Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
Distribuii link-ul    Distribuiti aceasta pagina pe Facebook  Distribuiti aceasta pagina pe LinkedIn 
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
Baze de date AccessGrafica DTP Photoshop-Corel / Grafica InDesign / AutoCAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici Manageriale / Tehnici de recrutare / Evaluarea performantelor
Inspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza / Limba germana
Responsabil de mediu / Specialist managementul deseurilor
Ofer nota 10 atat drei profesoare, cat si continutului cursului predat! (M.B. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(3824)
Cursul a fost de nota 10! (M.B. - Curs Operare PC)(3819)
Dl Profesor este un foarte bun pedagog, explica in amanunt si cu mult calm,este un curs bine structurat si te ajuta sa intelegi o prima parte din contabilitate.Felicitari. (L.R. - Curs Contabilitate primara)(3818)
Cursul si profu nota 10, bine predat, cu exemple; am retinut foarte usor informatiile. (B.F. - Curs PHP MySQL)(3817)
Cursul bun, bine predat, cu exemple; am retinut foarte usor informatiile. (B.F. - Curs Web design)(3816)
Cele mai placuta cursuri la care am asistat vreodata ! Domnul profesor este un om exceptional , cu multa rabdare si o metoda de predare foarte buna ! Explica totul in asa fel incat nu ai cum sa nu intelegi ! Scoala este foarte serioasa ! Cursurile se tin exact cum s-a stabilit ! Conditiile sunt foarte bune ! 10 10 10 10 10 !! 10 pe linie (T.A. - Curs Contabilitate primara)(3815)
Cursul e excelent, profesoara preda super, nota 10 din partea mea. F clar, sa inteleaga toti. Se dau multe exemple practice, se pune accent si pe documentele primare, totul e actualizat. Vin cu placere la acest curs. (I.R. - Curs Contabilitate financiara)(3812)
Felicitari Absolute School! Nota 10 Dlui Profesor! (N.B. - Curs Contabilitate primara)(3811)
Cursul a fost foarte bun, instructiv. Profesorul a fost de exceptie, un bun profesionist ce explica pe intelesul tuturor. (G.P. - Curs Contabilitate primara)(3810)
Pro: Foarte bine structurat cursul, si cu aplicatii dedicate special muncii in acest domeniu DTP. Maniera de predare a profesorului este una cu adevarat profesionista, la obiect si foarte explicita.
Contra: Suportul de curs ar fi trebuit sa fie tiparit in culori, deoarece devine dificila recunoasterea diverselor efecte grafice aplica, in doar cateva nuante de gri in loc de culori.
[Absolute School] Va intelegem doleanta, insa (din pacate) tiparirea suportului de curs color ar presupune un cost de aproximativ 50% din costul actual al cursului... (B.I. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3809)
Cursul este excelent organizat si sustinut. Sunt f. multumita de continutul informational, este echilibrat si trateaza amplu problemele de baza din contabilitate. Partea practica este ilustrata in exemple variate si clare.
Explicatiile au fost f. clare, notiunile bine redate si exemplificarile din probleme utile pentru practica. Domnul profesor este un dascal remarcabil, care reda foarte clar toate ideile si toate situatiile practice si teoretice. (T.R. - Curs Contabilitate primara)(3803)
Cursul este de apreciat-foarte bine explicat, cu mult calm, intr-un stil profesionist, atragator si usor de inteles.
Profesorul este un exceptional pedagog, un bun profesionist si este pasionat de ceea ce face! (M.P. - Curs Contabilitate primara)(3802)
Problemele abordate in cadrul cursului au fost bine explicate, pe intelesul tuturor, comunicarea cu profesoara, excelenta. Toate intrebarile au primit raspunsuri pe intelesul tuturor, un curs foarte bun si de un real folos in practica. (B.I. - Curs Contabilitate informatizata)(3800)
Un curs de nota 20! Se merita acest curs si doamna prof. este foarte buna la modul de predare, inveti din clasa! Va doresc sa o tineti tot asa! Pt. d-na prof. nu exista o nota, este foarte buna si sfaturile dinsei m-au ajutat ! Ii transmit sanatate si tot ce isi doreste din partea mea! Va pup! (R.M. - Curs Inspector resurse umane)(3795)
Un curs foarte bun si util, explicat foarte bine, profesoara foarte receptiva la problemele ridicate de cursanti. Bravo! Nota 10 (M.E. - Curs Excel avansat)(3794)
Foarte bun cursul. Explica foarte bine profesorul si da niste sfaturi foarte utile. Isi merita banii.
