Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
Distribuii link-ul    Distribuiti aceasta pagina pe Facebook  Distribuiti aceasta pagina pe LinkedIn 
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
Baze de date AccessGrafica DTP Photoshop-Corel / Grafica InDesign / AutoCAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici Manageriale / Tehnici de recrutare / Evaluarea performantelor
Inspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza / Limba germana
Responsabil de mediu / Specialist managementul deseurilor
Cursul este foarte bun. Pentru cineva ca mine, care nu a avut cunostinte despre SSM, a fost f bine structurat si mai ales ca predarea a fost interactiva. Am putut intelege exact ceea ce trebuie sa fac ca lucrator desemnat. (V.M. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(3994)
Continutul a fost suficient de bogat si in conformitate cu nivelul de dificultate al cursului. Apreciez ca au fost atinse toate temele din programa. Toate subiectele au fost explicate cu rabdare si toate exercitiile au fost reluate si lamurite inca o data, la nevoie. Profesorul a fost foarte receptiv la sugestiile si intrebarile noastre, predarea fiind chiar pe intelesul tuturor! (C.B. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3993)
Curusl urmat a fost foarte practic si m-a ajutat foarte mult in desfasurarea activitatii. Toate subiectele curpinse in programa au fost tratate in detaliu, cu multe exemple utile. A fost un curs placut de urmarit, deschis, iar profesoara a fost foarte amabila si m-a ajutat in diverse situatii. ( .A. - Curs Manager Resurse Umane Evaluarea performantelor)(3992)
Din punct de vedere al continutului, consider ca acest curs atinge toate punctele necesare in vederea realizarii diferitelor aplicatii. Partea practica m-a ajutat sa inteleg foarte bine cum functioneaza si cum se lucreaza in programele Adobe si Corel. (O.M. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3990)
Un curs clar, foarte bine argumentat si sustinut cu baza legislativa. Un plus a fost accesul la un program informatic dedicat. Prestatie foarte buna a dnei profesoare. (L.P. - Curs Inspector salarii)(3989)
Cursul mi s-a parut bine elaborat si structurat; prezentarea a fost excelenta si notiunile usor de asimilat; predarea - explicita, cu multa rabdare. (R.A. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3988)
Foarte bine structurat cursul. Foarte utile aplicatiile si recomandarile profesorului, au condus la o mai buna intelegere a continutului si a lucrului in programul Saga. In curs s-a pus accent mai mult pe partea practica. (I.V. - Curs Inspector salarii)(3986)
Am apreciat, de-a lungul cursului, modul de parcurgere al textului de lege si cum au fost subliniate si lamurite lacunele legislative. De asemenea, mesajul transmis a fost accesibil indiferent de studiile cursantilor - juridice sau nu. (I.B. - Curs Inspector resurse umane)(3985)
Cursul este complet, cu informatii din practica si legislatie foarte utile pentru un angajat in domeniul HR. Caietul de practica a fost foarte util, alaturi de exercitii si programul Revisal. Profesoara este un expert in domeniu care demonstreaza mult talent si pasiune in procesul de predare. (T.T. - Curs Inspector resurse umane)(3984)
Avand in vedere perioada de desfasurare a cursului, continutul este foarte bine conturat si am reusit sa invat tot ceea ce aveam nevoie ptr desfasurarea activitatii la locul de munca. Un plus este comunicarea foarte buna cu lectorul. (D.F. - Curs Inspector resurse umane)(3983)
Cursul mi s-a parut a fi foarte bine orientat, cu prevederi legislative la zi, conform ultimelor modificari, cu trimiteri la prevederi speciale dar si la spete mai deosebite. Aplicatiile practice au fost multe si ancorate in realitatea companiilor. (D.S. - Curs Inspector resurse umane)(3982)
Inca de la primul curs partea practica a fost preponderenta, cursul continuand in acelasi ritm. Comunicarea a fost foarte buna - atentie maxima la toate intrebarile cursantilor, adaptabilitate la nivelul cursantilor. (D.A. - Curs Inspector salarii)(3980)
Cursul este bine elaborat si programa este tratata corespunzator. Predarea a fost excelenta - lectorul a avut multa rabdare si o bunavointa extraordinara...plus simtul umorului. (A.S. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3979)
