NOU ! Cursuri de PROTECTIA DATELOR (DPO) incepand cu luna mai 2018 - CLICK AICI PENTRU DETALII.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs DPO - in curand
  • Curs Programare Java I
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs Specialist deseuri
  • Curs VBA IN EXCEL
  • CURS LIMBA FRANCEZA (detalii)
Distribuii link-ul    Distribuiti aceasta pagina pe Facebook  Distribuiti aceasta pagina pe LinkedIn 
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
Baze de date AccessGrafica DTP Photoshop-Corel / Grafica InDesign / AutoCAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici Manageriale / Tehnici de recrutare / Evaluarea performantelor
Inspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza / Limba germana
Responsabil de mediu / Specialist managementul deseurilor
Cursul este suficient de cuprinzator pentru pregatirea unui inspector de resurse umane, atat din punct de vedere teoretic, cat si practic. Teoria a fost detaliata in mod detaliat si explicit, aplicatiile practice fiind foarte bine explicate. Profesorul are o modalitate de predare placuta, explicita, clara si practica. (Gherase Cristina - Curs Inspector resurse umane)(2246)
Cursul este bine structurat, usor de parcurs si de invatat. Modalitatea de predare este exceptionala, cadrul didactic este extrem de bine pregatit cu raspunsuri prompte la toate intrebarile adresate. Comunicarea cu profesorul a fost foarte eficienta, nu am avut intrebari la care sa nu fi primit raspunsuri. (Coman Anamaria Lavinia - Curs Inspector resurse umane)(2245)
Continutul cursului este practic, util, iar elementele analizate au aplicabilitate imediata. Toate notiunile au fost tratate in detaliu, modalitatea de predare fiind bine adaptata la tipul cursului. Am ales acest curs pentru ca site-ul scolii este foarte bine organizat. De asemenea pe site este link direct catre acreditarile CNFPA. (Iancu Alina - Curs Inspector resurse umane)(2244)
Cursul se axeaza pe notiuni utile si specifice unui incepator al acestui domeniu, ceea ce este foarte bine. Am o parere foarte buna despre modalitatea de predare, am primit detalii amanuntite si exemplificari la fiecare informatiei noua. Am ales sa urmez cursul la aceasta scoala datorita certificatului dublu acreditat si deoarece pretul cursului nu este atat de ridicat comparativ cu alte scoli. (Alina Gurgui - Curs Inspector resurse umane)(2243)
Mi-a placut acest curs deoarece am invatat lucruri care imi pot fi necesare atat pe plan profesional, cat si personal. Toate subiectele tratate la curs au fost analizate pana in cele mai mici amanunte. Am ales aceasta scoala pentru a urma cursul datorita complexitatii temelor tratate. (Costache Gabriela - Curs Inspector resurse umane)(2242)
Continutul cursului este bine structurat si ofera o baza de cunostinte solida pentru a indeplini o functie in administarea de personal. Modalitatea de predare este excelenta ! Profesorul este o persoana pasionata de acest domeniu si care reuseste sa starneasca si altora interesul pentru studiul legislatiei muncii. Am fost incantata de modul de predare: foarte activ si bazat pe comunicare. In concluzie, a fost un curs foarte interesant si util pentru mine. (Abudicioai Raluca - Curs Inspector resurse umane)(2241)
Continutul cursului este vast dar foarte bine organizat si explicat. Toate notiunile au fost tratate detaliat iar aplicatiile practice au fost foarte bine explicate. Modalitatea de predare a fost una profesionista, profesorul a lamurit si a raspuns la toate intrebarile adresate, fiind foarte bine pregatit. Transmiterea informatiei a fost facuta intrun limbaj comun, pe intelesul tuturor. Recomandarile prietenilor m-au facut sa aleg aceasta scoala. (Stejeroiu Adriana - Curs Inspector resurse umane)(2240)
La acest curs am aflat multe informatii noi iar cele pe care deja le stiam au fost clarificate in profunzime, fiind astfel mult mai bine insusite. Informatiile au fost predate astfel incat marea majoritate s-au retinut de la curs. (Radu Camelia - Curs Inspector resurse umane)(2239)
Continutul cursului este clar, foarte bine structurat si expus. Notiunile au fost explicite, cu exemple si suficient dezbatute. Am ales aceasta scoala pentru a urma cursul deoarece mi-a inspirat incredere inca de la prima accesare a site-ului. (Stamatie Laura - Curs Inspector resurse umane)(2238)
Cursul este foarte bine structurat, profesorul a dat dovada de profesionalism si foarte bun simt pedagogic. Am ales aceasta scoala datorita profesionalismului si bunei structurari a prezentarii scolii, a cursurilor de pregatire si a tuturor informatiilor utile. (Geambasu Carmen - Curs Contabilitate financiara)(2124)
Acest curs este unul complex care ofera toate detaliile necesare de contabilitate financiara. Modalitatea de predare este foarte clara, usor de inteles iar comunicare cu profesorul este foarte buna, raspunzand la toate intrebarile cursantilor. (Ciobotaru Elena - Curs Contabilitate financiara)(2123)
Am o parere foarte buna despre continutul cursului. Modalitatea de predare a informatiilor de catre profesor a fost foarte clara, imbinand teoria cu practica. Am ales aceasta scoala deoarece este singura scoala care face cursuri detaliate de contabilitate primara, financiara, etc. (Stefan Victoria - Curs Contabilitate financiara)(2122)
