NOU ! Cursuri de PROTECTIA DATELOR (DPO) incepand cu luna mai 2018 - CLICK AICI PENTRU DETALII.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs DPO - in curand
  • Curs Programare Java I
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs Specialist deseuri
  • Curs VBA IN EXCEL
  • CURS LIMBA FRANCEZA (detalii)
Distribuii link-ul    Distribuiti aceasta pagina pe Facebook  Distribuiti aceasta pagina pe LinkedIn 
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
Baze de date AccessGrafica DTP Photoshop-Corel / Grafica InDesign / AutoCAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici Manageriale / Tehnici de recrutare / Evaluarea performantelor
Inspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza / Limba germana
Responsabil de mediu / Specialist managementul deseurilor
Mii de multumiri d-lui profesor! Este un pedagog si un profesionist de exceptie. Ca profesor de discipline economice, imi doresc sa calc pe urmele dansului. (LUMINITA DATCU - Curs Contabilitate primara)(3871)
Un curs ce pur si simplu mi-a schimbat viata...un curs ce mi-a deschis noi orizonturi... un curs predat de o doamna profesoara de cea mai inalta calitate. Va multumesc f f mult si va felicit din toata inima d-na PROFESOARA! (Vasilica Galan - Curs Operare PC)(3870)
Mi-a placut foarte mult acest curs, mai ales datorita doamnei Profesor care m-a facut sa inteleg foarte usor notiulnile de baza. Recomand acest curs tuturor incepatorilor si nu numai,nu veti regreta nici o secunda. FELICITARI DOAMNEI PROFESOR PENTRU PROFESIONALISM, NOTA 10+. (Neaga Poliana - Curs Operare PC)(3869)
Cursul este bun. Un singur lucru nu mi-a placut: suportul de curs l-am primit in format alb-negru. Ceea ce ingreuneaza cu mult exersarea acasa. Nici macar in format electronic nu am putut sa-l obtin (pentru a-l printa color). Succes (Cristian Neacsu Alin - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3868)
Un curs complex, cu foarte multe aplicatii practice, insotite de cadrul legislativ necesar cunoasterii documentelor primare. Cursul a fost foarte bine structurat, comunicarea cu dl. profesor fiind excelenta - nici o intrebare adresata de noi, cursantii, nu a fost uitata, de fiecare data dl. profesor facand trimitere atat la situatii reale, cat si la legislatie. (ROSU ANITA-CRISTINA - Curs Contabilitate primara)(3867)
Cursul a fost pe masura asteptarilor mele, ba chiar mai mult. Avand in vedere faptul ca am venit din Arad pentru a ma pregati la Absolute School, nu pot decat sa fiu mandra de alegerea facuta. Cat despre Dl Profesor, nu am decat cuvinte de lauda. Rabdarea si perspicacitatea sunt cuvintele ce-l caracterizeaza. Mult succes in continuare si voi avea grija sa recomand celor din jurul meu, aceasta scoala. Numai bine. (Nicoleta Crainic - Curs Contabilitate primara)(3865)
OAMENI DE CEA MAI BUNA CALITATE SI O METODOLOGIE DE LUCRU CAT SE POATE DE COMPREHENSIVA. MULTUMESC ABSOLUTE SCHOOL.
