NOU ! Cursuri de PROTECTIA DATELOR (DPO) incepand cu luna mai 2018 - CLICK AICI PENTRU DETALII.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs DPO - in curand
  • Curs Programare Java I
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs Specialist deseuri
  • Curs VBA IN EXCEL
  • CURS LIMBA FRANCEZA (detalii)
Distribuii link-ul    Distribuiti aceasta pagina pe Facebook  Distribuiti aceasta pagina pe LinkedIn 
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
Baze de date AccessGrafica DTP Photoshop-Corel / Grafica InDesign / AutoCAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici Manageriale / Tehnici de recrutare / Evaluarea performantelor
Inspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza / Limba germana
Responsabil de mediu / Specialist managementul deseurilor
Problemele au fost foarte bine explicate si tratate in asa fel incat sa fie intelese de toti cursantii. (Dumitru Gabriela Mioara - Curs Contabilitate primara)(2566)
Parerea mea despre acest curs este ca ajuta foarte mult in domeniul contabilitatii. Sincer, mi-a placut acest curs si modul de predare. (Lungu Claudia-Lidia - Curs Contabilitate primara)(2565)
Cursul este complex, interesant si cu utilitate practica. A fost usor de inteles, clar iar notiunile predate au fost bine detaliate. (Museteanu Alexandra-Maria - Curs Contabilitate primara)(2564)
La curs toate notiunile au fost tratate in functie de dificultatea lor. Predarea s-a efectuat intr-un mod foarte placut, toate subiectele fiind explicate foarte bine. (Geanina Velicu - Curs Excel avansat)(2563)
Cursul este vast si toate notiunile predate sunt legate de activitati reale. Acopera toate notiunile necesare pentru o munca eficienta. Explicatiile oferite la curs sunt foarte bune iar profesorul foarte deschis. (Bodea Daniela - Curs Excel avansat)(2562)
Cursul este la obiect iar profesorul este foarte deschis si gata sa raspunda la orice intrebare. (Parlea Anda-Ramona - Curs Excel avansat)(2561)
Cursul este deosebit de util si foarte bine predat. Am ales aceasta scoala pentru a urma acest curs datorita seriozitatii in predarea cursurilor, aceastea avand foarte multe exercitii practice. (Vente Gheorghita - Curs Excel avansat)(2560)
Aplicatiile practice au fost predate bine si pe inteles. (Neagu Constantin - Curs Excel avansat)(2559)
Cursul este structurat in mod corespunzator. Informatiile au fost explicate pe intelesul tuturor. Aplicatiile practice au fost explicate si prezentate mai mult decat suficient, incluzand si informatii peste ceea ce era suficient. Modalitatea de predare atat practica, cat si teoretica a fost peste nivelul asteptarilor. (Lucaciu Mihai Gabriel - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(2558)
Cursul a fost logic, bine structurat, foarte cuprinzator si extrem de bine documentat. Aplicatiile practice au fost foarte bine explicate, modalitatea de predare eficienta. A fost o comunicare activa. Ma bucura faptul ca s-a acceptat sa se raspunda la problemele concrete ale cursantilor. (Lucia Coman - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(2557)
Continutul cursului este foarte complet, cuprinde o problematica vasta. Au fost alese spete foarte reprezentative pentru problematicile studiate. Modalitatea de predare este interactiva, stilul de predare este flexibil dar foarte bine structurat. Se centreaza pe exemple din practica si trimiteri clare la legislatie. Este un curs foarte bun care isi atinge scopul-pefectionarea si deschiderea perspectivelor fata de propriile nevoi de formare si instruire- si un profesor pe masura. (Bucur Anca - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(2556)
Cursul este foarte bine documentat, ancorat in realitate cu spete concrete din cazuistica de profil. Notiunile au fost prezentate si dezvoltate cu lux de amanunte, lectorul excedand in retinerea cunostintelor de fiecare cursant in parte cu care a lucrat permanent. Excelenta cunoastere a spetelor si in mod deosebit a solutionarii lor de institutiile si instantele in drept denota o foarte buna cunoastere a legilor, o vasta experienta profesionala si o deosebita pregatire pedagogica. (Manatu George - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(2555)
Este un curs foarte bine structurat, cuprinde informatiile necesare de care are nevoie un manager de resurse umane in activitatea sa. Toate subiectele au fost prezentate (tratate) detaliat si cu studii de caz. Informatiile au fost predate astfel incat sa poata fi asimilate cu usurinta si intr-o structura logica. (Adriana Rapa - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(2554)
