NOU ! Cursuri de PROTECTIA DATELOR (DPO) incepand cu luna mai 2018 - CLICK AICI PENTRU DETALII.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs DPO - in curand
  • Curs Programare Java I
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs Specialist deseuri
  • Curs VBA IN EXCEL
  • CURS LIMBA FRANCEZA (detalii)
Distribuii link-ul    Distribuiti aceasta pagina pe Facebook  Distribuiti aceasta pagina pe LinkedIn 
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
Baze de date AccessGrafica DTP Photoshop-Corel / Grafica InDesign / AutoCAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici Manageriale / Tehnici de recrutare / Evaluarea performantelor
Inspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza / Limba germana
Responsabil de mediu / Specialist managementul deseurilor
Continutul cursului este foarte util. Aplicatiile practice au fost suficiente si bine detaliate. Modalitatea de predare a fost la obiect. Am apreciat foarte mult punctualitatea si profesionalismul. (Catu Cristina - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3288)
Cursul a fost bine structurat, foarte util si actualizat. S-a desfasurat interactiv. Comunicarea cu profesorul a fost exceptionala. (Damascan Alexandra - Curs Contabilitate financiara)(3152)
Informatiile au fost foarte concise, foarte clar explicate, foarte actualizate. Cred ca toate punctele au fost tratate excelent, cu exemple practice intalnite in realitate si pe intelesul fiecarui cursant. Metoda de predare a fost buna, clara si concisa. (Milica Alina - Curs Contabilitate financiara)(3151)
Dupa parerea mea cursul este complex si complet. Desi au fost multe informatii faptul ca au fost structurate corect am reusit sa le acumulez usor. (Dinu Crina - Curs Contabilitate financiara)(3150)
Cursul este bine explicat si pe intelesul tuturor, foarte bine structurat. Atat comunicarea cu profesorul, cat si modalitatea de predare a fost foarte buna. (Ungureanu Eva - Curs Contabilitate financiara)(3149)
Continutul cursului este foarte bun. Aplicatiile practice au fost foarte bine explicate iar modalitatea de predare a informatiilor foarte buna. (Postavariu Adriana - Curs Contabilitate financiara)(3148)
Foarte mult mi-a placut cursul. Foarte complex si interesant. Sunt foarte multumita de modalitatea de predare, am acumulat multe informatii datorita doamnei profesoare. (Amalia Curuia - Curs engleza)(3147)
Cursul este interesant in special pentru ca se fac aplicatii practice. Este folositor. Consider ca toate notiunile au fost foarte detaliat explicate. De asemenea au fost foarte clar predate. (Simona Savin - Curs Contabilitate primara)(3146)
Cursul a raspuns nevoilor si asteptarilor mele. Comunicarea s-a realizat cu usurinta, nu au existat retineri de partea noastra, respectiv fiecare dintre noi a ridicat anumite probleme la care am primit raspunsuri. (Carcei Eliza - Curs Contabilitate primara)(3145)
Cursul a fost nou pentru mine si tinand cont de faptul ca nu am avut inainte cunostinte de contabilitate, informatia a fost bine structurata si totusi destul de cuprinzator. (Vasile Elena Amelia - Curs Contabilitate primara)(3144)
Cursul a fost folositor, foarte bine detaliat si explicat. Informatiile au fost foarte bine predate si explicate de catre profesor. (Goga Ruxandra - Curs Contabilitate primara)(3143)
Cursul abordeaza temele necesare pentru initierea celor care pornesc de la zero. Este bine organizat si la obiect. Au fost abordate elemente esentiale, de baza, pentru incepatori. Comunicarea a fost corecta si foarte deschisa. (Chiriac Lucian Mihail - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3141)
Este un curs foarte bine structurat si adaptat nivelului de incepatori. Consider ca la fiecare curs s-a pus accent pe toate notiunile si elementele de baza, cat si pe cele derivate la fel de bine. Au fost explicate toate aplicatiile practice si tratate fiecare in parte, pas cu pas. (Teodorescu Svetlana Valeria - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3140)
