NOU ! Cursuri de PROTECTIA DATELOR (DPO) incepand cu luna mai 2018 - CLICK AICI PENTRU DETALII.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs DPO - in curand
  • Curs Programare Java I
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs Specialist deseuri
  • Curs VBA IN EXCEL
  • CURS LIMBA FRANCEZA (detalii)
Distribuii link-ul    Distribuiti aceasta pagina pe Facebook  Distribuiti aceasta pagina pe LinkedIn 
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
Baze de date AccessGrafica DTP Photoshop-Corel / Grafica InDesign / AutoCAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici Manageriale / Tehnici de recrutare / Evaluarea performantelor
Inspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza / Limba germana
Responsabil de mediu / Specialist managementul deseurilor
Un curs foarte complex. Felicitari d-nei profesoare. (Mandrescu Brandusa - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(2529)
Continutul cursului este potrivit in comparatie cu tematica acestuia si obiectivul propus. Aplicatiile practice au completat cu succes partea de teorie prezentata pe parcursul scolarizarii.
Informatia a fost foarte bine structurata; modul de predare ales a asigurat atingerea obiectivului vizat (cursantii au putut asimila foarte multe informatii chiar din timpul orelor de curs). Aprecize modul de derulare a cursului si atitudinea profesorului, acesta dedicandu-se activitatii si colectivului instruit. (Aurelia Sumedrea - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(2528)
Modalitatea de predare a profesorului a fost una de profesionist, comunicarea excelenta ! (Grigorescu Melania - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(2527)
Cursul este f. bine structurat; s-a raspuns la intrebari detaliat, cu exemple. D-na profesoara preda f. bine si din suflet; este f. bine pregatita si ii place activitatea didactica.
Am urmat si alte cursuri la Absolute School si am constatat ca profesorii sunt f. bine pregatiti si ne impartasesc si noua aceste informatii asimilate de dansii. (Daniela Taga - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(2526)
Cursul a fost cuprinzator si bogat in informatii. Apreciez modul interactiv de desfasurare al cursului. (Ionela Baba - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(2525)
Cursul este foarte bine structurat din punct de vedere informational, cu aplicatii practice care ajuta foarte mult la fixarea informatiilor transmise in timpul cursului. (Simona LITEANU - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(2524)
Cursul este foarte bine dezvoltat, bogat in informatii; toate informatiile oferite au fost calitative si cu accent pe partea practica (de exercitii, aplicatii). S-a predat intr-un mod profesionist, pedagogic, explicit. Comunicarea a fost deschisa, cu feed-back sustinut. Inchei acest curs pe deplin multumita si cu un real bagaj de informatii atat teoretic cat si practic. (Magdalena Smiricinschi - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(2523)
Cursul a fost foarte bun. Am avut o profesoara care stie sa explice pe intelesul tuturor. Este de apreciat rabdarea dinsei. (Stoian Alexandru - Curs Contabilitate financiara)(2522)
Cursul este foarte bine elaborat si complex. Comunicarea a fost foarte buna, un profesor deosebit de rabdator si atent. (Haj Carolina - Curs Contabilitate financiara)(2521)
Materia este bine detaliata atat la curs cat si in suportul de curs.Informatiile au fost clare, detaliate si la obiect. Comunicarea cu profesorul a fost foarte buna. De mult nu am mai intalnit o persoana atat de clara in explicatii, fara sa se abata de la subiectele prezentate si in permanenta dispusa sa lamureasca subiectele neintelese de noi. (Sandru Marilena - Curs Contabilitate financiara)(2520)
Aplicatiile practice au fost realizate de d-na profesoara cu multa pasiune, daruire si multa competenta. Comunicarea cu profesorul s-a realizat in mod normal, fiind foarte apropiata de cursant. Activitatea de predare si continutul cursului s-au ridicat la un nivel superior. (Jucan Felicia - Curs Operare PC)(2519)
Cursul este foarte complex si util. Modalitatea de predare a fost foarte bune. D-na profesoara are forte multa rabdare si se face inteleasa repede. (Kelemen Elena - Curs Operare PC)(2518)
Este un curs pe care l-as recomanda oricui.Predarea s-a facut cu mult stil pedagogic si profesionalism. Comunicarea a fost excelenta. (Posirca Cristina - Curs Operare PC)(2517)
Continutul cursului este corespunzator pentru acest nivel.
Comunicarea a fost foarte buna iesind in evidenta experienta profesorului. (Chiriac Ion Catalin - Curs Operare PC)(2516)
Cursul a fost foarte bine realizat, cu notiuni tratate extrem de amplu.
