NOU ! Cursuri de PROTECTIA DATELOR (DPO) incepand cu luna mai 2018 - CLICK AICI PENTRU DETALII.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs DPO - in curand
  • Curs Programare Java I
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs Specialist deseuri
  • Curs VBA IN EXCEL
  • CURS LIMBA FRANCEZA (detalii)
Distribuii link-ul    Distribuiti aceasta pagina pe Facebook  Distribuiti aceasta pagina pe LinkedIn 
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
Baze de date AccessGrafica DTP Photoshop-Corel / Grafica InDesign / AutoCAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici Manageriale / Tehnici de recrutare / Evaluarea performantelor
Inspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza / Limba germana
Responsabil de mediu / Specialist managementul deseurilor
Cursul a fost bogat in informatii pentru un modul adresat incepatorilor. Programa prevede trecerea si atingerea tuturor punctelor importante. Mi s-au clarificat toate nelamuririle avute. (Paraschivescu Lucia - Curs Web design)(3928)
Continutul cursului este detaliat si foarte bine sistematizat. Partea practica este cea mai importanta, iar la acest curs a fost suficienta. Fiecare am avut parte in mod egal de acelasi timp acordat. (Eliza Nacu - Curs Web design)(3927)
Partea practica a cursului a fost extrem de reusita deoarece am asimilat informatiile teoretice in mod placut. Informatiile au fost clar expuse si lamurite ori de cate ori au fost intrebari suplimentare. Simularile au fost foarte bine gandite si de folos. (Stroe Livia - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(3926)
Cursul este bine predat si interesant. Partea practica o consider productiva deoarece s-a bazat pe exemple si situatii concrete. Modalitatea de predare a fost impecabila, iar comunicarea cu profesorul excelenta. (Frichias Oana - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(3925)
Apreciez cursul ca fiind bine explicat si prezentat intr-o forma cat mai simpla, explicita, cu exemple si trimiteri la lege. (Lefter Ioana - Curs Contabilitate primara)(3924)
Cursul este foarte bine structurat si cu exemple din viata reala. Domnul profesor chiar se preocupa pentru fiecare elev in parte sa inteleaga. (Giontaru Claudia - Curs Contabilitate primara)(3920)
Curs bun pentru cunoastrerea legislatiei si a practicii contabilitatii primare; un profesor foarte bun, cum rar gasesti. (Viorel Andreias - Curs Contabilitate primara)(3919)
Cursul este foarte cuprinzator si detaliat, foarte util pentru ca se bazeaza pe predarea pe exemple reale si foarte multa practica. (Elena Mihai - Curs Contabilitate primara)(3918)
Cursul este elaborat si bine structurat; partea practica...este extrem de practica, foarte buna. Prezentarea a fost excelenta. Trainerul a avut rabdare si bunavointa extraordinara, plus simtul umorului (foarte important).
Complimente pentru activitatea desfasurata, pentru mediul atat de curat si prietenos, pentru florile de pretutindeni si mai ales pentru intreg personalul. (Daniela Sandu - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3915)
Foarte bine structurat! (Alina Popescu - Curs Inspector resurse umane)(3913)
Cursul este curpizator si util; extrem de important este ca pentru fiecare operatiune s eface referire la baza legala. Intregul curs a fost tratat in detaliu, lectorul raspunzand si clarificand toate iontrebarile si nelamuririle cursantilor; profesorul a demonstrat amabilitate, rabdare si pricepere desavarsita. Cursul a fost foarte placut, profesorul a explicat pe intelesul tuturor si a clarificat orice neintelegere. (Raluca Simedre - Curs Contabilitate primara)(3912)
Apreciez continutul cursului prin precizia ci concizia continutuilui informational si, nu in ultimul rand, o buna structura. Profesorul este o persoana deosebita, care a reusit sa transmita extraordinar de bine si pe inteles informatiile. (Lucia Mahalau - Curs Contabilitate primara)(3911)
A fost un curs interesant; este unul dintre putinii profi care stiu sa predea. Am urmat cursuri si in cadrul altor institutii, insa de aici plec cu un bagaj de informatii pe care nu l-am regasit in cadrul celor anterioare. Felicitari si multumesc ! (Cristina Dumitru - Curs Contabilitate primara)(3909)
Vreau sa multumesc doamnei profesoare pentru efortul depus la cursul de contabilitate financiara. Sunt foarte multumit de modul cum a decurs acesta si am ramas surprins ca mai sunt profesori care vor ca studentii sa inteleaga ce li se explica, nu doar sa treaca ora mai repede. (Savva Victor - Curs Contabilitate financiara)(3908)
Un curs exceptional datorita doamnei profesoare foarte dedicate meseriei sale.Felicitari! (Valentina Moise - Curs Inspector resurse umane)(3905)
Daca toti profesorii din Romania ar preda cu atata daruire ca d-na profesoara , copiii ar avea mult mai multe sanse sa reuseasca in viata. Am urmat in anul 2008 cursul de inspector resurse umane si acum abia asteptam sa ma inscriu la cursul de inspector salarii. Modul de predare explicit, comunicarea foarte buna intre elev si profesor si aplicatiile practice te ajuta sa intelegi tot. Pe viitor, daca timpul imi va permite as vrea sa mai urmez si cursul de Legislatie si politici manageriale. Multumesc din suflet pentru tot. (PASIUC IOANA - Curs Inspector salarii)(3904)
Cursul a fost foarte util iar modul de prezentare imbinat cu exercitii practice si studii de caz au fost la nivel de excelenta.
