NOU ! Cursuri de PROTECTIA DATELOR (DPO) incepand cu luna mai 2018 - CLICK AICI PENTRU DETALII.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs DPO - in curand
  • Curs Programare Java I
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs Specialist deseuri
  • Curs VBA IN EXCEL
  • CURS LIMBA FRANCEZA (detalii)
Distribuii link-ul    Distribuiti aceasta pagina pe Facebook  Distribuiti aceasta pagina pe LinkedIn 
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
Baze de date AccessGrafica DTP Photoshop-Corel / Grafica InDesign / AutoCAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici Manageriale / Tehnici de recrutare / Evaluarea performantelor
Inspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza / Limba germana
Responsabil de mediu / Specialist managementul deseurilor
Cursul a fost complex, a acoperit multe probleme, de la cele mai banale la cele mai complexe. Aplicatiile practice prezentate au fost suficiente si au fost intelese foarte bine. Predarea informatiilor de catre pofesor a fost buna, deschisa. Comunicarea cu profesorul a fost foarte buna, am rezolvat impreuna toate problemele. (Pristavu Elena-Roxana - Curs Contabilitate informatizata)(3719)
Continutul cursului este foarte bun. Aplicatiile practice au fost foarte bine explicate. A fost un curs foarte bine realizat si sustinut. (Pirvu Diana - Curs Contabilitate informatizata)(3718)
Cursul este destul de complex. Comunicarea a fost foarte buna, pe intelesul tuturor. Doamna profesoara a avut rabdarea necesara in explicarea tuturor operatiilor contabile. (Lupu Alexandrina - Curs Contabilitate informatizata)(3717)
Continutul cursului este foarte bun, notiunile din programa s-au tratat detaliat si explicit. Modalitatea de predare a fost foarte buna, la fel si comunicarea. (Hazal Reta - Curs Contabilitate informatizata)(3716)
Continutul cursului este foarte bun. Au existat aplicatii de mai multe tipuri, suficiente pentru a acoperi materia. Modalitatea de predare si comunicarea cu profesorul au fost foarte bune. Cursul a fost peste asteptarile mele. (Anghelovici Andreea - Curs Contabilitate informatizata)(3715)
Cursul este foarte complex si actualizat. Toate notiunile au fost tratate detaliat. Modalitatea de predare a fost foarte clara si concisa. (Macinic Marta - Curs Inspector salarii)(3314)
Este un curs foarte explicit si cuprinzator. Modul de a explica este extraordinar, se poate intelege, cred eu, de oricine. Profesorul explica la obiect si pe intelesul tuturor, are rabdare si explica foarte in detaliu. (Dumitriu Loredana - Curs Inspector salarii)(3313)
A fost un curs foarte bine sistematizat si explicat in detaliu. Un profesor excelent. Modalitatea lui de predare ar trebui adoptata de toti profesorii, te face sa intelegi absolut tot. (Balabasciuc Maria - Curs Inspector salarii)(3312)
Cursul mi s-a parut complet si a raspuns asteptarilor mele. Modalitatea de predare a fost sistematizata si foarte clara, insotita de aplicatii practice. (Tiucra-Popa Ioana - Curs Inspector salarii)(3311)
Cursul atinge fiecare punct important din salarizare. Modalitatea de predare a fost extrem de detaliata. Comunicarea cu profesorul a fost asa cum trebuie sa fie intre un profesor si elev. (Preda Diana - Curs Inspector salarii)(3310)
Cursul este detaliat si la obiect. Aplicatiile practice au fost mai mult decat suficiente si foarte bine explicate. Modalitatea de predare respecta suportul de curs si vine cu informatii suplimentare pentru a intari continutul cursului. (Codreanu Alexandra - Curs Contabilitate primara)(3309)
Cursul a fost foarte bine structurat. Informatiile par mai usor de digerat datorita exemplelor cotidiene. Nota 10, cursul a fost peste asteptarile mele. (Cojanu Gabriela - Curs Contabilitate primara)(3308)
