NOU ! Cursuri de PROTECTIA DATELOR (DPO) incepand cu luna mai 2018 - CLICK AICI PENTRU DETALII.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs DPO - in curand
  • Curs Programare Java I
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs Specialist deseuri
  • Curs VBA IN EXCEL
  • CURS LIMBA FRANCEZA (detalii)
Distribuii link-ul    Distribuiti aceasta pagina pe Facebook  Distribuiti aceasta pagina pe LinkedIn 
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
Baze de date AccessGrafica DTP Photoshop-Corel / Grafica InDesign / AutoCAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici Manageriale / Tehnici de recrutare / Evaluarea performantelor
Inspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza / Limba germana
Responsabil de mediu / Specialist managementul deseurilor
Structura cursului este detaliata si simplu de urmarit. Modalitatea de predare este explicita si usor asimilabila. (Nicolae Catalin - Curs Excel avansat)(3766)
Cursul a fost foarte cuprinzator, cu informatii foarte utile, suficient de detaliate si explicate. (Stoica Silvia Tatiana - Curs Excel avansat)(3765)
Intrucat este un curs adresat incepatorilor il apreciez ca fiind foarte bogat si atragator. Comunicarea cu profesorul a fost excelenta. (Delia Vidrasan - Curs Baze de date Access)(3764)
Cursul este foarte bine structurat, iar subiectele tratate sunt dezbatute cu lux de amanunte si foarte accesibile ca si grad de intelegere. Metoda de predare este interactiva, bazata pe feedback, nu este doar o simpla predarea a notiunilor. (Stoian Carmen - Curs Baze de date Access)(3763)
Ma consider pe deplin multumita de modalitatea de predare. Comunicarea cu profesorul a fost peste asteptari iar abilitatea de prezentare a cursului a fost surprinzatoare. (Balascuta Elena - Curs Baze de date Access)(3762)
Cursurile sunt foarte bine structurate, profesoara extraordinara si recomand cursurile din timpul saptamanii deoarece cele de sambata si duminica sunt prea obositoare, prea multa informatie si nu este timp sa le "digeri". (Dragu Marius - Curs engleza)(3758)
Cursul are un continut foarte bogat, cu tematica ampla. Modalitatea de predare a fost accesibila si foarte atractiva, cu exemple elocvente si studii de caz regasite in practica de lucru de zi cu zi.. Comunicarea cu d-na profesoara este excelenta; dincolo de continutul informational transmis (documentat si complet) este admirabil stilul cald si atractiv si aptitudinile didactice evidente.
Am citit aprecierile fostilor cursanti si mi s-au parut exagerate si imposibil de crezut ca nu sunt si aspecte de criticat. Acum, la absolvirea cursului, m-am convins: nu sunt exagerate, sunt absolut intemeiate. (Camelia Maria - Curs Inspector resurse umane)(3753)
I love my teacher, I like English,I like (everything?). (Andreias Doina - Curs engleza)(3750)
Continutul cursului este foarte bun. Aplicatiile practice au fost foarte bine explicate. Modalitatea de predare si comunicarea cu profesorul au fost excelente. (Petcu Alexandra - Curs Baze de date Access)(3749)
Cursul este cuprinzator, explicit, sistematizat. Consider ca a acoperit tot continutul. Modalitatea de predare a fost foarte buna. (Casapu Valter - Curs Baze de date Access)(3748)
Cursul a fost bine structurat avand in vedere ca s-au explicat elementele de teorie prin exercitii practice. Modalitatea de predare este practica, intuitiva, completa. (Benghe Madalina - Curs Baze de date Access)(3747)
Cursul a fost foarte interesant, am invatat multe lucruri noi. Modalitatea de predare a fost detaliata si la obiect. (Vlad Alina - Curs Baze de date Access)(3746)
Cursul a fost foarte interesant. Aplicatiile practice au fost foarte bine explicate. Modalitatea de predare a fixat foarte bine fiecare notiune utilizata. (Roxana Gheorghe - Curs Baze de date Access)(3745)
