NOU ! Cursuri de PROTECTIA DATELOR (DPO) incepand cu luna mai 2018 - CLICK AICI PENTRU DETALII.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs DPO - in curand
  • Curs Programare Java I
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs Specialist deseuri
  • Curs VBA IN EXCEL
  • CURS LIMBA FRANCEZA (detalii)
Distribuii link-ul    Distribuiti aceasta pagina pe Facebook  Distribuiti aceasta pagina pe LinkedIn 
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
Baze de date AccessGrafica DTP Photoshop-Corel / Grafica InDesign / AutoCAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici Manageriale / Tehnici de recrutare / Evaluarea performantelor
Inspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza / Limba germana
Responsabil de mediu / Specialist managementul deseurilor
Continutul cursului este bogat, foarte bine structurat si usor de parcurs. Cursul a fost la nivelul asteptarilor mele. (Matei Anamaria - Curs Contabilitate financiara)(612)
Continutul acestui curs a fost amplu si complex. Notiunile au fost tratate corespunzator. Predarea a fost excelenta, doamna profesoara avand calitati pedagogice foarte bune. (Ciobanu Mihaela-Nadia - Curs Contabilitate financiara)(611)
Cred ca este un curs foarte bun si la nivelul asteptarilor mele.
Aici am urmat si cursul de contabilitate primara. (Matei Veronica - Curs Contabilitate financiara)(610)
Cursul a fost destul de consistent si sunt multumit de ceea ce am invatat. Modalitatea de predare a doamnei profesoare a fost excelenta. (Pecheanu Teodor - Curs Contabilitate financiara)(609)
Cursul a fost foarte bine realizat, iar doamna profesoara si-a dat interesul la maxim in orele desfasurate, atat teoretice cat si practice.
Sunt foarte multumita de Absolute School si mai am de gand sa revin la dvs. pentru a urma si alte cursuri. (Damanhouri Laila - Curs Contabilitate financiara)(608)
Cursul a fost bun si util. Notiunile din programa de curs sunt tratate in mod detaliat. Doamna profesoara este un bun pedagog, dispusa sa explice si sa revina asupra notiunilor mai dificile pentru a le lamuri. (Stanescu Adriana - Curs Contabilitate financiara)(607)
Cursul a fost bine prezentat, la obiect, tinand cont de aplicabilitatea practica. Modalitatea de predare si comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna. (Tudorache Monica-Elena - Curs Contabilitate financiara)(606)
Cursul este destul de explicit si pe intelesul tuturor. Doamna profesoara a prezentat foarte clar aplicatiile in cadrul cursului, comunicarea cu dansa fiind foarte buna. (Lupu Alexandrina - Curs Contabilitate financiara)(605)
Continutul cursului este foarte bogat in informatii. Aplicatiile prezentate au fost foarte bine explicate, iar continutul foarte bine detaliat. Comunicarea cu doamna profesoara a fost excelenta. (Cornaciu Irina Alexandra - Curs Contabilitate financiara)(604)
Cursul este foarte bine structurat si cu aplicabilitate in practica de 100%. Toate informatiile au fost prezentate cu multa rabdare si pricepere. (Ghita Ana-Maria - Curs Contabilitate financiara)(603)
Cursul este practic, ceea ce este un lucru foarte bun; materia este bine structurata de doamna profesoara si s-au inteles toate subiectele abordate. Doamna profesoara este un bun pedagog si o persoana calda, rabdatoare, comunicarea cu dansa fiind foarte buna. merita toate laudele. (Nitu Giorgiana-Lorena - Curs Contabilitate financiara)(602)
Cursul a fost bine structurat si cu multe aplicatii. Doamna profesoara este foarte comunicativa, sociabila, iar comunicarea cu dansa a fost peste asteptarile mele.
