NOU ! Cursuri de PROTECTIA DATELOR (DPO) incepand cu luna mai 2018 - CLICK AICI PENTRU DETALII.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs DPO - in curand
  • Curs Programare Java I
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs Specialist deseuri
  • Curs VBA IN EXCEL
  • CURS LIMBA FRANCEZA (detalii)
Distribuii link-ul    Distribuiti aceasta pagina pe Facebook  Distribuiti aceasta pagina pe LinkedIn 
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
Baze de date AccessGrafica DTP Photoshop-Corel / Grafica InDesign / AutoCAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici Manageriale / Tehnici de recrutare / Evaluarea performantelor
Inspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza / Limba germana
Responsabil de mediu / Specialist managementul deseurilor
Cursul de Inspector Sanatate si Securitate in Munca - nivel mediu a cuprins notiunile de baza necesare formarii unui specialist SSM. Aplicatiile practice, prezentate pe parcursul cursului au fost suficient de explicite si a dat posibilitatea cursantului de a aplica notiunile teoretice la intocmirea unor documente necesare specialistului SSM. Comunicarea cu profesorul a fost foarte buna. (Oncioiu Ion - Curs Inspector ssm protectia muncii)(582)
Am o parere buna despre continutul cursului, el fiind in pas cu reglementarile in vigoare pe linie de SSM. Comunicarea cu domnul profesor a fost foarte buna, cu exemple practice si prelucrarea diferitelor evenimente si mkodul cum se actioneaza in astfel de cazuri inspirate din viata reala. (Smocot Constantin - Curs Inspector ssm protectia muncii)(581)
Continutul cursului ISSM este potrivit programei pe care o si respecta. Suportul de curs este foarte cuprinzator. Modul de lucru interactiv este, de regula, unul foarte eficient de predare respectiv receptare a unor notiuni noi, comunicarea cu profesorul a fost foarte buna. (Iorgu Madalina-Elena - Curs Inspector ssm protectia muncii)(580)
Cursul a fost imbogatit cu exemple practice, experiente, situatii, ilustrari, care au intarit informatiile teoretice si in plus au condimentat si au dat savoare speciala cursului. Domnul profesor a aratat abilitati pedagogice si de comunicare apreciabile. (Tufan Mihail - Curs Inspector ssm protectia muncii)(579)
Cursul a fost foarte amplu, detaliat si pe intelesul tuturor. Partea teoretica a fost suficient tratata, iar exemplele au fost concrete, intalnite in practica, atat din experienta lectorului cat si cazurile intalnite de cursanti. (Pana Elena-Dalia - Curs Inspector ssm protectia muncii)(578)
Cursula fost bine structurat, amplu, metoda buna de predare cu exemple concrete. Modalitatea de predare a domnului profesor a fost pe intelesul tuturor fiind foarte cooperant, receptiv la intrebarile cursantilor. (Enache Florenta - Curs Inspector ssm protectia muncii)(577)
Pentru activitatea de specialist pe linie de protectia muncii intr-o institutie consider ca datele furnizate sunt suficiente si permit totodata posibilitatea dezvoltarii cunostintelor. Alegerea metodei de explicare a fiecarei definitii si a fiecarui paragraf din lege cu notiuni palpabile din viata de zi cu zi mi se pare cea mai corecta metoda de intelegere a notiunilor. Comunicarea cu profesorul a fost foarte buna. (Costache Niculina - Curs Inspector ssm protectia muncii)(576)
Cursul a fost bine structurat, ni s-au oferit informatii suficiente si bine explicate. (Gazdoiu Iuliana - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(575)
In cadrul cursului obiectivele prezentate au fost foarte bine atinse, materialele bine pregatite si expuse prin modalitati variate de a ni se aduce la cunostinta informatiile. Modalitatea de predare a domnisoareai profesoare a fost foarte buna si explicita pentru noi cursantii. (Panaite Roxana - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(574)
Mi-a placut structura cursului iar continutul m-a ajutat foarte mult sa-mi fixez niste baze in acest domeniu. profesorul a aplicat o metoda concisa si clara iar eu am putut acumula cu mai multa usurinta informatiile. (Iancu Laura - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(573)
Cursul este cuprinzator si sustine elementele de baza necesare intelegerii acestui curs. Am mai urmat un curs in cadrul acestei scoli si am fost multumita de rezultat. (Oneci Anamaria Emiliana - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(572)
Cursul a fost destul de util. modalitatea de predare a doamnei profesoare a fost una coerenta in ceea ce priveste explicatiile avand un bagaj bogat de cunostinte, iar comunicarea cu profesorul a fost destul de buna. (Helerman Marius - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(571)
