NOU ! Cursuri de PROTECTIA DATELOR (DPO) incepand cu luna mai 2018 - CLICK AICI PENTRU DETALII.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs DPO - in curand
  • Curs Programare Java I
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs Specialist deseuri
  • Curs VBA IN EXCEL
  • CURS LIMBA FRANCEZA (detalii)
Distribuii link-ul    Distribuiti aceasta pagina pe Facebook  Distribuiti aceasta pagina pe LinkedIn 
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
Baze de date AccessGrafica DTP Photoshop-Corel / Grafica InDesign / AutoCAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici Manageriale / Tehnici de recrutare / Evaluarea performantelor
Inspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza / Limba germana
Responsabil de mediu / Specialist managementul deseurilor
Anul trecut am frecventat cursul de conta primara, chiar mi-a fost de ajutor, o sugestie as avea: pe cand cursuri de advertising , marketing? Chiar mi-ar placea sa urmez asemenea cursuri si consider ca este foarte cautat advertisingul, publitatea, PR, marketingul. (Anuta Andreea - Curs Contabilitate primara)(980)
Continutul cursului este suficient in ceea ce priveste notiunile de contabilitate primara. Toate notiunile au fost clar discutate si s-a reveniot asupra lor de cate ori a fost necesar. Este un curs foarte bine structurat, limpede, clar, concis. (Sachelaride Pan Corin - Curs Contabilitate primara)(979)
Continutul cursului a fost complex si extrem de bine conturat. Notiunile de curs au fost detaliate foarte bine. Informatiile au fost prezentate clar si pe inteles, cu multe exemple, comunicarea cu domnul profesor fiind foarte buna. (Eduard Iavorschi - Curs Contabilitate primara)(978)
Este cursul cu nr. 3 facut in aceasta scoala. Sunt cu adevarat un om norocos si onorat, beneficiile obtinute de mine fiind reale si imediate dupa doar 3 saptamani de la finalizarea primului curs de Inspector resurse umane cu doamna profesoara, care are calitati reale de pedagog. (Smarandescu Nicoleta - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(977)
Cursul a fost foarte bine structurat, punctat si explicat. legislatia a devenit pentru mine "DIGERABILA''. aplicatiile practice foarte bine explicate si foarte vaste. modalitatea de predare a informatiilor de catre doamna profesoara a fost la obiect, explicit, detaliat, argumentat cu cazuri practice, comunicarea cu doamna profesoara fiind excelenta si foarte deschisa. (Serban Nicoleta - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(976)
Continutul cursului, cred ca a reusit sa stinga toate aspectele legate de legislatia muncii. Modalitatea de predare a doamnei profesoare a fost foarte clara, concreta., comunicarea cu aceasta fiind foarte buna. (Negrila Simona Marilena - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(975)
Continutul cursului vast, bogat in informatii de actualitate. Consider ca toate notiunile au fost detaliate suficient, aplicatiile practice fiind foarte bine explicate. Modalitatea de predare interactiva, intotdeauna bine argumentate raspunsurile.
Am ales aceasta scoala datorita calitatii deosebite de predare a informatiilor fiind foarte multumita de informatiile acumulate la cursul de Inspector resurse umane. (Mihai Daniela-Marinela - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(974)
Cursul foarte la obiect, concis, raspunde neclaritatilor adresate de cursanti. Modalitatea de predare a doamnei profesoare este deschisa, comunicarea cu aceasta fiind foarte buna, directa, acesta fiind motivul pentru care m-am inscris la curs. (Matei Elena - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(973)
Cursul a fost complet, acoperind majoritatea cazurilor. Aplicatiile practice au fost bine explicate, modalitatea de predare a doamnei profesoare fiind foarte concisa si la obiect. (Marulis Cristian - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(972)
cursul este structurat foarte bine, cuprinde teme variate, cu o aplicabilitate mare in activitatea cotidiana a unui manager de resurse umane. Notiunile, pe cat posibil, s-a incercat tratarea lor pe intelesul tuturor si depinzand de domeniul de activitate.
Doamna profesoara se dovedeste a fi o profesionista si mai mult decat atat preda cu placere, dedicare, implicare, comunicarea cu acesta fiind excelenta. (Ancuta Sorina Ivan - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(971)
Continutul cursului este explicit, interesant si foarte util pentru cei care profeseaza. Aplicatiile practice au fost foarte explicite si foarte utile. Doamna profesoara isi face treaba extraordinar de bine. (Bratu Mihaela - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(970)
Programa cursului este foarte bine gandita si structurata. Aplicatiile practice au fost suficiente si foarte bine explicate. Sunt foarte multumita de modalitatea de predare, comunicarea cu domnisoara profesoara fiind foarte buna.
