NOU ! Cursuri de PROTECTIA DATELOR (DPO) incepand cu luna mai 2018 - CLICK AICI PENTRU DETALII.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs DPO - in curand
  • Curs Programare Java I
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs Specialist deseuri
  • Curs VBA IN EXCEL
  • CURS LIMBA FRANCEZA (detalii)
Distribuii link-ul    Distribuiti aceasta pagina pe Facebook  Distribuiti aceasta pagina pe LinkedIn 
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
Baze de date AccessGrafica DTP Photoshop-Corel / Grafica InDesign / AutoCAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici Manageriale / Tehnici de recrutare / Evaluarea performantelor
Inspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza / Limba germana
Responsabil de mediu / Specialist managementul deseurilor
Continutul cursului este bogat. Explicatiile au fost clare, facute cu mult profesionalism si daruire. Modalitatea de predare a fost perfecta- adecvata gradului de pregatire al cursantilor. (HEIMANN GENTIANA - Curs engleza)(3121)
Este un curs practic, bine structurat si prezentat. Comunicarea a fost foarte buna si eficienta. Doamna profesoara are un mod de a preda excelent. (Costea Catalin - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(3120)
Este un curs foarte bine structurat. Aplicatiile practice prezentate au fost punctul forte al cursului. Modalitatea interactiva a fost ideala pentru specificul acestui curs. Activitatea profesorului este excelenta. (Stefan Roxana - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(3119)
Cursul este foarte complex, a dezbatut subiecte variate. Modalitatea de predare a fost foarte buna, adoptata nevoilor cursantilor. Profesorul a realizat o comunicare extrem de eficienta si deschisa. Totul s-a ridicat la inaltimea asteptarilor. (Besliu Andra - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(3118)
A fost un curs care mi-a oferit mai multe cunostinte in domeniu. S-a bazat pe aplicatii practice care ma ajuta pe viitor. Comunicarea a fost foarte deschisa si explicita. (Zamus Cristina-Maria - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(3117)
Cursul este foarte util si bine structurat. S-a bazat pe aplicatii practice ajutandu-ma astfel sa asimilez informatiile cu usurinta. (Speriatu Raisa-Mihaela - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(3116)
Cursul este complet, atinge toate aspectele recrutarii. Predarea informatiilor a fost eficienta, bazata pe exemple, interactiva si calda. (Iancu Alina - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(3115)
Continutul cursului este potrvit nivelului de incepator. Notiunile introductive au fost suficiente pentru a deschide apetitul pentru studiu. Cursul a fost predat structurat, concis. (Meleca Alexandru - Curs Baze de date Access)(3114)
Tinand cont ca nu am avut cunostinte am invatat multe notiuni noi, informatiile pe care le-am dobandit sunt bine structurate. Toate notiunile au fost prezentate, repetate pana au inteles toti cursantii. Profesorul este un bun pedagog, comunicarea fiind excelenta. (Laura Nicola - Curs Baze de date Access)(3113)
Cursul a fost foarte cuprinzator pentru acest nivel. Comunicarea cu profesorul a fost excelenta. (Costache Sabin - Curs Baze de date Access)(3112)
Cursul a fost foarte atractiv si foarte bine explicat si aplicat in exercitii practice. Modalitatea de predare si comunicarea cu profesorul au fost foarte bune. (Irina Oprica - Curs Baze de date Access)(3111)
Informatiile au fost usor de retinut, aplicatiile practice chiar mi-au placut. Cursul a fost usor de retinut datorita modului antrenant de predare. D-na Profesoara a explicat totul foarte clar. (Ivan Anca Maria - Curs Operare PC nivel avansat)(3110)
Cursul a fost foarte complex, exact la nivelul asteptat. Predarea informatiilor a fost foarte logica si usor de inteles. Comunicarea a fost foarte apropiata. (Oprea Cristina - Curs Operare PC nivel avansat)(3109)
Continutul cursului este foarte bine structurat si simplu de parcurs. Modalitatea de predare mi s-a parut foarte buna deoarece informatiile le-am retinut usor. (Badea Nicoleta - Curs Operare PC nivel avansat)(3108)
