Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
Distribuii link-ul    Distribuiti aceasta pagina pe Facebook  Distribuiti aceasta pagina pe LinkedIn 
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
Baze de date AccessGrafica DTP Photoshop-Corel / Grafica InDesign / AutoCAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici Manageriale / Tehnici de recrutare / Evaluarea performantelor
Inspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza / Limba germana
Responsabil de mediu / Specialist managementul deseurilor
Continutul cursului este mai mult decat complet. Contine toate informatiile, foarte multe aplicatii practice si foarte bine prezentate, necesare unui inspector resurse umane. Modul de predare este eficient, concis, informatia fiind bine structurata acoperind toate problemele. Doamna profesoara este foarte bine pregatita si are capacitatea de a instrui cursantii. (D.C. - Curs Inspector resurse umane)(679)
Cursul a fost bine structurat, aplicatiile practive fiind foarte bine explicate. Doamna profesoara a fost foarte comunicativa si a raspuns la obiect si foarte clar la intrebarile pe care le-am avut. Nu ma asteptam sa invat atatea lucruri in cadrul acestui curs. (D.D. - Curs Inspector resurse umane)(678)
Cursul este foarte interesant iar notiunile au fost foarte captivante. Notiunile au fost tratate detaliat si explicate foarte bine. Acum am dobandit cunostinte de contabilitate financiara si pot cu usurinta sa recunosc operatii contabile, comunicarea cu doamna profesoara fiind foarte buna. (T.O. - Curs Contabilitate financiara)(677)
Continutul cursului: foarte bine structurat. Aplicatiile prezentate au fost foarte bine explicate, continutul foarte bine detaliat. Modalitatea de predare foarte buna, mult diferita de modalitatea de predare cu care am fost obisnuita in facultate. Comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna, chiar excelenta. (C.I. - Curs Contabilitate financiara)(676)
Cursul este foarte bine structurat cu aplicabilitate in practica de 100%. Modalitatea de predare: excelenta. Toate informatiile au fost prezentate cu multa rabdare si pricepere, iar comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna. (G.A. - Curs Contabilitate financiara)(675)
Este un curs bine structurat si cu multe aplicatii practice. Modalitatea de predare a informatiilor a fost foarte buna, excelenta chiar, pentru ca m-a facut sa inteleg tot ceea ce tine de contabilitatea financiara. Doamna profesoara este foarte comunicativa, sociabila, iar comunicarea cu dansa a fost peste asteptarile mele. (C.L. - Curs Contabilitate financiara)(674)
Cursul a avut un continut complex, pe intelesul meu. Toate notiunile au fost tratate in mod corespunzator. Modalitatea de predare a informatiilor si comunicarea cu doamna profesoara a fost de nota 10. (M.C. - Curs Contabilitate financiara)(673)
Continutul cursului este bun si toate notiunile au fost tratate suficient de bine pentru a fi intelese de fiecare cursant. Doamna profesoara are o foarte buna metoda didactica, comunicarea cu dansa fiind foarte buna. (H.C. - Curs Contabilitate financiara)(672)
Suportul de curs si informatiile oferite de doamna profesoara au fost complete si bine exemplificate. Comunicarea cu doamna profesoara a fost una deschisa. De cate ori am avut nelamuriri, dansa ne-a oferit informatiile necesare. (P.R. - Curs Contabilitate financiara)(671)
Continutul cursului este foarte amanuntit. Aplicatiile practice au fost bine explicate, iar doamna profesoara este foarte deschisa si dispusa sa raspunda la orice intrebare. (N.M. - Curs Contabilitate financiara)(670)
Cursul a avut un continut complex, foarte bine structurat. Comunicarea cu doamna profesoara a fost deschisa si foarte buna.
Am ales aceasta scoala datorita unor recomandari foarte bune pe care le-am primit de la o prietena care a urmat mai multe cursuri la aceasta scoala. (I.A. - Curs Contabilitate financiara)(669)
Am invatat in acest scurt interval de timp ceea ce nu am reusit intr-un an la facultate la disciplina "Dreptul Muncii". Modalitatea de predare a doamnei profesoare este foarte buna, doamna profesoara avand calitatea de a se face ascultata si inteleasa. (F.C. - Curs Inspector resurse umane)(668)
Continutul cursului a fost foarte detaliat si pe intelesul tuturor, cu foarte multe exemplificari. Aplicatiile practice au fost foarte bine explicate, iar comunicarea cu doamna profesopara foarte buna. (V.G. - Curs Inspector resurse umane)(667)
Este un curs complet. S-au acoperit toate punctele din programa in detaliu. Aplicatiile practice au fost foarte bine explicate. Doamna profesoara are o tehnica deosebita de predare iar comunicarea cu dansa a fost excelenta. (H.R. - Curs Inspector resurse umane)(666)
Este un curs bine explicat, aerisit, care cuprinde toate informatiile necesare desfasurarii unei activitati in domeniul resurselor umane. Apreciez comunicarea cu doamna profesoara ca fiind una deschisa. (F.N. - Curs Inspector resurse umane)(665)
Continutul cursului a fost complex si complet, asigurand notiuni si exemplificari practice concrete ce au dus la o buna intelegere si asimilare a tematicii. S-a insistat suficient pe fiecare subiect din programa, inclusiv discutii libere care au dus la retinerea notiunilor. Modalitatea de predare a informatiilor a fost extrem de clara, coerenta, in 2 cuvinte: bun pedagog - doamna profesoara. (Z.D. - Curs Inspector resurse umane)(664)
Acesta a fost un curs foarte placut, cu foarte multe aplicatii si discutii legate de continutul acestuia, care m-au ajutat sa retin mai usor informatiile si sa vin cu placere la curs.
