Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
Distribuii link-ul    Distribuiti aceasta pagina pe Facebook  Distribuiti aceasta pagina pe LinkedIn 
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
Baze de date AccessGrafica DTP Photoshop-Corel / Grafica InDesign / AutoCAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici Manageriale / Tehnici de recrutare / Evaluarea performantelor
Inspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza / Limba germana
Responsabil de mediu / Specialist managementul deseurilor
Continutul cursului atinge majoritatea din cazurile pe care le putem intalni in practica si ofera si informatii din fiscalitate. Informatiile sunt sintetizate astfel incat sa se poata parcurge toata materia in timpul disponibil, dar sunt suficiente si clare. Comunicarea a fost la un nivel ridicat, furnizandu-ni-se toate informatiile solicitate. (J.S. - Curs Contabilitate financiara)(2532)
Un curs cu un continut complex si o problematica variata. Modalitatea de predare a fost clara, explicita. (P.M. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(2531)
A fost un curs foarte bine structurat. Modalitatea de predare a fost profesionista. Am fost placut impresionata. (T.D. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(2530)
Un curs foarte complex. Felicitari d-nei profesoare. (M.B. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(2529)
Continutul cursului este potrivit in comparatie cu tematica acestuia si obiectivul propus. Aplicatiile practice au completat cu succes partea de teorie prezentata pe parcursul scolarizarii.
Informatia a fost foarte bine structurata; modul de predare ales a asigurat atingerea obiectivului vizat (cursantii au putut asimila foarte multe informatii chiar din timpul orelor de curs). Aprecize modul de derulare a cursului si atitudinea profesorului, acesta dedicandu-se activitatii si colectivului instruit. (A.S. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(2528)
Modalitatea de predare a profesorului a fost una de profesionist, comunicarea excelenta ! (G.M. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(2527)
Cursul este f. bine structurat; s-a raspuns la intrebari detaliat, cu exemple. D-na profesoara preda f. bine si din suflet; este f. bine pregatita si ii place activitatea didactica.
Am urmat si alte cursuri la Absolute School si am constatat ca profesorii sunt f. bine pregatiti si ne impartasesc si noua aceste informatii asimilate de dansii. (D.T. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(2526)
Cursul a fost cuprinzator si bogat in informatii. Apreciez modul interactiv de desfasurare al cursului. (I.B. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(2525)
Cursul este foarte bine structurat din punct de vedere informational, cu aplicatii practice care ajuta foarte mult la fixarea informatiilor transmise in timpul cursului. (S.L. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(2524)
Cursul este foarte bine dezvoltat, bogat in informatii; toate informatiile oferite au fost calitative si cu accent pe partea practica (de exercitii, aplicatii). S-a predat intr-un mod profesionist, pedagogic, explicit. Comunicarea a fost deschisa, cu feed-back sustinut. Inchei acest curs pe deplin multumita si cu un real bagaj de informatii atat teoretic cat si practic. (M.S. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(2523)
Cursul a fost foarte bun. Am avut o profesoara care stie sa explice pe intelesul tuturor. Este de apreciat rabdarea dinsei. (S.A. - Curs Contabilitate financiara)(2522)
Cursul este foarte bine elaborat si complex. Comunicarea a fost foarte buna, un profesor deosebit de rabdator si atent. (H.C. - Curs Contabilitate financiara)(2521)
Materia este bine detaliata atat la curs cat si in suportul de curs.Informatiile au fost clare, detaliate si la obiect. Comunicarea cu profesorul a fost foarte buna. De mult nu am mai intalnit o persoana atat de clara in explicatii, fara sa se abata de la subiectele prezentate si in permanenta dispusa sa lamureasca subiectele neintelese de noi. (S.M. - Curs Contabilitate financiara)(2520)
Aplicatiile practice au fost realizate de d-na profesoara cu multa pasiune, daruire si multa competenta. Comunicarea cu profesorul s-a realizat in mod normal, fiind foarte apropiata de cursant. Activitatea de predare si continutul cursului s-au ridicat la un nivel superior. (J.F. - Curs Operare PC)(2519)
Cursul este foarte complex si util. Modalitatea de predare a fost foarte bune. D-na profesoara are forte multa rabdare si se face inteleasa repede. (K.E. - Curs Operare PC)(2518)
Este un curs pe care l-as recomanda oricui.Predarea s-a facut cu mult stil pedagogic si profesionalism. Comunicarea a fost excelenta. (P.C. - Curs Operare PC)(2517)
Continutul cursului este corespunzator pentru acest nivel.