Continutul si structura cursului au fost foarte bune, a avut aplicatii practice suficiente si bine explicate. Profesorul a dat dovada de profesionalism, rabdare, a fost clar in explicatii, nimic de reprosat. (Paraschiv Mircea - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3107)
Cursul este foarte usor de urmarit si de inteles. Predarea informatiilor a fost foarte ok si pe intelesul tuturor. (Moise Maria Teodora - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3106)
Cursul este foarte instructiv, aplicatiile prezentate pe parcursul cursului au fost foarte bine explicate, profesorul fiind un bun pedagog. (Culbeci Ecaterina - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3105)
Cursul contine informatii suficiente pentru a lucra in domeniu. Comunicarea cu profesorul si modalitatea de predare a fost foarte buna, domnul profesor a explicat totul foarte bine. (Oana Pintilie - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3104)
Cursul a fost foarte bine structurat. Aplicatiile practice au fost detaliate si bine explicate, modalitatea de predare foarte buna. (Visinevschi Lucian - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3103)
Cursul a fost pe intelesul tuturor, usor de perceput si de invatat. Profesorul a fost foarte ok, a explicat foarte bine. Comunicarea dintre profesor si cursanti a fost foarte buna si aste conteaza foarte mult dupa parerea mea. (Badita Elena-Alina - Curs Operare PC)(2719)
Cursul a fost logic, pe intelesul meu. Predarea a fost logica, pe intelesul tuturor, cu scheme logice si elemente interactive. (Giurgiu Andra - Curs Contabilitate primara)(2718)
D-na profesoara este minunata, se vede ca are o experienta mare, se pricepe foarte bine, preda cursuri pe intelesul orcarui om, ma bucur ca am avut ocazia sa urmez aceste cursuri . (Stanisoara Ioana - Curs Operare PC)(2717)
Cursul m-a ajutat sa imi aprofundez cunostintele, comunicarea cu d-na profesoara a fost de nota 20. Succes tuturor! (Gurgulin Monica - Curs Operare PC)(2716)
Cursul este foarte bine structurat, iar comunicarea intre profesor si cursant excelenta. Voi recomanda Absolute School pentru calitatea serviciilor oferite. (Gurgulin Monica - Curs Contabilitate primara)(2715)
In ceea ce privesc aplicatiile practice acestea au fost bine explicate, profesorul ne-a pus la dispozitie toate informatiile necesare (chiar si informatii suplimentare) in diverse formate. Nu au existat notiuni care sa nu fi fost explicate detaliat. (Pana Georgiana-Oana - Curs Inspector ssm protectia muncii)(2713)
Cursul a fost complet iar exemplele din timpul cursului au fost eficiente in intelegerea materialului. Metoda practica a fost bine ajustata cu cea teoretica. Profesorul a incercat pe cat posibil sa ne familiarizeze cu limbajul domeniului iar in paralel ne-a dat exemple concrete. Explicatiile de la curs au fost pe intelesul tuturor. (Mitea Cornelia - Curs Inspector ssm protectia muncii)(2712)
Continutul cursului are date suficiente si necesare pentru a profesa in acest domeniu. Informatiile predate au fost bine structurate si detaliate si cu multe detalii suplimentare ce depasesc suportul de curs. (Gavanescu Gheorghe - Curs Inspector ssm protectia muncii)(2711)
Continutul cursului cuprinde notiunile ce trebuiesc insusite de participantii, fiind un curs complet de initiere. Este un curs ce trebuie facut pentru a fi initiat in acest domeniu de activitate. Consider ca pe durata cursului s-au putut lamuri toate intrebarile aparute in urma parcurgerii cursului, neexistand notiuni ce nu au putut fi intelese de mine si care trebuiau dezvoltate mai mult. (Dode Pavel - Curs Inspector ssm protectia muncii)(2710)
La curs au fost discutate exemple concrete din practica, cursul fiind bine structurat si sistematizat. Dialogul a fost permanent, informatiile predate clar, concis si cu exemple. (Dan Ovidiu - Curs Inspector ssm protectia muncii)(2709)
Consider ca pe durata cursului de 80 ore se pot obtine toate informatiile referitoare la aceasta materie. Cursul este amplu, bine organizat, transmiterea informatiilor s-a facut atat pe cale verbala, scrisa, cat si electronic. (Anton Mirela - Curs Inspector ssm protectia muncii)(2708)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41