Cursul a fost unul interactiv, mi-a placut foarte mult. Am inteles si retinut cu usurinta informatiile predate, comunicarea cu profesorul fiind una foarte buna. (Cirstoiu Liliana - Curs Contabilitate financiara)(2121)
Materia predata la curs a acoperit toata aria contabilitatii financiare, aplicatiile practice au fost bine explicate si recapitulate constant. Am ales aceasta scoala pentru ca ofera program de week-end si pentru ca prezentarea a fost buna. (Radoi Lucia - Curs Operare PC)(2120)
Continutul cursului a fost foarte bine structurat iar modalitatea de predare a profesorului a fost foarte buna, facandu-ne sa intelegem din sala de curs materia predata. Cursul a fost peste asteptarile mele. (Micu Flavia-Ionela - Curs Contabilitate financiara)(2119)
Continutul cursului este foarte complex, trateaza foarte explicit toate detaliile iar aplicatiile practice au fost foarte bine explicate. Modalitatea de predare a fost foarte explicita si foarte bine organizata iar comunicarea cu profesorul a fost excelenta. (Klaici Elena - Curs Contabilitate financiara)(2118)
Continutul cursului a fost bogat, bine documentat si respectat integral (au fost si informatii suplimentare). Aplicatiile practice prezentate la curs au fost foarte bine explicate iar comunicarea cu profesorul a fost excelenta. (Puiu Iuliana - Curs Inspector resurse umane)(1400)
Continutul cursului a fost foarte util, complex si complet. Informatiile au fost predate intr-un mod foarte bine structurat, clar si concis, avand un grad mare de aplicabilitate. Comunicarea a fost una eficienta, s-a raspuns prompt la toate intrebarile adresate. (Ionescu Anca-Maria - Curs Inspector resurse umane)(1399)
Continutul cursului este bun, util cu foarte multe exemple practice care au condus la o buna intelegere. Modalitatea de predare a fost potrivita si a condus la o foarte buna insusire a notiunilor. Comunicarea a fost foarte buna. (Dumitrescu Cristina Anca - Curs Inspector resurse umane)(1398)
Cursul are un continut foarte bine structurat. Comunicarea cu profesorul a fost foarte buna si deschisa pentru orice fel de nelamurire sau neintelegere. A fost un curs practic. (Malaroiu Andreea - Curs Inspector resurse umane)(1397)
Cursul are o parte practica solida insotita de o abordare profesionala de exceptie. Modalitatea de predare a fost foarte buna. (Stoicea Veronica - Curs Inspector resurse umane)(1396)
Cursul este bun, contine lectii bine elaborate pentru oricine doreste sa invete cele doua programe de editare grafica. Cred ca s-a acordat suficienta atentie tuturor notiunilor din programa de curs. Profesorul a fost foarte explicit, bine pregatit iar comunicarea a fost foarte buna (Banu Cristian - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(1395)
Cursul a acoperit in mare notiunile de baza iar aplicatiile au fost accesibile si potrivite pentru aprofundarea cunostintelor. Modalitatea de predare a fost foarte buna, profesionista. (Georgescu Valeriu - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(1394)
Un curs cu aplicabilitate in activitatile zilnice in cadrul unui post. Informatiile au fost clare iar realizarea aplicatiilor a fost prezentata pas cu pas. Am alea aceasta scoala datorita referintelor foarte bune primite de la cunostinte. (Buzatu Adrian - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(1393)
Un curs interesant unde am invatat multe notiuni noi. Modalitatea de predare a fost foarte buna. (Draghici Denise - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(1392)
Continutul cursului a fost clar iar notiunile au fost tratate detaliat. Modalitatea de predare a fost pe intelesul tuturor. Am ales aceasta scoala datorita seriozitatii cu care se predau cursurile. (Ruginescu Mihaela - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(1391)
Continutul cursului a fost foarte bun. Notiunile de baza au fost tratate in detaliu. Dl. profesor are multa rabdare si revine asupra lucrurilor neclare fara ezitari.Arta d-lui profesor compenseaza dificultatile cursului.Comunicarea cu dl. profesor a fost excelenta (Cheche Cristina - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(1390)
Cursul a fost foarte util pentru a intelege elementele de baza din programele Photoshop si Corel. Informatiile au fost foarte bine explicate iar dl. profesor a avut foarte multa rabdare.Modalitatea de predare a fost eficienta iar comunicarea de nota 10. (Menci Bogdan - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(1389)
Curs foarte complex, atinge foarte multe probleme, modalitate de dezbatere foarte buna, interactiva. Am ales acest curs pentru ca am absolvit si cursul de Inspector salarii si mi-a placut foarte mult modalitatea de expunere a subiectelor de catre doamna profesoara. (Matei Elena - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(1387)
Foarte bun cursul,foarte bine structurat,iar comunicarea cu dna profesoara excelenta,chiar peste asteptarile mele!Felicitari! (Tudor Mariana /engleza nivel 1 - Curs engleza)(1131)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41