Sunt foarte multumita de continutul cursului. Suportul de curs este foarte folositor. Comunicarea cu profesorul a fost foarte buna. (Iuliana Titichi - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3139)
Cursul a fost amplu, bine explicat cu aplicatii concise. Predarea a fost foarte detaliata si explicita. (Predoi Rodica - Curs Inspector salarii)(3137)
Cursul a fost foarte cuprinzator si clarificator. Predarea informatiilor a fost la obiect, cu explicatii clare. Comunicarea a fost foarte buna, apreciez rabdarea de care a dat dovada profesorul. (Enache Aurora - Curs Inspector salarii)(3136)
Comunicarea cu profesorul a fost foarte buna, mai rar un profesor care sa aprofundeze materia predata si mai ales ca au fost foarte multe aplicatii. (Iosif Daniela - Curs Inspector salarii)(3135)
Cursul are un continut complex la care modalitatea de prezentare si explicare este cea mai importanta. Modalitatea de explicare a fost suficient de bine structurata pentru insusirea informatiilor. Profesorul a prezentat suficiente situatii ce se pot ivi si modalitatile de rezolvare. (Preda Elena Viorica - Curs Inspector salarii)(3134)
Este un curs complex si cu multe exemple din practica. Comunicarea a fost foarte buna. Doamna profesoara a fost deschisa la opinii si am apreciat faptul ca raspunsurile la intrebari au lamuritoare. (Mociornita Alexandra - Curs Inspector salarii)(3133)
Este un curs consistent, dar bine pregatit. Aplicatiile practice au fost foarte bine explicate. Mi-a placut modul in care s-au transmis informatiile: clar si sintetic. (Cotruta Raluca - Curs Inspector salarii)(3132)
Cursul a fost interesant si foarte bine structurat. Informatiile au fost prezentate pe intelesul fiecarui cursant. (Cernauteanu Mona - Curs Inspector salarii)(3131)
Sunt foarte multumita de acest curs deoarece atinge atat notiunile de pronuntie cat si de gramatica. Este un curs complex. Consider ca pentru acest nivel au fost atinse toate notiunile necesare. Sunt foarte multumita de felul in care au fost predate informatiile. (Enache Georgeta - Curs engleza)(3130)
Personal, continutul cursului mi s-a parut chiar foarte cuprinzator. Notiunile au fost tratate detaliat, comunicarea a fost foarte buna iar modalitatea de predare excelenta. (Voicu Daniela - Curs engleza)(3129)
Continutul cursului este foarte interesant si foarte folositor. Aplicatiile practice au fost foarte bine explicate. Modalitatea de predare este excelenta si atractiva. (Sirbu Elena - Curs engleza)(3128)
Cursul a fost interesant. Totul a fost foarte clar si bine detaliat. Felul in care s-a predat a fost bun, de fiecare data am inteles toate explicatiile. (Arsene Alina-Georgiana - Curs Contabilitate primara)(3127)
Continutul cursului este foarte bun. Raspunde tuturor asteptarilor mele cu privire la curs. Predarea informatiilor s-a facut foarte bine, gradat din punct de vedere al dificulatii. (Maier Valentin - Curs Contabilitate primara)(3126)
Cursul este complet din toate punctele de vedere, teorie si multe, multe exemple. Predarea informatiilor si comunicarea cu profesorul au fost excelente. (Judea Oana-Andreea - Curs Contabilitate primara)(3125)
Cursul este foarte complex. Toate notiunile au fost foarte bine explicate si suficient pentru a fi intelese. Comunicarea cu profesorul a fost foarte buna iar acest lucru a ajutat la intelegerea materiei predate. (Iordache Irina-Oana - Curs engleza)(3124)
Continutul cursului este bun. Toate notiunile au fost tratate detaliat si foarte bine explicate. Cursul a fost peste asteptarile mele. (Radu Iuliana - Curs engleza)(3123)
Este un curs foarte bine structurat, notiunile fiind bine explicate. Am cuvinte numai de lauda pentru profesoara, explica foarte bine. (Grecu Ana Maria - Curs engleza)(3122)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41