Nu a existat o limitare in simpla operare in soft, ci toate actiunile au fost interpretate prin toate efectele generate in contabilitate. Profesorul este o persoana de mare valoare si calitate profesionala si pedagogica. Multe multumiri! (Artemiza Mirica - Curs Contabilitate primara)(3903)
Sunt foarte multumita de cursul absolvit...Profesorul foarte calm, explica foarte bine iar practica pe calculator a fost mai mult decat de mare ajutor...recomand!!! (Ragalie Irina - Curs Contabilitate primara)(3902)
Felicitari doamnei profesoare !!! Nota 10 cu felicitari ! (Sava Alina - Curs Inspector resurse umane)(3899)
Am facut un curs de contabilitate primara, am fost f. multumita. (Elena Barbu - Curs Contabilitate primara)(3898)
Cursul e foarte bun. Am participat si la alt curs (in alta firma) si acolo nu am inteles prea mult la momentul respectiv.
Acum s-a explicat corect, metodic si ma simt sigura la procesarea in Photoshop. Cursul consta doar in practica, iar notiunile sunt usor de asimilat.
Am urmat mai multe cursuri aici. Am incredere in cei care organizeaza cursurile si in lectori, sunt competenti. (Elena Papadopol - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3896)
DE DEPARTE CEI MAI BUNI OAMENI DIN DOMENIUL EDUCATIEI DIN ROMANIA. FELICITARI SI TOT RESPECTUL!
DE ASEMENEA CEA MAI REUSITA METODOLOGIE PENTRU INVATAREA INALTELOR TEHNOLOGII I.T.&C. (POPA ROBERT KARL - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3894)
Dl. prof a fost foarte de treaba, cursul este ok. Ti se explica orice neclaritate cu profesionalism. (Petre Lucian - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3893)
Tipul care preda in week-end grafica e super! Are metoda si stie sa te faca sa urmaresti cu atentie toate explicatiile. Oricat de incet la minte ai fi si tot pleci cu ceva in cap de la curs (Bogdan - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3892)
in opinia mea cursul are o structura complexa ,care se complica la fiecare pas inainte.dar totul pare atat de placut si interesant datorita metodicii de predare cu adevarat exceptionala a dnei profesoare.imposibil sa nu iti placa! (mircica antoaneta - Curs Excel incepator)(3888)
Cursul a fost foarte complex, ca structura si volum, si totusi usor de inteles: notiuni teoretice actualizate si predate pe intelesul nostru, cu accent pe exemple practice, pe rezolvarea exercitiilor, problemelor si monografiei propuse in suportul de curs. Comunicarea cu dna profesoara a fost excelenta, fiind un curs interactiv, pe care l-am frecventat cu placere. SARBATORI FERICITE! (ROSU ANITA-CRISTINA - Curs Contabilitate financiara)(3881)
Nota 10 pentru un curs de nota 10. Doamna profesoara are o metoda de predare foarte eficienta si cu multe exemple, datorita acestui fapt cursul foarte frumos si captivant. (Nicolescu Felix - Curs Inspector resurse umane)(3880)
UN CURS FFF BUN SI UN PROGESOR PE MASURA...Multumim Dlui Profesor pentru felul cum ne-a predat, de fiecare data a avut rapunsuri pentru toata lumea...FELICITARI, SUCCES SI SARBATORI FERICITE TUTUROR (RADUCANU TATIANA - Curs Inspector ssm protectia muncii)(3878)
Nu am facut cursul dar as dori sa incerc si as vrea sa stiu daca la acest curs se face mai multa practica decat teorie. VA MULTUMESC (MADALINA - Curs Contabilitate primara)(3877)
Am avut mari emotii inainte de inceperea cursului, gandindu-ma ca pentru o licentiata in filologie, va fi grea taina deslusirii cifrelor,dar cu intensa satisfactie am constatat ca pe masura ce acumulam noi informatii, nu faceam decat sa regret ca finalul cursului se apropia cu pasi repezi. D-nul profesor a dat dovada de profesionalism la cote maxime raspunzand tuturor intrebarilor noastre! Absolute School insemna: valoare,ambient modern,siguranta si gratitudinea celor care au frecventat si absolvit cursurile! Va multumim! (Gasca Emilia - Curs Contabilitate primara)(3872)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41