NOTA MEA PENTRU ACEST CURS SI PENTRU FELUL IN CARE A FOST EXPLICAT DE CATRE DOAMNA PROFESOARA ESTE 10 CU FELICITARI!ESTE UN CURS CU FOARTE MULTE NOTIUNI ELEMENTARE PE INTELESUL TUTUROR.IL RECOMAND TUTUROR! (MUNTEANU MARIA - Curs Operare PC)(3744)
EU NU AM FACUT DAR VREAU SA MA ASIGUR DACA APAR TOATE MESAJELE (IONESCU ANTONIO/LIMBA ENGLEZA - Curs engleza)(3736)
Cursul mi s-a parut foarte interesant, pe intelesul tuturor. Am invatat lucruri noi si usor de aplicat. Aplicatiile prezentat au fost foarte bune. Nota 10. Metoda de predare a fost excelenta si am reusit sa raman cu foarte multe informatii asimilate. (Cioclei Valentina - Curs Contabilitate primara)(3734)
Cursul este concis si la obiect. Consider ca acest curs are toate explicatiile concise si bine detaliate. Este un curs complex din punct de vedere teoretic si practic. Comunicarea este libera. (Voinea Geanina - Curs Contabilitate primara)(3733)
Cursul este foarte bun, explicit. Modalitatea de predare este foarte buna. Este un curs interactiv ceea ce cred ca este o metoda mult mai simpla pentru a retine informatii. (Stoican Andreea - Curs Contabilitate primara)(3732)
Este un curs foarte interesant. Am invatat notiuni noi care imi sunt necesare la locul de munca si de asemenea am clarificat anumite probleme pe care le aveam. Notiunile au fost explicate foarte bine. Modul de predare a fost foarte placut si tocmai de aceea am inteles foarte bine. (Lica Laura - Curs Contabilitate primara)(3731)
Modalitatea de predare a fost foarte buna si pe intelesul meu. Comunicarea cu profesorul a fost foarte buna. (Cotuna Nicoleta Loredana - Curs Contabilitate informatizata)(3730)
Materialul tiparit este foarte cuprinzator si poate fi recitit oricand exista nelamuriri. Toate notiunile au fost tratate in detaliu. (Barbu Ramona - Curs Contabilitate informatizata)(3729)
Este un curs complex care cuprinde multe notiuni esentiale de contabilitate. Profesorul explica foarte bine tuturor cursantilor, insistand pe notiunile care nu au fost stapanite bine. (Cazacu Ionela - Curs Contabilitate informatizata)(3728)
Cursul a fost foarte bine structurat si foarte bine predat. Profesorul a avut o foarte buna modalitate de predare. (Yonova Teodora - Curs Contabilitate informatizata)(3727)
Continutul cursului a fost destul de detaliat. Profesorul are o maniera placuta de predare si explica notiunile abordate foarte bine. Am comunicat foarte bine cu profesorul. (Vale Alexandra - Curs Contabilitate informatizata)(3726)
Continutul cursului este amplu, suportul de curs structurat bine. Suportul de curs a fost de mare ajutor. Cursul a fost peste asteptarile mele. (Corbana Aurelia - Curs Contabilitate informatizata)(3725)
Cursul a fost predat foarte bine, la obiect si explicit. Comunicarea a fost foarte buna. Mai rar profesori asa buni. (Enachescu Monica - Curs Contabilitate informatizata)(3724)
Continutul cursului este foarte bun-la nivelul asteptarilor mele. Aplicatiile practice au fost foarte bine explicate. Modalitatea de predare a fost foarte buna, se observa tactici pedagogice. Activitatea profesorului merita toata consideratia si aprecierea mea. (Biris Simona-Izabella - Curs Contabilitate informatizata)(3723)
Continutul cursului a fost bun. Din punctul meu de vedere notiunile au fost bine tratate. Aplicatiile practice au fost realiste. Comunicarea si modalitatea de predare au fost foarte bune. (Irina Spahiu - Curs Contabilitate informatizata)(3722)
Cursul este bine structurat si explicat. Toate notiunile au fost bine detaliate. Comunicarea cu profesorul a fost foarte buna. (Minea Florin - Curs Contabilitate informatizata)(3721)
Am o parere buna despre continutul cursului, este interesant si util. Ceea ce s-a propus a fi tratat a fost atins in orele de curs. Comunicarea cu profesorul a fost buna, explica foarte bine. (Mihai Adrian - Curs Contabilitate informatizata)(3720)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41