Acest curs este necesar pentru o baza in acest domeniu, pentru o cunoastere a tot ce inseamna resurse umane. Toate notiunile au fost concrete si axate pe tot ce m-a interesat. Aplicatiile au fost explicate si tratate in detaliu, pentru a putea fi intelese. (Ene Livia Sorina - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(570)
Cursul a fost foarte eficient, cu multe aplicatii usor de inteles. Aplicatiile practice prezentate au fost foarte bine explicate si suficient de multe pentru a intelege sistemul de salarizare. Modalitatea de predare a informatiilor de catre doamna profesoara a fost foarte eficienta si profesionala. (Stan Maria - Curs Inspector salarii)(569)
Cursul a fost foarte bine structurat, care atinge toate problemele specifice cursului de inspector salarii. Modalitatea de predare a informatiilor este foarte buna, complexa si de actualitate. Doamna profesoara este foarte bine pregatita in domeniul resurselor umane, este foarte explicita, iar explicarea la ora se face atat pe lege cat si pe aplicatii. (Pojoranu Cristina Valentina - Curs Inspector salarii)(568)
Continutul cursului a fost foarte bun, totul fiind nou pentru mine. Modalitatea de predare a informatiilor de catre doamna profesoara a fost buna, clara si explicita, cu reveniri la cererea cursantilor. Am ales aceasta scoala datorita potentialului de a primi o diploma recunoscuta si bineinteles pentru seriozitatea si renumele scolii. (Makai Andreea - Curs Inspector salarii)(567)
Continutul cursului este complex si am aflat tot ce vroiam sa aflu. S-au detailat toate situatiile pana ce am inteles totul, comunicarea cu doamna profesoara fiind foarte buna. (Lisaru Cristina - Curs Inspector salarii)(566)
Pentru mine acest curs a fost foarte util deoarece am reusit sa-mi clarific anumite probleme, spre exemplu concediile in caz de accident de munca. Aplicatiile practice prezentate pe parcursul cursului au fost foarte bine explicate. Mi-a placut mult modalitatea de predare a doamnei profesoare care a fost foarte explicita si rabdatoare cu toti cursantii. (Draghici Teodora - Curs Inspector salarii)(565)
Informatiile primite la acest curs au fost detaliate iar metoda de predare a fost foarte buna. Lucrez in domeniu si m-a interesat completarea si aprofundarea informatiilor avute iar acest curs a fost peste asteptarile mele. (Constantinescu George Daniel - Curs Inspector salarii)(564)
Continutul cursului a fost foarte util, cu multe informatii. Modalitatea de predare a doamnei profesoare a fost interactiva. (Constantinescu Adriana - Curs Inspector salarii)(563)
Cursul a fost la obiect, destul de complex datorita aplicatiilor practice si a acoperit tot ceea ce ma interesa. Apreciez abilitatile pedagogice ale doamnei profesoare, cursul a fost predat intr-o maniera interactiva, explicat si pe intelesul celor care nu lucreaza in domeniu. (Carabat Alexandra - Curs Inspector salarii)(562)
Un curs explicit. Mi-as dori pentru copilul meu profesori de o asemenea daruire pedagogica (Radulescu Rodica - Curs Operare PC)(561)
Apreciez profesorul ca fiind un foarte bun pedagog.Aplicatiile practice au fost mai mult decat suficiente si foarte bine explicate. (Grozavu Liliana - Curs Operare PC)(560)
Cursul a fost foarte bogat in informatii . D-na profesoara a avut rabdare si a explicat pe intelesul tuturor imbinand deseori predarea informatiilor cu exemple din practica de zi cu zi. Multumesc frumos! (Aftodor Sandina - Curs Operare PC)(559)
Un curs foarte explicit, cu un continut bogat, pe intelesul tuturor.Modalitatea de predare este exceptionala. (Rusian Doina - Curs Operare PC)(558)
Un curs care a prezentat principalele elemente ale acestei activitati si situatii practice intalnite. Comunicarea cu doamna profesoara a fost excelenta. (Popescu Marius - Curs Inspector salarii)(557)
Informatiile au fost structurate succint, pe intelesul tuturor si au cuprins toate elementele esentiale din salarizare. (Tischler Cristina - Curs Inspector salarii)(556)
Continutul cursului se pliaza dupa normele si legile in vigoare. Modalitatea de predare a fost ritmata, cu explicatiile de rigoare, punand accent pe ceea si cu ce se foloseste in domeniul salarizarii. (Muresan Diana - Curs Inspector salarii)(555)
Cursul este bogat in informatii, bine structurat si actualizat la zi acoperind tematica acestui domeniu si a coincis asteptarilor mele. Aplicatiile practice au fost suficiente si bine explicate. Comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna. Informatiile au fost clare si la obiect. (Papadopol Elena - Curs Inspector salarii)(554)
Cursul a fost complex, complet si foarte practic. Notiunile mai dificile au fost tratate cu seriozitate foarte mare si ma declar foarte multumita. Comunicarea cu doamna profesoara a fost exceptionala. (Turuga Florina - Curs Inspector salarii)(553)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41