Cred ca am avut norocul de o profesoara foarte buna care a stiut sa imbine utilul cu placutul si sa ne faca sa venim cu placere si sa ramanem cu foarte multe informatii chiar din sala de curs. (T.R. - Curs Inspector resurse umane)(663)
Continutul cursului este foarte bine structurat, util, cu un continut ridicat de exemple practice. Se pune o baza solida pentru viitorul reusit al unei persoane interesata de domeniul resurselor umane. Toate subiectele programei au fost abordate in detaliu. Doamna profesoara = UN FOARTE BUN PEDAGOG. (M.C. - Curs Inspector resurse umane)(662)
Informatiile au fost prezentate intr-un mod foarte bine structurat, oferind posibilitatea de a retine cel putin 50% din volumul de cunostinte inca din clasa. Informatiile au fost predate astfel incat sa fie si pe intelesul celor care nu lucreaza indomeniu.
Doamna profesoara a fost mereu deschisa dialogului, dand ocazia tuturor de a pune intrebari in legatura cu orice nelamuriri legate de informatiile predate.
Seriozitatea cu care sunt tratate cursurile in aceasta institutie imi era deja cunoscuta, in urma absolvirii unui alt curs la aceasta scoala. (T.R. - Curs Inspector resurse umane)(661)
Mi s-a parut a fi un curs complet, in cadrul caruia am aflat foarte multe informatii noi. Din punctul meu de vedere, fiecare tema a fost tratata detaliat, la fiecare curs se reluau informatii din cursurile anterioare, fapt ce m-a ajutat pentru a fixa ceea ce mi s-a predat.
Aplicatiile practice prezentate au fost foarte bine explicate, am inteles modalitatile de calcul, fapt ce ma va ajuta cu siguranta pe viitor. Informatiile teoretice au fost insotite de exmple practice date de catre doamna profesoara si aceasta metoda o consider a fi cea mai adevarata. (S.A. - Curs Inspector resurse umane)(660)
Continutul cursului a fost foarte bine structurat si util. Consider ca toate notiunile au fost suficient detaliate. Aplicatiile practice au fost suficiente si explicate logic si riguros. Doamna profesoara are o maniera de a preda informatiile care favorizeaza buna intelegere, insotita de exemple practice. (T.R. - Curs Inspector resurse umane)(659)
Continutul cursuluifoarte bine structurat. Au fost tratate detaliat toate notiunile din programa de curs. Aplicatiile practice prezentate au fost suficiente si foarte bine explicate. Excelenta activitatea desfasurata de doamna profesoara. Este un foarte bun pedagog. (C.L. - Curs Inspector resurse umane)(658)
Continutul cursului a fost foarte bine structurat si accesibil. Tin sa precizez ca am primit un raspuns prompt si clar la fiecare intrebare adresata, neexinstand neclaritati cu privire la notiunile din programa de curs. Doamna profesoara s-a facut foarte usor inteleasa printr-un limbaj accesibil, cald si prin amabilitate, comunicarea cu dansa fiind deosebita. (S.M. - Curs Inspector resurse umane)(657)
Cursul a respectat programa anuntata. pentru o mai buna intelegere s-au dat exemple si s-au facut aplicatii practice, pe care le consider suficiente, ajutand ca materia sa fie inteleasa mai bine.
Ma bucur ca am ales aceasta scoala, alegerea dovedindu-se a fi fost excelenta. Notiunile pe care le-am dobandit au fost peste asteptarile mele. (B.L. - Curs Inspector resurse umane)(656)
Cursul a fost foarte bine structurat, pe intelesul tuturor, s-au atins toate punctele, doamna profesoara foarte bine pregatita, comunicarea cu dansa fiind foarte buna. (A.R. - Curs Inspector resurse umane)(655)
Cursul a fost bine structurat, au fost dezbatute toate capitolele si problemele care pot aparea. La curs au fost discutii deschise cursant-profesor, din care intelegi altfel continutul Codului muncii. Comunicarea cu doamna profesoara a fost excelenta. (G.M. - Curs Inspector resurse umane)(654)
Cursul a fost foarte bine parcurs, s-au atins probleme esentiale si s-au explicat foarte bine. Totul a fost tratat cu interes din partea cursantilor, iar doamna profesoara a fost foarte explicita si a tratat totul destul de detaliat. (I.N. - Curs Inspector resurse umane)(653)
Cursul a fost extrem de interesant, afland la fiecare lectie multe lucruri noi si a atins cat mai multe teme. fiecare notiune a avut alocata un timp necesar pentru a fi parcursa si inteleasa. Cursul a fost interactiv si captivant, comunicarea cu doamna profesoara fiind foarte buna. (I.V. - Curs Inspector resurse umane)(652)
Continutul cursului consider ca a atins toate notiunile pe care ar trebui sa le stie o persoana ce ocupa postul de Inspector Resurse Umane. Informatiile predate au fost redate cu exemplele de rigoare astfel incat au putut fi retinute inca de la curs. Comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna, realizata intr-un mod interactiv. (S.M. - Curs Inspector resurse umane)(651)
Este un curs vast si foarte interesant. Cu siguranta este si extrem de util. Este un inceput bun pentru aprofundarea domeniului Resurse Umane, de care sunt interesata.
A fost un curs interactiv si tocmai pentru ca in cea mai mare masura, informatia s-a retinut din clasa, denota o modalitate de predare eficienta. modalitatea de predare a doamnei profesoare s-a facut la un nivel profesionist. (P.M. - Curs Inspector resurse umane)(650)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41