Cursul a fost interesant, informatia bine punctata (exemple+ cadru legislativ). Predarea a fost detaliata si cu explicatii clare. (Lungu Adriana - Curs Contabilitate primara)(3307)
Cursul este: foarte clar, la obiect, expune notiuni pe care ar trebui sa le cunoasca mai multa lume. Modalitatea de predare mi-a captat foarte mult atentia si mi-a clarificat unele notiuni. Nota 10 pentru domnul profesor ! (Stanciu Elena - Curs Contabilitate primara)(3306)
Cursul este foarte bun. Informatiile sunt foarte bune si explicite. (Iatan Mirela Georgiana - Curs engleza)(3305)
Cursul a fost foarte bun, foarte bine structurat pentru nivelul la care am optat (incepatori). (Cretu Florina - Curs engleza)(3304)
Am o parere foarte buna despre continutul cursului. Daca ar fi sa dau o nota aceea ar fi 10. A fost un curs bine structurat. (Petrachi Tatiana - Curs engleza)(3303)
Continutul cursului a fost foarte bun. S-a predat foarte bine, foarte explicit si detaliat. Comunicarea cu profesorul a fost extraordinara. (Dinulescu Raluca - Curs engleza)(3302)
Am o parere foarte buna despre curs, este foarte interesant. A fost foarte bine predat, iar comunicarea excelenta. (Malaete Denisa - Curs Operare PC)(3300)
Este un curs complex dar totodata placut si foarte interesant. Dezvaluie foarte bine tainele calculatorului.Aplicatiile practice au fost foarte bine explicate, pe intelesul cursantului incepator. Doamna profesoara este un foarte bun profesor, cu o foarte mare rabdare si intelegere fata de cursanti. Comunicarea a fost foarte prietenoasa si deschisa. (Reghina Chelemen - Curs Operare PC)(3299)
Modalitatea de predare a cursului a fost una dintre cele mai explicite si directe din cate am intalnit. (Malanciuc Mariana - Curs Operare PC)(3298)
Am o parere foarte buna despre curs deoarece am invatat elementele de baza care ma ajuta sa folosesc calculatorul. Profesorul a explicat la fiecare curs in parte in termeni obisnuiti, ceea ce ne-a ajutat sa intelegem programele mai usor. (Nita Dorina - Curs Operare PC)(3297)
Cursul a fost foarte interesant. Am ales aceasta scoala deoarece sunt profesori competenti si exista posibilitatea platii cursului in rate. (Plachide Anemari Andreea - Curs Operare PC)(3296)
Cursul are un continut foarte bun si bogat. (Stefan Catalin - Curs Operare PC)(3295)
Cursul este bogat, complet si instructiv. Modalitatea de predare si comunicarea cu profesorul au fost foarte bune. (Leustean Emilia - Curs Operare PC)(3294)
Cursul are un continut bogat, detaliat si bine explicat. Cursul a fost excelent de bine explicat, comprehensiv. Comunicarea a fost foarte buna, a depasit asteptarile mele. (Osvath Szilard - Curs Contabilitate primara)(3293)
Cursul a fost foarte complex, foarte bine detaliat. Informatiile au fost foarte bune, profesorul foarte comunicativ si explicit. (Dumitrascu Mihaela Anisoara - Curs Contabilitate primara)(3292)
Partea practica a cursului a fost foarte eficienta. Toate notiunile au fost tratate pe intelesul cursantilor cu explicatii pertinente. Modalitatea de predare este una concisa, exprimarea este clara, profesorul a ajutat cursantii sa inteleaga fiecare aspect. Comunicarea a fost eficienta. (Lupea Codruta-Mihaela - Curs Contabilitate primara)(3291)
Am o parere foarte buna despre continutul cursului. A fost un curs foarte bine structurat. Modalitatea de predare este foarte buna. Accentul care s-a pus pe partea practica ne-a ajutat sa intelegem mai bine. (Durnac Mariana - Curs Contabilitate primara)(3290)
Cursul este bine explicat si detaliat. Este foarte bine predat. A fost un curs interactiv unde ne-am exprimat intrebarile si am putut dezbate diverse aspecte contabile. (Cioiu Andreea - Curs Contabilitate primara)(3289)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41