NOU ! Cursuri de PROTECTIA DATELOR (DPO) incepand cu luna mai 2018 - CLICK AICI PENTRU DETALII.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs DPO - in curand
  • Curs Programare Java I
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs Specialist deseuri
  • Curs VBA IN EXCEL
  • CURS LIMBA FRANCEZA (detalii)
Distribuii link-ul    Distribuiti aceasta pagina pe Facebook  Distribuiti aceasta pagina pe LinkedIn 
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
Baze de date AccessGrafica DTP Photoshop-Corel / Grafica InDesign / AutoCAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici Manageriale / Tehnici de recrutare / Evaluarea performantelor
Inspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza / Limba germana
Responsabil de mediu / Specialist managementul deseurilor
Continutul cursului este foarte detaliat. Modalitatea de predare a doamnei profesoare m-a facut sa incerc sa gasesc singura raspunsurile la intrebari, modalitatea fiind foarte antrenanta.
Comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna, atmosfera relaxanta ce a inlesnit apropierea dintre profesor si cursanti. (Neagu Cristina - Curs Inspector resurse umane)(646)
Cursul este foarte bine structurat, cu aplicatii reprezentative. Informatiile primite la curs s-au dovedit ilustrative si relevant selectate pentru legislatie si proceduri. Modalitatea de predare a informatiilor a fost una profesionalista. Comunicarea cu doamna profesoara a fost excelenta, raspunsurile si explicatiile solicitate au fost prompte si clare, iar mediul de lucru interactiv. (Durac Alexandrina-Ana - Curs Inspector resurse umane)(645)
Continutul cursului a fost cuprinzator reusind astfel sa ne fie prezentate toate elementele aferente partii de salarizare. Aplicatiile practice prezentate au fost suficiente si bine explicate. (Dragan Daniela - Curs Inspector salarii)(644)
Un curs care a prezentat principalele elemente ale acestei activitati si situatii practice intalnite. Cursul a fost peste asteptarile mele, modalitatea de predare a informatiilor si comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna. (Popescu Marius - Curs Inspector salarii)(643)
Cursul cuprinde toate informatiile necesare pentru a avea o baza de cunostinte in salarizare. Aplicatiile au fost foarte eficiente si foarte bine explicate. (Isac Alina-Nicoleta - Curs Inspector salarii)(642)
Un curs cu o structura si un continut foarte bune. Toate notiunile au fost foarte detaliat explicate, comunicarea cu doamna profesoara a fost excelenta. (Vilau Adriana - Curs Inspector salarii)(641)
Cursul a fost bine strucutrat, cu multe aplicatii. Modalitatea de predare a fost foarte accesibila, iar comunicarea cu doamna profesoara a fost mai mult decat buna. (Dochia Maria - Curs Inspector salarii)(640)
Continutul cursului a fost bogat si structurat corespunzator. Aplicatiile practice au fost mai mult decat suficiente, iar modalitatea de predare a informatiilor a fost OK prin faptul ca a activizat in permanenta cursantii. (Mihalcea Florina Mihaela - Curs Inspector salarii)(639)
Informatiile primite au fost structurate succint, pe intelesul tuturor si au cuprins toate elementele esentiale din salarizare. De asemenea informatiile primite la cursul de Inspector salarii au fost predate pe baza de exemple concrete, ceea ce e de foarte mare ajutor.
Am ales aceasta scoala deoarece a fost singurul loc unde am gasit un curs doar axat pe salarizare. (Tischler Cristina - Curs Inspector salarii)(638)
Continutul cursului se pliaza dupa normele si legile in vigoare. Aplicatiile practice au acoperit suficient, cat sa le inteleaga cursantul, legislatia salariilor. Modalitatea de predare a informatiilor a fost ritmata, cu explicatiile de rigoare, punand accent pe ceea ce se foloseste in domeniul salarizarii. Comunicarea cu doamna profesoara a fost buna, relaxanta si destinsa. (Muresan Diana - Curs Inspector salarii)(637)
Consider ca acest curs a acoperit o mare parte din legislatia de salarizare si modul de calcul al salariilor. Aplicatiile practice mi-au fost de ajutor pentru a-mi putea fixa cunostintele dobandite. Comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna. (Curescu Lavinia - Curs Inspector salarii)(636)
Cursul este bogat in informatii, bine structurat si actualizat la zi, acopera tematica acestui domeniu si a coincis asteptarilor mele.
Aplicatiile practice au fost suficiente si bine explicate. Modalitatea de predare a fost foarte buna, informatiile fiind clare, la obiect, au fost lamurite notiunile, insistandu-se pe ceea ce era mai complex.
Comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna, atmosfera de curs placuta.