Nu mi-a placut faptul ca n-a respectat pauza de 5 minute care mi se cuvenea :). (D.G. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3793)
Cursul ESTE FOARTE BUN, pe intelesul tuturor. Am invatat lucruri noi si usor de aplicat. NOTA 10 pentru domnul profesor, predarea a fost detaliata si cu explicatii clare. (S.I. - Curs Contabilitate primara)(3792)
Eu sunt inca la cursul de IRU; este un curs foarte bun, acum decopar la acest curs noutati si drepturi de care nu stiam; o sa fac si cursul de manager in resurse umane; cursului de IRU ii dau nota 20, il recomand la toata lumea! Sa aveti o zi buna :) (M.R. - Curs Inspector resurse umane)(3790)
Cursul este foarte bine structurat, cu argumente concrete din legislatia contabila. Exemplele practice au fost la obiect si f. minutios explicate. Domnul profesor este un adevarat DASCAL; un om cu multa rabdare.
AMAZING !!! (G.J. - Curs Contabilitate primara)(3788)
Cursul are o structura si un continut de tinuta postuniversitara, ceea ce in recomanda ca fiind foarte bun. Natura interactiva a discutiilor a determinat finisarea unor aspecte teoretice pentru implementarea practica. (P.A. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(3785)
S-a pus mult accent pe partea aplicativa a contabilitatii, atat prin probleme cat si prin monografie. Predarea s-a facut pe intelesul tuturor, intr-un ritm agreabil. Comunicarea a fost foarte eficienta interactionandu-se cu cursantii pe tot parcursul cursului. (W.T. - Curs Contabilitate financiara)(3784)
Cursul, desi este foarte complex, este usor de inteles, iar acest lucru se datoreaza modului bine structurat de predare astfel ca fiecare capitol a fost tratat corespunzator dificultatii lui. (T.F. - Curs Contabilitate financiara)(3783)
Continutul cursului este foarte detaliat si interesant, iar documentarea din punct de vedere legislativ este foarte buna. Profesorul s-a adaptat ritmului cursantilor. (T.D. - Curs Contabilitate informatizata)(3782)
Cursul este deosebit de interesant. Comunicarea cu profesorul este excelenta, maniera de predare este binevoitoare si rabdatoare. (S.P. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3781)
Am vazut exclusiv aprecieri. Sa inteleg ca nimeni nu a remarcat nimic negativ? (A.N. - Curs Operare PC)(3780)
Un profesor extraordinar de la care nu ai cum sa nu inveti; foarte explicit si cu rabdarea necesara pt fiecare cursant in parte. Suportul de curs contine tot ce e nevoie pt a intelege cat mai corect si rapid... FELICITARI SCOLII ! O echipa de profesionisti ! (G.G. - Curs Contabilitate primara)(3779)
Un curs in care cuvantul "Prieten" insemna ceva. Felicitari lectorului, felicitari Absolute School! (C.I. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(3773)
Continutul cursului a fost clar si cuprinzator, iar modalitatea de predare a fost clara, concreta si cu multa rabdare. (P.G. - Curs Contabilitate financiara)(3772)
Modalitatea de predare a fost detaliata, s-a explicat si s-a repetat. Comunicarea cu profesorul a fost pozitiva si empatica. (V.G. - Curs Contabilitate financiara)(3771)
Toate notiunile au fost tratate foarte detaliat si au fost bine explicate. (C.C. - Curs Contabilitate financiara)(3770)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41