NOU ! Cursuri de PROTECTIA DATELOR (DPO) incepand cu luna mai 2018 - CLICK AICI PENTRU DETALII.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs DPO - in curand
  • Curs Programare Java I
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs Specialist deseuri
  • Curs VBA IN EXCEL
  • CURS LIMBA FRANCEZA (detalii)
Distribuii link-ul    Distribuiti aceasta pagina pe Facebook  Distribuiti aceasta pagina pe LinkedIn 
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
Baze de date AccessGrafica DTP Photoshop-Corel / Grafica InDesign / AutoCAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici Manageriale / Tehnici de recrutare / Evaluarea performantelor
Inspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza / Limba germana
Responsabil de mediu / Specialist managementul deseurilor
Cursul este bine structurat, trateaza detaliat notiunile de operare PC si puncteaza esentialul pe aceasta specializare. Atat notiunile cat si aplicatiile practice au fost suficiente si explicate intr-o maniera deosebita de catre doamna profesoara. (Galchis Georgeta - Curs Operare PC)(707)
Continutul cursului a fost foarte bun. Notiunile din programa de curs au fost destul de detaliate, iar aplicatiile practice foarte suficiente si explicate pe intelesul tuturor. Cu doamna profesoara s-a comunicat foarte bine, fiind un profesor excelent si cu foarte multa rabdare. (Vijelie Sorina-Nicoleta - Curs Operare PC)(706)
Un curs bine structurat. Am primit multa informatie utila peste nivelul cursului tiparit. Doamna profesoara este un excelent pedagog. FELICITARI DOAMNEI PROFESOARE! (Tarau Ruxandra - Curs Operare PC)(705)
Cursul are un continut destul de cuprinzator. Aplicatiile au fost bine explicate, comunicarea cu doamna profesoara fiind foarte buna. (Gavrila Ana - Curs Operare PC)(704)
Cursul este foarte bun, bine dozat si pe intelesul tuturor. Modalitatea de predare si implicarea doamnei profesoare a fost deosebita. Doamna profesoara este un exceptional pedagog. (Dragu Ileana Catalina - Curs Operare PC)(703)
Cursul a fost instructiv si foarte bine structurat. Aplicatiile practice au fost foarte bine explicate gratie doamnei profesoare care este un foarte bun pedagog. NOTA 10. (Vahadacenco Aida - Curs Operare PC)(702)
predarea cursului a fost mai in amanuntime decat manualul de curs. Modalitatea de predare a doamnei profesoare este exceptionala. (Minar Valentin Paul - Curs Operare PC)(701)
Continutul cursului mi s-a parut foarte interesant si foarte bine organizat. Informatiile au fost practice si eficiente si am putut comunica foarte usor cu domnul profesor. (Tudorache Andreea - Curs Contabilitate primara)(700)
Continutul cursului foarte cuprinzator. Modalitatea de predare a domnului profesor ideala pentru a asimila informatiile. Comunicarea cu domnul profesor s-a realizat astfel incat toti cursantii sa poata interactiona in timpul cursurilor. (Ana Dumitru - Curs Contabilitate primara)(699)
Cursul este complex - sunt foarte multe lucruri interesante. Aplicatiile practice au fost suficiente si foarte bine explicate, comunicarea cu domnisoara profesoara fiind foarte buna. (Porcos Cristina - Curs Excel avansat)(698)
Cursul ofera informatiile necesare pentru a prelucra o baza de date. Modalitatea de predare folosita a fost interesanta. Domnisoara profesoara este o persoana comunicativa, incearca sa se faca inteleasa prin toate mijloacele. (Zabara Violeta - Curs Excel avansat)(697)
Continutul cursului a acoperit cam tot ce trebuie sa stim in privinta utilizarii Excel - nivel avansat. Toate notiunile au fost tratate detaliat, iar modalitatea de predare a informatiilor a fost concreta si pe intelesul tuturor. (Furtuna Silvia - Curs Excel avansat)(696)
Cursul foarte bine structurat. Gradul de detaliu a fost bine gandit. modalitatea de predare a informatiilor a domnisoarei profesoare a fost foarte buna, iar comunicarea cu dansa a fost excelenta. (Elena Vasile - Curs Excel avansat)(695)
Continutul cursului este bogat in informatii si aplicatii practice. Toate notiunile au fost tratate suficient de detaliat. Domnisoara profesoara a explicat destul de bine si a ajutat fiecare cursant cu explicatii clare, modalitatea de predare fiind foarte buna, eficienta si interactiva. Domnisoara profesoara este bine pregatita si un bun pedagog.