Cursul este bine structurat, cuprinde informatii utile, de actualitate. Modalitatea de predare este foarte buna avand in vedere faptul ca informatiile sunt exemplificate. Comunicarea cu profesorul a fost foarte buna. (Nita Ana-Mihaela - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(2553)
Cursul a fost interesant, bine prezentat, m-a ajutat sa-mi rezolv multe probleme, sa am o imagine clara asupra tuturor documentelor utilizate in contabilitatea primara. Aplicatiile practice au fost foarte bine prezentate, nu am ramas cu intrebari fara raspuns. (Baran Andreea - Curs Contabilitate primara)(2552)
Cursul este foarte bun, atat profesorul cat si cursul sustinut. Notiunile tratate au fost foarte detaliate si cu foarte multe exemple. Informatiile au fost foarte utile si practice. (Dinulescu Raluca - Curs Contabilitate primara)(2551)
Continutul cursului a cuprins tot ceea ce era necesar, modalitatea de predare a fost excelenta iar cominicarea cu profesorul a fost foarte buna. (Marin Andreea - Curs Contabilitate primara)(2550)
Continutul cursului este cuprinzator, imbina util partea teoretica cu cea practica. Informatiile au fost predate clar, concis, modalitatea de predare fiind in acelasi timp interactiva si didactica. Comunicarea a fost extrem de importanta in acumularea cunostintelor. (Ivan Ancuta Sorina - Curs Contabilitate primara)(2549)
Foarte bune. (Teodor Nelu - Curs engleza)(2548)
Este un curs structurat logic si complet. Mi-a placut ca trateaza in profunzime legislatia muncii si cu multe explicatii. Aplicatiile facute au fost suficiente si bine explicate, nu am ramas cu nicio intrebare nerezolvata. Materialul a avut o organizare buna, am simtit interesul real al profesorului pentru acest domeniu si profesionalismul. (Ciobanu Sinziana - Curs Inspector resurse umane)(2545)
Cursul a fost foarte bine structurat, informatiile fiind prezentate dupa o structura logica. Toate modulele cursului au fost bine prezentate si explicate prin exemple si aplicatii. Comunicarea a fost buna, deschisa la toate neclaritatile cursantilor. Cursul a fost foarte bun iar profesorul un adevarat profesionist. (Radu Adriana - Curs Inspector resurse umane)(2543)
Cursul este cuprinzator, accesibil din punct de vedere al explicatiilor, a acoperit toate aspectele necesare incadrarii pe postul de IRU. Comunicarea a fost foarte buna, toate notiunile au fost predate si explicate succint si pe intelesul tuturor, cu exemple din practica. (Ortopelea Alexandra - Curs Inspector resurse umane)(2542)
Continutul cursului este foarte bine detaliat, pe intelesul meu. Aplicatiile practice au fost bine explicate si suficiente. Modalitatea de predare a informatiilor de catre profesor a fost peste asteptarile mele, am ramas foarte multumita de modalitatea de predare a profesorului. (Ilascu Olga - Curs Inspector resurse umane)(2541)
La curs s-au dezbatut probleme importante pentru a putea obtine o calificare chiar cu experienta in acest domeniu. Aplicatiile practice au fost dezbatute foarte in amanunt unde chiar nu ai fi avut cum sa intelegi. Modalitatea de predare a informatiilor am apreciat-o ca fiind una din cele mai bune care pot exista. (Pitigoi Mirela - Curs Inspector resurse umane)(2540)
Cursul este foarte bine structurat, modul de predare este interactiv, iar comunicarea a fost foarte buna. (Bica Alina - Curs engleza)(2535)
Continutul cursului este la obiect, foarte pragmatizat. Gama foarte larga de informatii, suplimentar chiar si fata de manual, explicatii pe intelesul tuturor participantilor, curs interactiv cu participarea tuturor celor prezenti. (Dedeu Monalisa - Curs Contabilitate financiara)(2534)
Toate punctele cursului au fost atinse suficient, iar informatiile pe masura. Aplicatiile practice au fost suficiente si apreciez faptul ca s-a tinut cont de cunostintele fiecaruia. Comunicarea a fost fluida, relaxata, usor de inteles. (Constantin Alexandra - Curs Contabilitate financiara)(2533)
Continutul cursului atinge majoritatea din cazurile pe care le putem intalni in practica si ofera si informatii din fiscalitate. Informatiile sunt sintetizate astfel incat sa se poata parcurge toata materia in timpul disponibil, dar sunt suficiente si clare. Comunicarea a fost la un nivel ridicat, furnizandu-ni-se toate informatiile solicitate. (Jugariu Stefania Gina - Curs Contabilitate financiara)(2532)
Un curs cu un continut complex si o problematica variata. Modalitatea de predare a fost clara, explicita. (Patica Monica - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(2531)
A fost un curs foarte bine structurat. Modalitatea de predare a fost profesionista. Am fost placut impresionata. (Taga Daniela - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(2530)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41