Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)

Cum aleg un curs de formare profesionala

O intrebare pe cat de legitima, pe-atat de importata avand in vedere ca «suntem suma alegerilor pe care le facem in viata ». Alegem cu mintea, alegem cu sufletul, constransi de o imprejurare sau din proprie dorinta... Cumva, alegem. Dar o facem corect?
Alegerea unui curs de formare profesionala este o optiune mult prea importanta pentru viata noastra, de aceea ar trebui sa-i acordam atentia cuvenita.

Alegerea care va schimba viata

Experienta de peste 20 ani ne-a demonstrat, uneori nu numai noua, ci si cursantilor, ca alegerea facuta nu a fost cea mai potrivita. Pentru ca nu intotdeauna pretul, apropierea fata de casa sau cea mai scurta durata a cursului sunt criteriile hotaratoare pentru alegerea facuta .
Uneori, o analiza comparativa mai atenta va poate convinge in final ca alegerea unui curs putin mai lung, putin mai scump sau la un sediu mai indepartat s-ar putea dovedi alegerea care va poate schimba viata! De aceea incercam sa va ajutam sa alegeti corect.

De fapt, ce va doriti?

   1. Sa va specializati / perfectionati in domeniul in care lucrati?
   2. Sa va reorientati profesional, aboradand un nou domeniu de activitate?

Cum procedati in fiecare dintre situatii?

1. Daca specializarea / perfectionarea reprezinta telul dvs. precis, inseamna ca sunteti o persoana care a ajuns pe site-ul nostru in urma unei cautari intentionate, pe Internet sau ati fost indrumat de un prieten / ati primit o recomandare din partea unui fost cursant al scolii, multumit de serviciile acesteia. Dvs. stiti sigur ce doriti: un anume curs, de o anumita durata, la un anumit pret, cu rezultate remarcabile, recunoscute. Poate mai oscilati asupra nivelului/modulului de curs pe care doriti sa-l urmati, iar in acest caz, decizia este usor de luat:

•  consultati oferta de cursuri a scolii
•  analizati obiectivele acestora
•  verificati compatibilitatea cu propriile dvs. dorinte/asteptari
•  si, nu in ultimul caz, cereti parerea unor specialisti . Apoi veti putea alege in perfecta cunostinta de cauza!

2. Daca apartineti celei de-a doua categorii, va sugeram sa:

•  va clarificati intentia : «vreau sa fac un curs pentru a ma perfectiona in vederea obtinerii unui nou job in domeniul X... » sau «vreau sa invat limba germana»
•  alegeti cursul ale carui obiective se suprapun cel mai bine peste intentia dvs.
•  cantariti bine argumentele pro si contra, pentru a alege corect:
       -
structura si continutul cursului
       - raportul calitate/pret pentru informatia primita
       - durata alocata acoperirii notiunilor
       - ponderea intre teorie si practica – esentiala pentru o pregatire ancorata in
         realitatea unei economii de piata concurentiale
       - modul de predare
       - capacitatea cadrelor didactice de a transmite notiunile

Precizare importanta!

In cazul unei alegeri importante pentru dvs. (ca aceasta), e bine sa stiti ca la Absolute School :

•  Primeaza calitatea informatiei oferite , eficienta cu care aceasta contribuie la atingerea obiectivelor pe care vi le-ati propus

•  Rezultatele excelente obtinute sunt deplin justificate de :

       - experienta trainerilor in sustinerea cursurilor, daruirea si profesionalismul lor
       - certificare ISO 9001 inca din 2010
       - structura si continutul cursurilor ce asigura parcurgerea si insusirea de catre cursant a tuturor notiunilor necesare (ex. Cursul de Contabilitate care numara 5 module structurate la randul lor pe capitole si subcapitole ce permit fixarea corecta a notiunilor)
       - cunostinte si informatii pliate perfect pe cerintele pietei
       - accentul pus pe latura practica a domeniului, ancorarea in realitatea legislativa
       - numarul optim de cursanti stabilit pentru o grupa de studiu
       - dotarile de ultima generatie ale scolii : calculatoare, licente software, materialele audio-video, etc

•  Portofoliul clientilor si marturiile absolventilor sunt cele mai graitoare dovezi despre actul de educatie desfasurat in aceasta scoala
•  Cadrul legal este intotdeauna respectat cu strictete (de exemplu, la noi, numarul de ore pentru cursurile de SSM este cel prevazut de legislatia in vigoare: 40 respectiv 80 de ore)
•  Beneficiati de cel mai bun raport calitate/pret
•  Pretul cursurilor este stabilit in asa fel incat sa permita accesul la cursuri a oricarei persoane dornice sa-si ridice nivelul profesional
•  Cultivam transparenta totala: costurile suplimentare (examinari, eliberarea diplomei, adeverinte, suportul de curs, materialele didactice auxiliare cursului) sunt clar precizate
•  Respectul reciproc este una dintre valorile actului didactic desfasurat aici .

Sfatul nostru final

Alegeti in deplina cunostinta de cauza! Iar cand pretul vi se pare mare (fiecare isi cunoaste propriile limite financiare) informati-va! Vedeti cat v-ar costa cursul la o alta companie daca gasiti exact acelasi volum de informatie, predata la acelasi nivel calitativ.

Cu siguranta veti intelege ca noi, Absolute School , va oferim intr-adevar cel mai bun raport calitate/pret de pe piata serviciilor de formare profesionala.

Succes!

De-acum, decizia va apartine!

PS. Peste 98% dintre absolventi s-au declarat absolut satisfacuti. Din toate punctele de vedere! Dovada stau declaratiile lor in pagina destinata marturiilor.
Acum puteti deveni si dvs. unul dintre absolventii Absolute School! Perfect satisfacut de calitatea actului educational! Bifati „rezolvat” obiectivele vizate! Absolute School va sta alaturi!