Dorinta de perfectionare continua si seriozitatea si profesionalismul profesorilor de la Absolute School, m-au facut sa urmez mai multe cursuri la aceasta scoala. (Ruginescu Mihaela-Georgiana - Curs Baze de date Access)(694)
Cursul este bine structurat. Notiunile au fost bine explicate si au fost reluate de fiecare data notiunile invatate anterior. Aplicatiile practice au fost numeroase, diverse si au fost intelese. Informatiile au fost bine predate in asa fel incat sa inteleaga fiecare cursant. modalitatea de predare e buna, placuta iar comunicarea cu domnisoara profesoara excelenta. (Papadopol Elena - Curs Baze de date Access)(693)
Continutul cursului a fost bine structurat. Predarea informatiilor s-a facut clar si interactiv. Comunicarea cu domnisoara profesoara a fost excelenta. (Ienea Ana-Maria - Curs Baze de date Access)(692)
Modul de predare a fost eficient, comunicarea excelenta ! (Alina Cristea - Curs Baze de date Access)(691)
Cursul trateaza in profunzime problemele intampinate concret in practica din companiile private, indicand modalitatile de abordare si de solutionare. nu cred sa mai existe atat de multe aspecte referitoare la resursele umane tratate intr-un singur curs. Consider ca toate notiunile au fost tratate suficient de detaliat. Am simtit foarte multa implicare din partea doamnei profesoare, se vede ca se doreste ca toti cursantii sa "plece" mai bogati din punct de vedere profesional la curs. (Milea Anca-Nicoleta - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(689)
Cursul este cuprinzator. Actualizeaza notiunile de legislatie pentru cei care au urmat cursuri de Inspector resurse umane si completeaza cunostintele de legislatie, introducand notiuni noi.
Studiile de caz prezentate de doamna profesoara, cat si cele de colegi au fost suficiente pentru a clarifica si a pune bazele notiunilor prezentate la curs. (Vatau Theodora-Daniela - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(688)
Continutul cursului foarte amplu. Se prezinta drept o continuare excelenta a cursului de Inspector resurse umane. Toate notiunile programate spre discutie au fost detaliate corespunzator, chiar s-au tratat notiuni suplimentare. Doamna profesoara este un pedagog desavarsit, foarte implicata in procesul de asimilare si intelegere a cursantilor. (Serbanescu Celia - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(687)
Continutul cursului complet si complex. Toate notiunile din programa au fost tratate foarte detaliat. Comunicarea cu doamna profesoara si modalitatea de predare a informatiilor: FOARTE BUNA. (Guta Viorica - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(686)
Cursul a fost la nivelul asteptarilor mele, foarte bine prezentat iar materia a fost foarte bine detaliata. Doamna profesoara are o metoda foarte clara si explicita, comunicarea cu dansa fiind foarte buna si interactiva. (Cismaru Ioana - Curs Inspector resurse umane)(685)
Curs complet, notiunile sunt definite foarte clar fiind foarte interesante si folositoare, cu metoda de predare foarte clara si succinta. Comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna si orice intrebare a fost tratata cu importanta cuvenita si explicatiile necesare. (Plaiaru Florina Mirela - Curs Inspector resurse umane)(684)
Continutul cursului este foarte detaliat, pe intelesul tuturor si afli multe notiuni noi. Toate notiunile cursului au fost tratate detaliat, iar aplicatiile practice au fost indeajuns de multe astfel incat sa fie percepute de fiecare cursant. Comunicarea cu doamna profesoara este libera, fiecare cursant isi spune parerea. (Radu Claudia Mariana - Curs Inspector resurse umane)(683)
Continutul cursului este unul care prezinta si exemplifica foarte concis activitatile unui viitor inspector de resurse umane. Intr-adevar o materie se intelege si se indrageste in functie de profesor. Modalitatea de predare a doamnei profesoare o consider foarte eficienta.
Am optat pentru aceasta scoala datorita modului de prezentare clar (pe internet) a cunostintelor pe care le-am asimilat pe parcursul cursului si pentru motivul ca diploma este recunoscuta la nivel national. (Andreiu Ana-Maria - Curs Inspector resurse umane)(682)
Cursul a fost foarte detaliat, complet, sustinut de exemple si aplicatii practice elocvente. Modalitatea de predare a fost foarte coerenta sustinuta de exemple, comunicarea cu doamna profesoara fiind foarte buna. (Zecheru Andreea - Curs Inspector resurse umane)(681)
Curs dens cu o valoare practica deosebit de utila, permanent racordat la desele si multiplele modificari ale cadrului legislativ. Aplicatiile practice au fost foarte utile si datorita manierei de predare consider ca pot avea potenta sa fiu angajat in acest domeniu. Comunicarea cu doamna profesoara a fost excelenta. (Toparceanu Aurel - Curs Inspector resurse umane)(680)
Continutul cursului este mai mult decat complet. Contine toate informatiile, foarte multe aplicatii practice si foarte bine prezentate, necesare unui inspector resurse umane. Modul de predare este eficient, concis, informatia fiind bine structurata acoperind toate problemele. Doamna profesoara este foarte bine pregatita si are capacitatea de a instrui cursantii. (Dumitrescu Claudia - Curs Inspector resurse umane)(679)
Cursul a fost bine structurat, aplicatiile practive fiind foarte bine explicate. Doamna profesoara a fost foarte comunicativa si a raspuns la obiect si foarte clar la intrebarile pe care le-am avut. Nu ma asteptam sa invat atatea lucruri in cadrul acestui curs. (Dima Diana Ionela - Curs Inspector resurse umane)(678)
Cursul este foarte interesant iar notiunile au fost foarte captivante. Notiunile au fost tratate detaliat si explicate foarte bine. Acum am dobandit cunostinte de contabilitate financiara si pot cu usurinta sa recunosc operatii contabile, comunicarea cu doamna profesoara fiind foarte buna. (Toma Oana - Curs Contabilitate financiara)(677)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41