Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
Distribuii link-ul    Distribuiti aceasta pagina pe Facebook  Distribuiti aceasta pagina pe LinkedIn 
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
Baze de date AccessGrafica DTP Photoshop-Corel / Grafica InDesign / AutoCAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici Manageriale / Tehnici de recrutare / Evaluarea performantelor
Inspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza / Limba germana
Responsabil de mediu / Specialist managementul deseurilor
Este un curs in care te poti initia in domeniul resurselor umane. prin consistenta informatiilor sale, acest curs este interesant si totodata foarte folositor. Toate aplicatiile practice au fost suficiente tocmai datorita faptului ca acestea au fost extrem de bine explicate.
Comunicarea dintre cursanti si doamna profesoara a fost una excelenta, ceea ce a facut ca asimilarea informatiilor sa fie mult mai rapida. (N.L. - Curs Inspector resurse umane)(649)
Cursul este unul structurat foarte bine, care a reusit sa atinga obiectivele propuse prin deprinderea competentelor si acumularea cunostintelor de catre cursanti. Consider ca toate notiunile au fost tratate in acelasi grad de detaliere si foarte bine fixate.
Cursul a fost peste asteptarile mele deoarece m-a surprins seriozitatea cu care a fost tratata informatia si transmiterea ei. (C.S. - Curs Inspector resurse umane)(648)
Cursul este foarte cuprinzator. Notiunile au fost tratate suficient de detaliat, aplicatiile practice fiind foarte bine explicate.
Modalitatea de predare este una interactiva, cu explicatii detaliate acolo unde este cazul, ducand la captarea atentiei cursantilor.
Apreciez foarte mult apropierea care s-a creat intre doamna profesoara si cursanti, o atmosfera relaxata are un succes mai mare in asimilarea unor informatii noi. referitor la activitatea doamnei profesoare am doar cuvinte de apreciere. (E.A. - Curs Inspector resurse umane)(647)
Continutul cursului este foarte detaliat. Modalitatea de predare a doamnei profesoare m-a facut sa incerc sa gasesc singura raspunsurile la intrebari, modalitatea fiind foarte antrenanta.
Comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna, atmosfera relaxanta ce a inlesnit apropierea dintre profesor si cursanti. (N.C. - Curs Inspector resurse umane)(646)
Cursul este foarte bine structurat, cu aplicatii reprezentative. Informatiile primite la curs s-au dovedit ilustrative si relevant selectate pentru legislatie si proceduri. Modalitatea de predare a informatiilor a fost una profesionalista. Comunicarea cu doamna profesoara a fost excelenta, raspunsurile si explicatiile solicitate au fost prompte si clare, iar mediul de lucru interactiv. (D.A. - Curs Inspector resurse umane)(645)
Continutul cursului a fost cuprinzator reusind astfel sa ne fie prezentate toate elementele aferente partii de salarizare. Aplicatiile practice prezentate au fost suficiente si bine explicate. (D.D. - Curs Inspector salarii)(644)
Un curs care a prezentat principalele elemente ale acestei activitati si situatii practice intalnite. Cursul a fost peste asteptarile mele, modalitatea de predare a informatiilor si comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna. (P.M. - Curs Inspector salarii)(643)
Cursul cuprinde toate informatiile necesare pentru a avea o baza de cunostinte in salarizare. Aplicatiile au fost foarte eficiente si foarte bine explicate. (I.A. - Curs Inspector salarii)(642)
Un curs cu o structura si un continut foarte bune. Toate notiunile au fost foarte detaliat explicate, comunicarea cu doamna profesoara a fost excelenta. (V.A. - Curs Inspector salarii)(641)
Cursul a fost bine strucutrat, cu multe aplicatii. Modalitatea de predare a fost foarte accesibila, iar comunicarea cu doamna profesoara a fost mai mult decat buna. (D.M. - Curs Inspector salarii)(640)
Continutul cursului a fost bogat si structurat corespunzator. Aplicatiile practice au fost mai mult decat suficiente, iar modalitatea de predare a informatiilor a fost OK prin faptul ca a activizat in permanenta cursantii. (M.F. - Curs Inspector salarii)(639)
Informatiile primite au fost structurate succint, pe intelesul tuturor si au cuprins toate elementele esentiale din salarizare. De asemenea informatiile primite la cursul de Inspector salarii au fost predate pe baza de exemple concrete, ceea ce e de foarte mare ajutor.
Am ales aceasta scoala deoarece a fost singurul loc unde am gasit un curs doar axat pe salarizare. (T.C. - Curs Inspector salarii)(638)
Continutul cursului se pliaza dupa normele si legile in vigoare. Aplicatiile practice au acoperit suficient, cat sa le inteleaga cursantul, legislatia salariilor. Modalitatea de predare a informatiilor a fost ritmata, cu explicatiile de rigoare, punand accent pe ceea ce se foloseste in domeniul salarizarii. Comunicarea cu doamna profesoara a fost buna, relaxanta si destinsa. (M.D. - Curs Inspector salarii)(637)
Consider ca acest curs a acoperit o mare parte din legislatia de salarizare si modul de calcul al salariilor. Aplicatiile practice mi-au fost de ajutor pentru a-mi putea fixa cunostintele dobandite. Comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna. (C.L. - Curs Inspector salarii)(636)
Cursul este bogat in informatii, bine structurat si actualizat la zi, acopera tematica acestui domeniu si a coincis asteptarilor mele.