(POPA ROBERT KARL - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3860)
o parare foarte buna (elena - Curs Contabilitate financiara)(3859)
Cursul este foarte util si diferit fata de modul de predare din scoli (facultate, liceu); un profesor desavarsit si un mod de predare unic si original, foarte productiv, de altfel. (Elena Danes - Curs Contabilitate primara)(3858)
Am urmat cu foarte mare placere acest curs. Doamna Profesor este un PEDAGOG deosebit! A predat acest curs cu foarte multa daruire si profesionalism!Cursul este foarte bine structurat iar comunicarea profesor-elev:excelenta! SINCERE FELICITARI!  Cu desoebita consideratie, (Nadia Girjoaba - Curs Operare PC)(3856)
Un curs de nota 10, foarte bine sistematizat. Felicitari d-nei profesoare pentru felul in care preda acest curs si modul de explicare al notiunilor pe intelesul tuturor. Recomand cursul celor care vor sa lucreze in domeniu. (Dicu Liviu - Curs Inspector resurse umane)(3855)
Felicitari pentru cursul de Inspector resurse umane. Felicitari si doamnei profesor, care a demonstrat ca e un bun pedagog. (Andreea Gheorghita - Curs Inspector resurse umane)(3854)
FELICITARI D-lui Profesor!CURSUL ESTE DE NOTA 10! Foarte bine structurat si explicat cu profesionalsm.Voi recomanda cu caldura ABSOLUTE SCHOOL! O ECHIPA DE PROFESIONISTI!! (Nadia Girjoaba - Curs Contabilitate primara)(3852)
Au fost facute la fiecare curs multe aplicatii practice si ne-am lamurit problemele intalnite in practica la servici. (Jutaru Monica-Gabriela - Curs Fiscalitate)(3850)
am inteles foarte bine ce ni s-a predat si undea fost cazul s-a insistat cu explicatiile astfel incat toata lumea sa fie lamurita. (florea beatrice-elena - Curs Fiscalitate)(3849)
informatii detaliate, profesorul deschis la intrebari (iancu mirela - Curs Fiscalitate)(3848)
Cursul este complex si foarte bine explicat. Dl profesor este un foarte bun pedagog . Felicitari Absolute School pentru seriozitate. (Badulescu Andrei - Curs Contabilitate primara)(3846)
Felicitari d-nei Prof., a dat dovada ca este un pedagog cariua nu ai nimic sa ii reprosezi, modul de predare extraordinar,astazi am absolvit examenul si sunt mandra de cunostintele dobandite in cele 4 sapt de curs,datorita dansei.Nota 10 cu felicitari dansei si scolii Absoulute School. (Fundeanu Veronica - Curs Inspector resurse umane)(3845)
VA SCRIU DIN TORONTO, ONTARIO, CANADA UNDE M-AM STABILIT DEFINITIV; VA MULTUMESC PENTRU CURSURILE DE DTP - MI-AU FOST DE UN REAL FOLOS. TOATE CELE BUNE! (Robert Karl Popa - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3844)
Curs foarte bun din punct de vedere al aplicatiilor practice. Exercitii bune, explicate pe intelesul tuturor. Comunicare buna cu participantii. (GHIURCOI RUXANDRA MARIA - Curs Inspector salarii)(3843)
Curs de nota 10 cu felicitari. Comunicare f.f. buna cu participantii. Continut bine structurat, completat cu studii de caz bine alese si explicate pe intelesul tuturor. (GHIURCOI RUXANDRA MARIA - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(3842)
Curs de nota 10 cu felicitari. Continut bine structurat si prezentat, sustinut cu exemple concrete si completat cu studii de caz bine alese. Foarte bune comunicare cu participantii. (GHIURCOI RUXANDRA MARIA - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(3841)
Am fost foarte multumita de acest curs. Pana sa-l urmez aveam vagi cunostinte despre acest domeniu, dar am invatat foarte multe lucruri. Multumim pentru ca oferiti servicii de calitate! (Irina Nicolae - Curs Inspector resurse umane)(3840)
Un curs foartea bine structurat si binenteles foarte bine prezentat. Felicitari domnului profesor. (Doinita Lamba - Curs Inspector ssm protectia muncii)(3835)
Nota 10 pt curs si 10 cu felicitari pt d-na prof. Cursul este foarte bun iar d-na prof explica pe intelesul fiecaruia si are raspunsuri pt toti.Inca o data nota 10 cu felicitati pt d-na prof. (Chihaia Alina - Curs Inspector resurse umane)(3834)
Nota 10 cu felicitari pentru acest curs si mai ales pentru d-na profesoara ! Este un bun pedagog care, punand suflet si un mare interes in modul de predare, a reusit sa faca pe intelesul nostru Codul Muncii si tot ce tine de un inspector de resurse umane. Am invatat cu drag si pasiune, constiincios, pentru noi si pentru a o face pe d-na profesoara sa fie mandra de noi, pentru ca a "lansat" pe piata niste inspectori buni, care vor sa-si faca treaba corect si constiincios. Va multumim. (Matei Adriana - Curs Inspector resurse umane)(3833)
Cursul a fost foarte bine explicat si toate notiunile au fost detaliate. Mi-a placut prezentarea intregului curs si formatulk acestuia. D-na profesoara explica foarte bine. Este o mare diferenta intre acest curs si cel pe care l-am facut in alta parte... (Carmen Ivan - Curs Inspector resurse umane)(3828)
Ofer nota 10 atat drei profesoare, cat si continutului cursului predat! (Maria Bocai - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(3824)
Cursul a fost de nota 10! (Maria Baltaru - Curs Operare PC)(3819)
Dl Profesor este un foarte bun pedagog, explica in amanunt si cu mult calm,este un curs bine structurat si te ajuta sa intelegi o prima parte din contabilitate.Felicitari. (LAURA RIZESCU - Curs Contabilitate primara)(3818)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41