Am ales aceasta scoala deoarece este singura scoala unde poti urma cursul de Inspector salarii care este acreditat si totodata datorita seriozitatii si profesionalismului lectorilor care tin cursuri la Absolute School. (Papadopol Elena - Curs Inspector salarii)(635)
Cursul de Inspector salarii mi se pare complet, complex si foarte practic. Consider ca notiunile mai dificile au fost tratate cu seriozitate mai mare si ma declar multumita. modalitatea de predare a informatiilor si comunicarea cu doamna profesoara au fost exceptionale. (Turuga Florina - Curs Inspector salarii)(634)
Cursul a fost realist si la obiect. Modalitatea de predare a informatiilor a fost excelenta, iar comunicarea cu doamna profesoara a fost de asemenea excelenta. (Stanciu Cristina-Magdalena - Curs Inspector salarii)(633)
Cursul este foarte bine strucutrat cu teorie si aplicatii practice. Aplicatiile au fost suficiente si foarte bine explicate, comunicarea cu doamna profesoara fiind foarte buna. (Rotari Roxana Corina - Curs Inspector salarii)(632)
Cursul a fost foarte detaliat si s-a facut referinta la legislatia in vigoare. Aplicatiile practice au fost foarte bine explicate iar doamna profesoara a dat dovada de multa rabdare cu fiecare cursant in parte. Am ales aceasta scoala deoarece cursurile sunt acreditate si am urmat si alte cursuri aici decare sunt foarte multumita, mai ales de pregatirea profesorilor si modul de predare a cursurilor. (Niculae Angela - Curs Inspector salarii)(631)
Recomand acest curs tuturor celor care doresc sa aiba o cariera in domeniul resurselor umane. Este un inceput potrivit care incurajeaza si ofera pe langa cunostinte si multa incredere in propria persoana in ceea ce priveste profesarea in acest domeniu. Cursul este bine gandit, foarte frumos prezentat, util. Eu m-am bucurat foarte mult sa vin la cursuri datorita profesionalismului dar si datorita atmosferei prietenoase care s-a creat pe parcursul intalnirilor noastre. (Adina Voinea - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(629)
Cel mai bun curs la care am participat,cu o doamna profesoara de exceptie.Tin sa o felicit pe aceasta cale.Materia este foarte bine structurata,oricine parcurge acest curs va deveni un expert in materie de PC-uri.
Recomand acest curs tuturor.Inca o data,felicitari doamnei profesoare!Cu respect,Claudiu (Neagu Mihai-Claudiu - Curs Operare PC)(628)
UN CURS FOARTE BUN. FELICITARI DNEI PROFESOARE FOARTE BINE PREGATITA CU REALE ABILITATI PENTRU A PREDA SI LA CURENT CU TOT CE ESTE NOU IN DOMENIU (elena ivan - Curs Inspector resurse umane)(624)
Cursul este complex, iar exemplele au ajutat foarte mult in intelegerea cursului. Modalitatea de predare a domnului profesor a fost foarte buna, iar informatiile primite: teorie si practica (exemple, completare fise) m-au ajutat sa inteleg mai bine partea teoretica. (Ciambur Radu - Curs Inspector ssm protectia muncii)(623)
Cursul are un continut destul de complex, dar structurat de asa natura incat informatiile sa poata fi insusite usor. S-au dat explicatii foarte detaliate despre capitolele pe care le-am parcurs.
Cursul a fost peste asteptarile mele. (Toma Gabriela - Curs Inspector ssm protectia muncii)(622)
Continutul cursului a fost unul bogat in informatii si sustinut prin exemple. Aplicatiile practice prezentate au fost bine venite pentru a intelege cat mai bine care sunt sarcinile noastre pe viitor. Comunicarea cu domnul profesor a fost deschis[, libera si antrenanta la discutii pe baza tematicii de curs. (Nedelcu Nicoleta - Curs Inspector ssm protectia muncii)(621)
Absolute School este o scoala acreditata si care ofera aceste cursuri de o perioada indelungata de timp. Mi-a inspirat foarte multa incredere tinand cont ca inainte de acest curs am absolvit foarte bine si cursul de Contabilitate primara si cel de Inspector Salarii. (Niculae Angela - Curs Contabilitate financiara)(620)
Cursul contine suficient de multa informatie pentru incepatori si foarte bun pentru cei initiati. Comunicarea cu doamna profesoara a fost buna. (Solomon Daniela - Curs Contabilitate financiara)(619)
Continutul cursului a fost complex. Consider ca absolut toate notiunile au fost detaliate suficient. Doamna profesoara este un om deosebit, care pune mult suflet in ceea ce face. Am urmat si cursul de contabilitate primara si din dorinta de aprofundare am optat si pentru cursul de contabilitate financiara. (Rosu Dorina - Curs Contabilitate financiara)(618)
Cursul a fost cuprinzator pentru acest nivel. Modalitatea de predare a fost bine argumentata, cu exemple multiple, iar comunicarea cu doamna profesoara a fost excelenta. (Cozma Ana-Maria Cristina - Curs Contabilitate financiara)(617)
Cursul cuprinde informatiile de care aveam nevoie pentru a profesa. Comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna, avand in vedere faptul ca la orice subiect neinteles am avut ocazia sa pot intreba. (Aslan Oana Raluca - Curs Contabilitate financiara)(616)
Am ales acest curs datorita seriozitatii si profesionalismului si pentru a-mi aprofunda cunostintele de contabilitate imbinand teoria cu practica. (Saramet Hermina - Curs Contabilitate financiara)(615)
Acest curs l-am urmat la solicitarea companiei pentru care lucrez. Alegerea a fost a mea si a contat distanta fata de adresa de domiciliu, programa cursului prezentata pe internet si parerile cursantilor de pe forum. (Mazilu Delia - Curs Contabilitate financiara)(614)
Cursul este foarte condensat si foarte bine structurat. Pe parcursul cursului sunt trecute in evidenta toate notiunile legate de contabilitate. Am mai urmat doua cursuri si am fost foarte multumita (Aldea Paula - Curs Contabilitate financiara)(613)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41