Aplicatiile practice au fost suficiente si bine explicate. Modalitatea de predare a fost foarte buna, informatiile fiind clare, la obiect, au fost lamurite notiunile, insistandu-se pe ceea ce era mai complex.
Comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna, atmosfera de curs placuta.
Am ales aceasta scoala deoarece este singura scoala unde poti urma cursul de Inspector salarii care este acreditat si totodata datorita seriozitatii si profesionalismului lectorilor care tin cursuri la Absolute School. (P.E. - Curs Inspector salarii)(635)
Cursul de Inspector salarii mi se pare complet, complex si foarte practic. Consider ca notiunile mai dificile au fost tratate cu seriozitate mai mare si ma declar multumita. modalitatea de predare a informatiilor si comunicarea cu doamna profesoara au fost exceptionale. (T.F. - Curs Inspector salarii)(634)
Cursul a fost realist si la obiect. Modalitatea de predare a informatiilor a fost excelenta, iar comunicarea cu doamna profesoara a fost de asemenea excelenta. (S.C. - Curs Inspector salarii)(633)
Cursul este foarte bine strucutrat cu teorie si aplicatii practice. Aplicatiile au fost suficiente si foarte bine explicate, comunicarea cu doamna profesoara fiind foarte buna. (R.R. - Curs Inspector salarii)(632)
Cursul a fost foarte detaliat si s-a facut referinta la legislatia in vigoare. Aplicatiile practice au fost foarte bine explicate iar doamna profesoara a dat dovada de multa rabdare cu fiecare cursant in parte. Am ales aceasta scoala deoarece cursurile sunt acreditate si am urmat si alte cursuri aici decare sunt foarte multumita, mai ales de pregatirea profesorilor si modul de predare a cursurilor. (N.A. - Curs Inspector salarii)(631)
Recomand acest curs tuturor celor care doresc sa aiba o cariera in domeniul resurselor umane. Este un inceput potrivit care incurajeaza si ofera pe langa cunostinte si multa incredere in propria persoana in ceea ce priveste profesarea in acest domeniu. Cursul este bine gandit, foarte frumos prezentat, util. Eu m-am bucurat foarte mult sa vin la cursuri datorita profesionalismului dar si datorita atmosferei prietenoase care s-a creat pe parcursul intalnirilor noastre. (A.V. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(629)
Cel mai bun curs la care am participat,cu o doamna profesoara de exceptie.Tin sa o felicit pe aceasta cale.Materia este foarte bine structurata,oricine parcurge acest curs va deveni un expert in materie de PC-uri.
Recomand acest curs tuturor.Inca o data,felicitari doamnei profesoare!Cu respect,Claudiu (N.M. - Curs Operare PC)(628)
UN CURS FOARTE BUN. FELICITARI DNEI PROFESOARE FOARTE BINE PREGATITA CU REALE ABILITATI PENTRU A PREDA SI LA CURENT CU TOT CE ESTE NOU IN DOMENIU (E.I. - Curs Inspector resurse umane)(624)
Cursul este complex, iar exemplele au ajutat foarte mult in intelegerea cursului. Modalitatea de predare a domnului profesor a fost foarte buna, iar informatiile primite: teorie si practica (exemple, completare fise) m-au ajutat sa inteleg mai bine partea teoretica. (C.R. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(623)
Cursul are un continut destul de complex, dar structurat de asa natura incat informatiile sa poata fi insusite usor. S-au dat explicatii foarte detaliate despre capitolele pe care le-am parcurs.
Cursul a fost peste asteptarile mele. (T.G. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(622)
Continutul cursului a fost unul bogat in informatii si sustinut prin exemple. Aplicatiile practice prezentate au fost bine venite pentru a intelege cat mai bine care sunt sarcinile noastre pe viitor. Comunicarea cu domnul profesor a fost deschis[, libera si antrenanta la discutii pe baza tematicii de curs. (N.N. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(621)
Absolute School este o scoala acreditata si care ofera aceste cursuri de o perioada indelungata de timp. Mi-a inspirat foarte multa incredere tinand cont ca inainte de acest curs am absolvit foarte bine si cursul de Contabilitate primara si cel de Inspector Salarii. (N.A. - Curs Contabilitate financiara)(620)
Cursul contine suficient de multa informatie pentru incepatori si foarte bun pentru cei initiati. Comunicarea cu doamna profesoara a fost buna. (S.D. - Curs Contabilitate financiara)(619)
Continutul cursului a fost complex. Consider ca absolut toate notiunile au fost detaliate suficient. Doamna profesoara este un om deosebit, care pune mult suflet in ceea ce face. Am urmat si cursul de contabilitate primara si din dorinta de aprofundare am optat si pentru cursul de contabilitate financiara. (R.D. - Curs Contabilitate financiara)(618)
Cursul a fost cuprinzator pentru acest nivel. Modalitatea de predare a fost bine argumentata, cu exemple multiple, iar comunicarea cu doamna profesoara a fost excelenta. (C.A. - Curs Contabilitate financiara)(617)
Cursul cuprinde informatiile de care aveam nevoie pentru a profesa. Comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna, avand in vedere faptul ca la orice subiect neinteles am avut ocazia sa pot intreba. (A.O. - Curs Contabilitate financiara)(616)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41