A fost o imbinare foarte buna intre teorie si practica. (Stefan Roxana - Curs Inspector resurse umane)(2515)
A fost un curs bogat in informatii, foarte bine structurat si destul de accesibil. Consider ca s-a insistat suficient asupra fiecarui capitol, avand in vedere aplicatiile facute si recapitularile. Pot sa spun ca la inceput am considerat acest curs o necesitate insa am ajuns sa vin de placere. (Buzera Aida - Curs Inspector resurse umane)(2514)
Cursul a fost interactiv, a continut multa informatie, aplicatii si discutii interesante. Modalitatea de predare a fost interactiva ceea ce a facut ca informatia prezentata sa fie retinuta mai usor.Profesorul a fost deschis, comunicativ. (Ciocan Ioana - Curs Inspector resurse umane)(2513)
Un curs foarte bine structurat cu informatii actuale si utile.Atunci cand au fost nelamuriri, acestea au fost clarificate. (Pacesica Alexandra - Curs Inspector resurse umane)(2512)
Cursul a fost util si la obiect, toate notiunile predate au fost bine explicate. Modalitatea de predare a fost bine gradata din punct de vedere al complexitatii, iar comunicarea cu profesorul foarte buna. (Cojocaru Marioara - Curs Operare PC)(2368)
Cursul este foarte util si explicit. Modalitatea de predare este clara, precisa, de la lucruri marunte la lucruri complexe. Cursul a fost peste asteptarile mele. (Lupulescu Violeta - Curs Operare PC)(2367)
A fost un curs complet, complex si modalitatea de structurare a continutului a fost foarte bine realizata. Aplicatiile practice au fost mai mult decat suficiente si au fost explicate si chair reluate cand a fost cazul. Modalitatea de predare a informatiilor a fost dinamica. alternand aspectele teoretice cu cele practice. (Stingu Mihaela - Curs Inspector resurse umane)(2366)
Continutul cursului este complex, variat, cuprinde multe spete, este interesant si practic. Predarea a fost sistematica, ordonata si practica, pe intelesul chiar si celor care nu au experienta in domeniu. Comunicarea a fost extraordinara, as putea spune ca am invatat mai mult de la doamna profesoara decat in 2 ani de practica. (Mitrea Alexandra - Curs Inspector resurse umane)(2365)
Continutul cursului este complex, complet si aprofundat, bine structurat si in conformitate cu legea. Aplicatiile practice au fost foarte bune si suficiente, iar comunicarea cu profesorul a fost excelenta. (Popescu Catalina - Curs Inspector resurse umane)(2364)
Continutul cursului este complet, clar, bine structurat. Fiecare modul a avut bagajul complet de explicatii si notiuni predate. Modalitatea de predare interactiva a fost deliciul acestui curs iar comunicarea cu profesorul a fost foarte clara, deschisa si bine intentionata. (Mazareanu Elena - Curs Inspector resurse umane)(2363)
Continutul cursului este util pentru activitatea de inspector resurse umane, asigura necesarul de cunostinte exercitarii atributiilor si imbina aspectele teoretice cu cele practice. Modalitatea de predare este foarte buna, este clara, concreta iar explicatiile sunt la obiect. Modalitatea de predare este foarte buna, asigura participarea tuturor cursantilor la dezbateri si rezolvarea aplicatiilor. (Enache Vasile - Curs Inspector resurse umane)(2362)
Cursul este foarte logic si sugestiv, la obiect, concis chiar si pentru cei care nu au avut nicio legatura cu contabilitatea. S-a acoperit tot suportul de curs, aplicatiile au fost, multumita domnului profesor, directe si foarte logice. Cursul a fost cu siguranta peste asteptarile mele. Multumiri ! (Oprea Cristina - Curs Contabilitate primara)(2251)
Continutul cursului este foarte precis, materia este practica si se poate invata repede. Profesorul este calm, stie sa dezbata fiecare punct in parte si abordeaza fiecare subiect cu o problema pentru a fi inteleasa. Parerea mea este ca elevii din licee, scoli superioare, nu pun accent pe matematica, contabilitate deoarece nu exista comunicare. Acest curs a fost perfect din toate punctele de vedere. (Stavaru Laurentiu - Curs Contabilitate primara)(2250)
Continutul cursului este din punctul meu de vedere clar, logic si foarte bine structurat. Modalitatea de predare este foarte eficienta datorita exemplelor clare pe care le-a prezentat profesorul, comunicarea cu acesta fiind foarte buna. (Constantin Andreea - Curs Contabilitate primara)(2249)
A fost un curs explicit din care am invatat multe lucruri noi, modalitatea de predare a fost foarte buna si pe intelesul tuturor iar comunicarea cu profesorul a fost foarte buna. Am ales aceasta scoala deoarece am citit detaliile pe site si mi s-a parut accesibila din punct de vedere al costului, durata cursului, faptul ca se obtine diploma recunoscuta, etc. (Ivanescu Mirela - Curs Contabilitate primara)(2248)
Continutul cursului a fost la obiect iar aplicatiile au fost suficiente si extrem de bine explicate. Cursul a fost peste asteptarile mele. (Sinziana Buza-Brateanu - Curs Contabilitate primara)(2247)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41