Am ales aceasta scoala deoarece aceasta scoala este foarte buna cu lectori profesionisti unde se pune accent foarte mare pe aplicatii. (Chirica Laura - Curs Contabilitate financiara)(601)
Cursul a avut un continut complex si a fost bine structurat. Predarea informatiilor a fost foarte explicita, comunicarea cu doamna profesoara fiind foarte buna (Totul la superlativ!). (Popescu Elena Laura - Curs Contabilitate financiara)(600)
Continutul cursului este bun, iar toate notiunile au fost tratate suficient de bine pentru a fi intelese de fiecare cursant. (Herinean Crina - Curs Contabilitate financiara)(599)
Suportul de curs si informatiile oferite de doamna profesoara au fost complete si bine exemplificate. Comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte deschisa. (Parvan Ruxandra - Curs Contabilitate financiara)(598)
Cursul este foarte amanuntit. Aplicatiile practice au fost bine explicate, doamna profesoara fiind deschisa si dispusa sa raspunda la orice intrebare. (Netoi Mirabela - Curs Contabilitate financiara)(597)
Cursul a avut un continut complex si foarte bine structurat. Comunicarea cu doamna profesoara a fost deschisa si foarte buna. (Ianculescu Adrian-Paul - Curs Contabilitate financiara)(596)
Cursul a fost foarte bine structurat avand bogate informatii din legislatia muncii, existand numeroase exemple cu caracter practic. Notiunile din programa cursului au fost tratate detaliat. Stilul de lucru al doamnei profesoare: ORGANIZAT SI EFICIENT.
Cursul are o foarte buna prezentare pe internet, informatiile cu privire la tematica cursului fiind foarte sugestive. (Susanu Roxana - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(595)
Cursul este complex, cuprinzand raspunsurile pe care le asteptam si nu numai. Modalitatea de predare a informatiilor de catre doamna profesoara a fost excelenta. Doamna profesoara este un profesionist desavarsit. (Varatuceanu Silvia - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(594)
Este un curs complex completat cu aplicatii practice care ajuta la o intelegere mai buna a legislatiei. Consider ca impletuirea legislatiei cu aplicatiile practice este cea mai buna modalitate de predare. Doamna profesoara este profesorul ideal, existand o permanenta comunicare deschisa. (Rotaru Rebeca Mirabela - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(593)
Cursul este bine structurat avand in vedere tematica abordata. Predarea informatiilor de catre doamna profesoara a fost excelenta, o imbinare corecta intre teorie si practica si intre predarea efectiva si comentarea informatiilor. (Stoleru Traian - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(592)
Cursul bine structurat, cu foarte multe exemple si cazuri practice. Mi-a facut o deosebita placere sa particip la acest curs; a fost un dialog continuu profesor - cursant, din care am avut multe de invatat. Exemplele prezentate au fost foarte bine explicate, inclusiv cazurile practice cu care au venit cursantii. (Acai Roxana - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(591)
Continutul cursului este bine structurat si contine toate informatiile pentru o buna desfasurare a acestuia. Comunicarea si modalitatea de predare a domnisoarei profesoare a fost foarte buna. (Costache Alexandru - Curs Excel avansat)(590)
Cursul cuprinde informatii in concordanta cu nivelul studiat., metoda de predare a doamnei profesoare fiind foarte buna, comunicarea profesor-cursanti fiind excelenta. (Somoiag Claudia - Curs engleza)(589)
Cursul este complex, iar activitatea doamnei profesoare a fost impecabila si la nivelul asteptarilor mele, comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna. (Stroe Ecaterina - Curs Operare PC nivel avansat)(588)
Cursul a fost la nivelul asteptarilor mele. Pentru mine notiunile de curs au fost tratate bine, cu exercitii, exemple, tot ce era nevoie sa-ti formezi un vocabular pentru inceput. Comunicarea cu doamna profesoara a fost deschisa si usor de abordat, cu o modalitate de predare foarte buna. (Marinica Violeta-Stefania - Curs engleza)(587)
Toate notiunile din programa de curs au fost tratate detaliat. Comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna, de nota 10. (Mirita Ramona - Curs engleza)(586)
Cursul este destul de bine structurat si cred ca am invatat lucruri noi intr-un timp scurt care o sa-mi fie utile, comunicarea cu domnisoara profesoara fiind foarte buna. (Porcos Cristina - Curs Operare PC nivel avansat)(585)
Cursul a fost complex, iar toata programa cursului a fost tratata in amanunt, comunicarea cu domnisoara profesoara fiind foarte buna. (Serbanescu Celia - Curs Operare PC nivel avansat)(584)
Cursul a fost complex si practic. Toate notiunile au fost explicate pe intelesul fiecarui cursant fiind astfel usor de asimilat. Comunicarea cu domnisoara profesoara a fost directa si placuta. (Urmulita Mihaela - Curs Operare PC nivel avansat)(583)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41