Comunicarea a fost foarte buna iesind in evidenta experienta profesorului. (C.I. - Curs Operare PC)(2516)
Cursul a fost foarte bine realizat, cu notiuni tratate extrem de amplu.
A fost o imbinare foarte buna intre teorie si practica. (S.R. - Curs Inspector resurse umane)(2515)
A fost un curs bogat in informatii, foarte bine structurat si destul de accesibil. Consider ca s-a insistat suficient asupra fiecarui capitol, avand in vedere aplicatiile facute si recapitularile. Pot sa spun ca la inceput am considerat acest curs o necesitate insa am ajuns sa vin de placere. (B.A. - Curs Inspector resurse umane)(2514)
Cursul a fost interactiv, a continut multa informatie, aplicatii si discutii interesante. Modalitatea de predare a fost interactiva ceea ce a facut ca informatia prezentata sa fie retinuta mai usor.Profesorul a fost deschis, comunicativ. (C.I. - Curs Inspector resurse umane)(2513)
Un curs foarte bine structurat cu informatii actuale si utile.Atunci cand au fost nelamuriri, acestea au fost clarificate. (P.A. - Curs Inspector resurse umane)(2512)
Cursul a fost util si la obiect, toate notiunile predate au fost bine explicate. Modalitatea de predare a fost bine gradata din punct de vedere al complexitatii, iar comunicarea cu profesorul foarte buna. (C.M. - Curs Operare PC)(2368)
Cursul este foarte util si explicit. Modalitatea de predare este clara, precisa, de la lucruri marunte la lucruri complexe. Cursul a fost peste asteptarile mele. (L.V. - Curs Operare PC)(2367)
A fost un curs complet, complex si modalitatea de structurare a continutului a fost foarte bine realizata. Aplicatiile practice au fost mai mult decat suficiente si au fost explicate si chair reluate cand a fost cazul. Modalitatea de predare a informatiilor a fost dinamica. alternand aspectele teoretice cu cele practice. (S.M. - Curs Inspector resurse umane)(2366)
Continutul cursului este complex, variat, cuprinde multe spete, este interesant si practic. Predarea a fost sistematica, ordonata si practica, pe intelesul chiar si celor care nu au experienta in domeniu. Comunicarea a fost extraordinara, as putea spune ca am invatat mai mult de la doamna profesoara decat in 2 ani de practica. (M.A. - Curs Inspector resurse umane)(2365)
Continutul cursului este complex, complet si aprofundat, bine structurat si in conformitate cu legea. Aplicatiile practice au fost foarte bune si suficiente, iar comunicarea cu profesorul a fost excelenta. (P.C. - Curs Inspector resurse umane)(2364)
Continutul cursului este complet, clar, bine structurat. Fiecare modul a avut bagajul complet de explicatii si notiuni predate. Modalitatea de predare interactiva a fost deliciul acestui curs iar comunicarea cu profesorul a fost foarte clara, deschisa si bine intentionata. (M.E. - Curs Inspector resurse umane)(2363)
Continutul cursului este util pentru activitatea de inspector resurse umane, asigura necesarul de cunostinte exercitarii atributiilor si imbina aspectele teoretice cu cele practice. Modalitatea de predare este foarte buna, este clara, concreta iar explicatiile sunt la obiect. Modalitatea de predare este foarte buna, asigura participarea tuturor cursantilor la dezbateri si rezolvarea aplicatiilor. (E.V. - Curs Inspector resurse umane)(2362)
Cursul este foarte logic si sugestiv, la obiect, concis chiar si pentru cei care nu au avut nicio legatura cu contabilitatea. S-a acoperit tot suportul de curs, aplicatiile au fost, multumita domnului profesor, directe si foarte logice. Cursul a fost cu siguranta peste asteptarile mele. Multumiri ! (O.C. - Curs Contabilitate primara)(2251)
Continutul cursului este foarte precis, materia este practica si se poate invata repede. Profesorul este calm, stie sa dezbata fiecare punct in parte si abordeaza fiecare subiect cu o problema pentru a fi inteleasa. Parerea mea este ca elevii din licee, scoli superioare, nu pun accent pe matematica, contabilitate deoarece nu exista comunicare. Acest curs a fost perfect din toate punctele de vedere. (S.L. - Curs Contabilitate primara)(2250)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41