Cursul a fost extrem de bine structurat, subiectele au fost tratate extrem de detaliat. Studiile de caz sunt bine argumentate, iar spetele abordate sunt de larg interes. (I.V. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(3978)
Curs interactiv, clar, logic. Faptul ca am fost incurajati sa adresam intrebari pe tot parcursul lectiilor a fost foarte practic si util, facand materia si aplicatiile mai usor de urmarit. Am acoperit o diversitate de cazuri, in detaliu, cu explicatii suplimentare si trimitere la teorie. (I.G. - Curs Inspector salarii)(3977)
Cursul a fost bine structurat, usor de inteles. Au fost tot atatea exemplificari/studii de caz cati participanti, acestia fiind din domenii diferite. Apreciez metoda de predare a lectorului, acesta avand cunostinte temeinice juridice si practice. ( .N. - Curs Manager Resurse Umane Evaluarea performantelor)(3976)
Continutul cursului mi-a depasit asteptarile. La fiecare ora au existat discutii libere, exemple din realitate, chiar si exercitii. Comunicarea cu profesorul a fost una foarte buna datorita faptului ca acestuia ii place ceea ce face si a empatizat cu noi, cursantii, pe parcursul intregului curs. (M.C. - Curs Inspector resurse umane)(3975)
Consider ca notiunile au fost prezentate corespunzator si proportional cu timpul alocat, fiind un curs foarte complex. Apreciez calitatea continutului materialelor si a spetelor prezentate. (C.C. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(3974)
Curs constructiv, cu numeroase informatii edificatoare si o parte practica bine organizata.Trainerul a fost foarte explicit si am beneficiat de sprijinul sau in intelegerea domeniului. (S.D. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(3973)
Un curs practic, clar, divers si foarte util. Am invatat notiunile teoretice prin intermediul aplicatiilor si am apreciat rabdarea profesorului, modul de explicare al subiectelor, dar si verificarea temelor cursantilor. (M.F. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3972)
Concret, la obiect; obiective clar delimitate si atinse gradual, cu un grad de detaliere ridicat. (S.M. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(3971)
Un echilibru bun intre practica si teorie, intre seriozitate si joaca; un curs in care desi stai in fata calculatorului, mintea nu-ti oboseste pentru ca esti mereu atent la creatie. (M.M. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3970)
Cursul este foarte consistent si bine structurat. Doamna profesoara a stiut cum sa trateze fiecare informatie astfel incat sa o intelegem si sa fim capabili sa o aplicam. Profesoara s-a axat permanent pe desvoltarea abilitatilor mai putin consolidate ale fiecarui cursant. (M.O. - Curs engleza)(3969)
Un curs excelent, in care am invatat foarte repede pentru ca am primit raspunsuri si explicatii pe loc, inclusiv lamurirea unor notiuni care nu erau prinse in programa. (E.D. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3968)
Am reusit sa inteleg chiar foarte bine notiunile prezentate, de la cele elementare pana la cele complexe. Ireprosabila, insa, a fost predarea: se explica in detaliu fiecare mutare. (V.P. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3967)
Un curs plin de exemple si aplicatii practice, cu corespondent in activitatea zilnica a oricarei societati. Am apreciat profesorul care relua explicatiile ori de cate ori era nevoie. (C.C. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(3966)
Un curs deosebit de complex, cu multe informatii necesare in lucrul cu programul Excel, ceva mai mult decat "initiere". Prezentarea cursului este detaliata si cuprinde explicatii complete. (S.G. - Curs Excel incepator)(3965)
Cursul pe care l-am urmat mi s-a parut foarte clar, detaliat, dinamic si interactiv. Simularile si jocurile de rol au fost foarte aproape de realitate si am inteles procesul de recrutare si selectie foarte bine. Orice nelamurire sau intrebare a fost tratata cu atentie si multa rabdare. (E.D. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(3964)
Sunt foarte multumita de standardul de predare si conditiile de invatare. Cursul este foarte practic si aplicabil; toate lectiile au fost urmate de exercitii si teme pentru aprofundare. (K.M. - Curs Excel avansat)(3963)
Cursul a fost foarte bine predat, pe intelesul tuturor. Contine mult dialog si imagini, este bazat pe multa traducere si conversatie, iar cele doua CD-uri sunt foarte utile. (C.S. - Curs engleza)(3962)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41