Metoda de predare a domnului profesor excelenta. Multumim! (R.C. - Curs Contabilitate primara)(4015)
Un curs complex, cuprinzator, metoda de predare a doamnei profesor excelenta iar rabdarea pe masura. Multumim! (R.C. - Curs Contabilitate financiara)(4014)
cursul este foarte bine structurat,necesar ptr.dezvoltarea profesionala.Materia afost tratata corespunzator,mi-a placut mult modalitatea de desfasurare si stilul pedagogic al doamnei profesoare. (G.D. - Curs Inspector resurse umane)(4011)
Nu ne vom revansa niciodata pentru tot ce ne-ati predat si ne-ati invatat si dorim sa ne exprimam gratitudinea si recunostinta noastra pentru implicarea si efortul dvs. Cele mai sincere urari de bine va transmite "echipa de Inspectori HR" ! (20.06) (D.S. - Curs Inspector resurse umane)(4010)
Un curs extraordinar, foarte bine structurat, am numai cuvinte de lauda pentru domnisoara profesor. Astept cu nerabdare urmatorul modul ! ( .S. - Curs germana)(4009)
Cursul este foarte bine structurat si pune accent pe partea practica. 90% din informatii le-am acumulat in clasa. Lectorul a avut grija sa nu ramanem cu nimic neclar si in cazul in care eram intr-un impas primeam ajutor imediat. Felicitari domnului lector atat pentru curs cat si pentru ca s-a gandit sa imparta din experienta acumulata si cu ceilalti. (A.R. - Curs Web design)(4008)
Continutul cursului este foarte bine structurat si ne ajuta sa intelegem usor ce presupun "managementul resurselor umane", "recrutarea" si aplicabilitatea acestora. Simularile au fost foarte bine gandite si organizate, insa cel mai mult a ajutat implicarea dnei profesoare - usor abordabila, care a raspuns detaliat si dedicat oricaror intrebari si a carei experienta si-a facut simtita prezenta. (A.R. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4007)
Cursul este foarte bine structurat, atat cu notiuni teoretice cat si practice, care m-au ajutat sa inteleg domeniul recrtutarii. Partea practica a fost de nota 10 deoarece au fost realizate schimburi de rol, exemple de interviuri si numeroase discutii pe baza acestora. (L.M. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4006)
Lectorul a fost receptiv la solicitarile noastre, ne-a oferit raspunsuri la toate intrebarile si a creat o atmosfera destinsa, propice invatarii din placere. (I.N. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4005)
Am participat la cursul de Contabilitate primara din cadrul scolii Absolute School. Info primite de la dl profesor au fost complete si exacte, de real folos in activitatea practica. (A.R. - Curs Contabilitate primara)(4001)
Un curs necesar pentru dezvoltarea profesionala, in care am acumulat multe cunostinte. Materia a fost tratata corespunzator si cred ca au fost prezentate informatii cu mult peste nivelul standard al cursului. (M.T. - Curs Inspector resurse umane)(4000)
A fost un curs neasteptat de interactiv, cu explicatii pentru fiecare situatie data, cu recapitularea informatiilor predate dupa fiecare curs. Mi-a placut mult modalitatea de desfasurare si dna profesoara, care are mult tact pedagogic. (S.B. - Curs Inspector resurse umane)(3999)
Un curs foarte bun si exact pe specificul resurselor umane. In raport cu timpul alocat au fost tratate toate problemele de interes si am comunicat f bine cu dna profesoara. (L.A. - Curs Inspector resurse umane)(3998)
Un curs complex, in care am lucrat diferite aplicatii in Revisal, predat de un profesor extrem de dedicat. (M.D. - Curs Inspector resurse umane)(3997)
Acest curs de legislatie mi s-a parut a fi foarte bine struturat, practic si extrem de util prin prezentarea unei cazuistici bogate, cu multiple exemple ancorate in realitate informatiile, exemplele, spetele prezentate si discutiile au depasit cu mult cerintele programei cursului, aspect extrem de benefic pentru cursanti. Abordarea deschisa a trainerului a deschis setea de aprofundare a notiunilor discutate. Concluzie: Excelent! (S.D. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(3996)
Cursul este foarte bine organizat, cu exemple clare si detaliat explicate, exemple de care ne lovim zilnic. Au fost analizate diverse probleme de salarizare iar trainerul a avut o prezentare ireprosabila: a predat clar, concis si la subiect. (A.M. - Curs Inspector salarii)(3995)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41