Am ales Absolute School pentru a urma acest curs, deoarece datorita cursurilor pe care le-am urmat aici, am in prezent un loc de munca excelent. (Filiuta Elena - Curs Baze de date Access)(969)
Continutul cursului: practic si util. S-au predat si notiuni in plus fata de suportul de curs, notiunile si aplicatiile fiind tratate cu seriozitate si in detaliu. Domnisoara profesoara are vocatie. (Baran Andreea - Curs Baze de date Access)(968)
Continutul cursului foarte bine planificat si explicat. Toate notiunile au fost tratate in detaliu, iar aplicatiile practice au fost foarte bine explicate. Modalitatea de predare a domnisoarei profesoare a fost foarte practica, comunicarea cu aceasta fiind excelenta. (Dumitrescu Andreea - Curs Baze de date Access)(967)
Continutul cursului a fost adaptat principalelor nevoi actuale la locul de munca. Este foarte bine explicat, comunicarea cu domnisoara profesoara fiind foarte buna. (Voivod Andreea - Curs Excel avansat)(966)
Cursul este foarte bine prezentat, are un continut ce atinge majoritatea punctelor importante. Comunicarea cu domnisoara profesoara de nota 10. (Stefancu Luiza - Curs Excel avansat)(965)
Cursul este foarte bine structurat si explicat. notiuni8le si aplicatiile practice au fost suficiente si foarte bine explicate. Comunicare foarte buna cu domnisoara profesoara abordand o modalitate de predare a informatiilor foarte practica. (Dumitrescu Andreea - Curs Excel avansat)(964)
Continutul cursului este interesant, cu aplicatii practice, foarte util. Aplicatiile practice au fost suficiente, m-au ajutat la job si mi-au usurat munca. Domnisoara profesoara dispune de reale abilitati in ceea ce priveste comunicarea si explica pe intelesul tuturor. Are vocatie de profesor.
Am ales aceasta scoala datorita promptitudinii cu care am primit raspunsul la solicitarea mea si atitudinea proclient a angajatorilor. (Baran Andreea - Curs Excel avansat)(963)
Continutul cursului este bine structurat si abordeaza in treaga arie in domeniul salarizarii.
Am ales aceasta scoala datorita modalitatii de prezentare a cursului pe pagina de internet. (Staicu Ana-Maria - Curs Inspector salarii)(962)
Continutul cursului este foarte complex si foarte bun. Au fost atinse toate subiectele importante. Am urmat si cursul de Inspector resurse umane si am asteptat sa inceapa acest curs pentru ca mi-a placut modalitatea de predare a doamnei profesoare. (Spataru Alina - Curs Inspector salarii)(961)
Am o parere foarte buna despre continutul cursului. Chiar daca am absolvit cursul de Inspector resurse umane, tot am invatat multe notiuni foarte importante. (Marin Ana-Maria - Curs Inspector salarii)(960)
Continutul cursului este foarte complex si se bazeaza foarte mult pe practica, dar cu explicatii teoretice foarte bine detaliate. modalitatea de predare a informatiilor de catre doamna profesoara a fost eficienta pentru un curs cu atat de multa informatie in timp asa scurt. (Dunareanu Delia - Curs Inspector salarii)(959)
Am apreciat foarte mult continutul practic al cursului. Modalitatea de predare a fost foarte buna. faptul ca s-a mers pe exemple practice, m-a facut sa raman cu multa informatie. Consider ca am comunicat destul de bine cu doamna profesoara si toti cursantii am reusit sa adresam si sa ridicam toate problemele legate de curs. (Dumitrescu Elena - Curs Inspector salarii)(958)
Continutul cursului foarte util, indiferent daca se doreste sau nu sa se lucreze in domeniu.
Am urmat cursul de inspector resurse umane si mi-a placut cum s-a predat. Este singura scoala de acest gen care a pus la dispozitie un curs de salarizare. (Dragomir Ana - Maria - Curs Inspector salarii)(957)
Continutul cursului este foarte complex si cred ca ma va ajuta mult in activitatea mea zilnica. toate notiunile au fost explicate foarte bine. Doamna profesoara este foarte bine pregatita; nu sunt probleme care trec fara sa fie explicate. Comunicarea cu doamna profesoara este excelenta, acesta fiind si motivul pentru care am venit la curs. Am absolvit cursul de Inspector resurse umane tot cu doamna profesoara. (Anton Florentina - Curs Inspector salarii)(956)
Un curs destul de stufos, dar bine structurat si predat.
Am mai urmat un curs tot la Absolute School anul trecut, acesta fiind principalul motiv pentru care am ales tot aceasta scoala. (Tipau Dragos Petrica - Curs Inspector resurse umane)(955)
Consider ca acest curs a acoperit cu prisosinta aria de interes a unui viitor Inspector de resurse umane.
Am apreciat dedicarea, profesionalismul si implicarea totala a doamnei profesoare, comunicarea cu dansa a fost deschisa si destinsa. (Safta Nadia - Gabriela - Curs Inspector resurse umane)(954)
Continutul cursului este bine structurat, cuprinzand informatii de actualitate. Cursul a acoperit toate aspectele legate de resursele umane. S-au facut foarte multe aplicatii practice la fiecare etapa a cursului. (Pana Adrian Claudiu - Curs Inspector resurse umane)(953)
Cursul este bine structurat, complet si actualizat.
Comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna fiind o persoana deschisa, sociabila. (Marin Rodica - Laura - Curs Inspector resurse umane)(952)
Cursul a fost scurt si la obiect. Aplicatiile practice au fost mai mult decat explicate si pe intelesul tuturor. Comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna; este un psiholog si sociolog EXCEPTIONAL. (Ionescu Roxana - Curs Inspector resurse umane)(951)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41